Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak sem jukam a chvbili nebudu, uz mam za sebou hromadu tasek a chystam se balit na DOVOLENOU
tak nebudte zas tak moc plodni, nebo to budu cist tyden. Ale neco napsat muzete ![]()
Zebro, tak kloboucek je presne dle meho gusta!! No Avion, tam vubec nejezdime, ale snad si po dovolene udelame vypravu. Byla jsem v Tescu a bud tam nebyla nase velikost, nebo to nebylo dle meho gusta. Joo pak jsem videla nadhernej ve Vankovce..no ale stal jarku 450Kc, to me malem omyvali… Loni jsme meli krasnej z C&A, ale letos uz tam na Tomikovu mega hlavu nic kloudneho nemaji. Shanime velikost 53.
Ivusho, ja myslim, ze v H&M to jde vratit za prachy, ze si nemusis brat jiny zbozi. Mam pocit, ze jsem tam taky neco vracela, ale je to uz dlouho.
Krisulko, gratuluju ke zkousce!! Jen tak dal
, Grohovu uz nejak nestiham, tak snad po dovci, ale s nasi hlavou si nedelam nadeje… Kazdopadne by to bylo fajn, kdyztak ten Avijoon ![]()
Tak pa pa a ja jdu rovnat do tasek, snad neco doma nenecham, tuhle jsem zapomnela vsechny plinky ![]()
Pa pa
Ahoj holky,
jdu se Vam za cerstva pochlubit, dneska jsem ukoncila svá bakalarska studia
![]()
ja dekuju!
a evelino, GRATULUJU!
![]()
jsi borec!
(hlasis se na navazujici?) ![]()
ali, uzijte si dovolenou!
ivusho, nesmutni po ove, brno hezci
nohavica dobrej - mne se libi, jak je vzdycky aktualni, viz. paroub-egg
![]()
Ahooj !
Evelíno - gratulujeme k bakaláři !!! Jsi šikulka šikovná
Kristýnko - rovněž gratulace ke zkoušce
Alenko - krásnou dovču !
Ivusho - tak tobě je taky smutno po Ostravě ??? Já mám úplně stejné pocity…myslela jsem si, že je to tím, že stárnu…Ale vidím, že to mají i o hodně mladší ročníky
![]()
Všechny zdravíme a přejeme krásný víkendík !
Kris, taky gratuluju ke zkousce!!! Uz jen jedna, ze? A co ty prijimacky, jdes teda na dalkovy?
A s navazujicm na me nechod
Uvidim za rok, jestli nebudu vedet roupama co delat, ale zatim jsem spokojena s tim co mam! Moje mamka se desi toho, ze bych chtela jeste neco studovat a ona pak hlidat
![]()
Nohavicu taky muzu, i kdyz nejsem z Ostravy
![]()
Alenko, preji krasnou dovolenou ![]()
A vsem moc dekuju za gratulace
![]()
Zdarec!
Kris - gratulka ke zkoušce
Evelin - obrgratulka k bakalářové - můžu ti ještě tykat? ![]()
Alenko užij si dovču( tiše závidím
)
Monix, ivusho - Ostrava je asi hodně specifická, co? Já jsem tam byla jen párkrát za kámošema v divadle a vždycky, když jsem přijížděla a viděla to „Ocelové město“, tak jsem si říkala, kdo tady může dobrovolně bydlet…
Ale ono už je to dnes všecho jinak,co? A on má každej v srdíčku asi to svý rodný město. U mě je to úžasná díra Lipník nad Bečvou…
A když mám ten novej foťák,tak malá tapetáž…
Rozhovory se žirafou
není nad dobrou náladu…
zvesela do koupele
pohoda ve vaně
Nazdarek po ranu!
Evelin, gratulovala uz jsem ti vedle, ale jsi fakt dobra ![]()
Mischni, jasne ze ji muzes tykat, akorat musis pred jmenem pouzivat titul
Super fotky.
Kris, tobe gratulujem ke zkousce. Nakonec jsem vzala toho Hoppa od idoru, rozmyslela jsem dlouho predlouho…no uvidime, v nejhorsim pujde dal a ja prikupim
od tebe by se mi libilo treba to pistaciove indio co uz je prodane. Jinak jsem mela zalusk na Leo nebo nejaky Didymos a v delce kolem 4,6 radeji.
Alenko, uzijte si dovcu.
A ja uz fakt musim bo mala me chce nastvat, rozdupava tu vsude krupky a radi jak cerna ruka. Kde je to moje maly hodny miminkoooo?
Nazdarek po ranu!
Evelin, gratulovala uz jsem ti vedle, ale jsi fakt dobra ![]()
Mischni, jasne ze ji muzes tykat, akorat musis pred jmenem pouzivat titul
Super fotky.
Kris, tobe gratulujem ke zkousce. Nakonec jsem vzala toho Hoppa od idoru, rozmyslela jsem dlouho predlouho…no uvidime, v nejhorsim pujde dal a ja prikupim
od tebe by se mi libilo treba to pistaciove indio co uz je prodane. Jinak jsem mela zalusk na Leo nebo nejaky Didymos a v delce kolem 4,6 radeji.
Alenko, uzijte si dovcu.
A ja uz fakt musim bo mala me chce nastvat, rozdupava tu vsude krupky a radi jak cerna ruka. Kde je to moje maly hodny miminkoooo?
hurááá, konečně léto! Doufám, že ne jen dneska…
lacenko - všechno nej… HOnzíkovi k narozkám! (někde jsem na svých toulkách emiminem zahlídla fotku z oslavy)
http://smajlici-1.ic.cz/…potr.166.gif
jéé děkuji to víš já se vetřu všude
![]()
chcete taky kuknout?
zleva… Miloš (5 1/4 roku) , Tomáš (2,5), Honza (4), David (2,5) a Anna Marie (4 a měsíc:-) )
jo a zapomněla jsem pochválit Barušku, máte úžasný fotečky… Je to beruška šikovná