Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj babule brnesky ![]()
Lacenko, oslava se vydarila? Honzikovy preji vse nej
![]()
Mischni, Baruska je uzasna a je ji poradny kus zenske
![]()
A tykani beru stale i bez titulovaneho osloveni
![]()
Amazonko, ted to vypada, ze se chlubim, kde muzu
A to ja jen v nasem Dubnu a tady ![]()
Lacenko, Honzíkovi posílám jednu narozeninovou pusinku, máte hezký dort - to asi měli prďousi co dělat aby ho zmohli
![]()
Měli vydatnou pomoc rodičů a dospělích gratulantů, ale už je v lednici jen malinký kousíček a půlka dortu od babičky…Jsem taky dneska vlezla na váhu a joo to by odpovídalo těm orgiím…
posilame zdravici a gratulaci velkemu brachovi honzikovi
![]()
dort je paradni
tos delala sama? (prosim, napis, ze ne
)
a male jmeninove blahoprani vitasovi ![]()
evelino, jen se chlub, vsak je cim!
amazonko, tak hura, hod sem pak nejakou fotku v satku!
mischni, bara je krasavice inteligentni! fot, fot, a ukazuj, ja se rada kocham
hadejte, koho jsem dnes potkala na hristi na obilnaku?…chvilka napeti… kometku!
ma krasnou natalku, pry je i strasne hodna, jen byly holky strasne dlouho na atb, mala mela po narozeni zapal plic
ale ted uz vypadaly fit ![]()
jeste jednou diky vsem za gratulace, hreje to ego
![]()
Kris - neeee . Já se letos na plácání dortu nějak necítila, nejsem na to vůbec šikovná a zřejmě bych to obečela, takže je z cukrárny…
Za to babička opět nezklamala a ta teda šikovná je
![]()
No jasně… Já si hned ráno vzpomněla že je Vítečka… Takže všechno nejlepší Vítku!!!!
Víteček děkuje......
Kdo tady sháněl ten klóbrc s rolovací ochranou krku????? Dneska jsem vlezla tetě do kšeftu a úplně vzadu tam má pár modelů. Modrý i růžový možná i jiné....... Ceny jsem nestudovala u všech ale narazila jsem na cedulku 159,– Tak to není taková hrůza ne?
Je to dole u nás v baráku, Palackého 48, jmenuje se to Effect. Ve výloze má bížu a obrslamáky. A kšeft vedle je nepřehlédnutelný žlutočervený MOBILMAX.
Tak snad sem poradila......
Ahoj holky,
tak uz nam to tu vsechno funguje.. myslim klavesnici:)
Vitkovi tez preji vsechno nejlepsi k svatku! ![]()
Teeda Lacenko, babicka je vazne sikovna a hlavne ten napad..hmm.. asi obkoukam neva ![]()
Barunka je na fotkach moooc roztomila, jen nechapu kde furt vsici vidite poradny kus zensky?
vzdyt je malicka roztomila ![]()
My dnes byli kupovat sandale a papuce, kdy uz chodime vsici! ![]()
Jen se mi teda malej zacina vzpouzet.. jakakoliv zmena, ktera se mu nelibi, je provazena piiiskotem, ale vazne poradnym! Ne ze by kricel, on pisti a v peknych vyskach.. Dnes jsem ho v obchode nemohla dostat ani zpatky do kocaru.. se mi prohl, pistel a konec…
no a co s tim?! doufat jen, ze to prejde ze?
Ahoooj !
Honzíkovi všechno nejlepší k narozeninkám (i když pozdě…)
Víťovi všechno nejlepší k svátku
Mischni - Baruška je fakt nádherná - zvláště na té fotce kde pase koníky a krásně se usmívá. Se slzou v oku vzpomínám na Katunku v tom věku - jasně i teď je na sežrání, ale to už ji člověk musí v prostoru odlovit - tenkrát ještě byla na jednom místě ![]()
Lacenko - teda dort od babičky má fakt bezva nápad !
Katy už zdatně obchází kolem nábytku, tak jen čekám, kdy vyrazí do prostoru. A to pak teprve začne rej !!!
Počkááát, Monix ten metr je aktuální ![]()
No jestli joooo, tak pusinu Katušce - jéje první narozky - všechno nejlepčí ![]()
Jsem četla příspěvek a říkám si JAK OBCHÁZÍ???? Si dělá prču ne?? Vždyť má doma prtimimino a koukám na metr..............jak tele na nový vrata!!!! No co se dá dělat........letí to jak na tobogánu.
Ahojky,
taky na to teď čumím!! Kačence hodně lásky, štěstí a zdraví k 1 narozeninám!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Vítečkovi vše nej k svátku!!!!
![]()
Ahojte,Vsem oslavencum prejeme s Barunkou vse nejlepsi.Kdy zase nekam vyrazime?? ![]()
MOnix no vida vida a ty ji ani nepráskneš, také přejeme všechno nejlepší berušce!!!!
jooo, tentokrat to stihnem presne na den:
Katusko, vsechno nejlepsi k narozeninam, at ses zdrava, krasna a spokojena.. ![]()
mno jsem si vyšpízovala, že máme baby 10dní zpoždění
Katerinka Jurova uz je mezi nami! 3300g, 51cm a poprve na tomto svete si zakricela 5.6. v 19.35h. Stastna maminka a tatinek
takže veliký sorráč Kačenko k opožděné gratulaci…