Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Máááám, tak já dovalím z Keny šalinou 1, a navrch to vyběhnu. Vidím to tak 10.15hod
HMMM to jsem si zase rozšířila obzory.
Tož dopoledne nebo odpoledne? My máme zítra taky okno, tož abych vědělajaké jsou možnosti… Jinak mě totiž čeká celodenní úklid baráku a to já nerada ![]()
Hele, baby, rikam dopoledne, odpoledne tam urcite nebudem…To mame hlidani a tak si maminka muze vyrazit do mesta pro veci na dovcu, v So odjizdime
My tam budem radove taky kolem te 10hod mozna driv, zalezi, kdy budem vstavat. ALE ja nikoho krome Krisulky nepoznam, tak se prosim ke me hlaste, ano???? Jo a jestli vas tam bude moc, tak si vas budu stejne plest, mam v tom maglajs..noo aspon bude sranda!!
no my tam budem taky tak nejak okolo 10 i drive.snad.Dneska jsem delala generalni uklid vysavani prach apod jeste mam zehlit ach jo uz se mi nechce
Já bych též dorazila..dneska jsem už stejně ven musela bo mamí pápá!!!!!!
![]()
Ivčo vezmeš mě ty plínky ????
Acy - no jedu „mastnou tyčí“ a přímo z Keny tak asi neee. Ale ve středu mám autovýjezd tak bych ti to hodila dom.
Týýý jo, tady se peče na zítřek megasraz! ![]()
Do kolika byste tam tak byli? Já pokud vůbec, tak bych stíhala až asi na 11h.
Máme teď jen jedno auto , tak se boxujeme a odp. jdu ještě Báru ukázat „bradelnicím“, tak aby taky celej den vydržela…
V 11 asi tam jeste budem snad.kdyz tam vetsina dojde az na 10.
Ivčo dobrý..já ještě nevím jak to ve středu bude..mám mokrou a suchou variantu..zítra se domluvíme!
acynka píše:
Ivčo dobrý..já ještě nevím jak to ve středu bude..mám mokrou a suchou variantu..zítra se domluvíme!
Jasně ![]()
Dobre rano,tak nevim jak vy ale my jsme s Barou uz vzhuru kupodivu.jinak pocasi nam konecne jednou preje. ![]()