Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1100
8.6.09 11:00

No teda paráda. Takže cvakáš jednu za druhou, že? :wink:
Kde je to koťátko z minulého srazu n Šelepce?? :cry: Není to tahle madam? 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
8.6.09 13:45

No Baruška je kočenka!!! A jak se nádherně usmívá, pošli ještě, ještě, ještě… Nebo nakrm galerku… a propo která jste si všimla princezničky od Katky? Je tam a je nááádherná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
8.6.09 14:11

Ahojte,

Lacenko,dekuju.
Tak dneska mi dosla ohradka tak Barca je tam.Uz mi stacila spadnout ze sedacky. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
8.6.09 14:26

Lacenko - dodám,dodám jen musím nafotit… :lol: V tom klobouku byla pěkně nasr… :lol:

kattkko - tvoje Barborka je taky moc pěkná. A ohrádku chválím. Já už se taky začínám bát tu moji nechat ležet na gauči a jít čůrat. Mám ji obloženou polštářema jak sendvič. :roll:

ivusho - z koťátka je macatá kočena. :lol: A až půjdeme zase příště do ZOO samy, tak jim užmůžu nafotit, o co přicházejí… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
8.6.09 14:33

Je dekuji…To my koupili ksiltovku nas tata moc nema rad kloboucky na detech po zustatek kdyz byl malej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
8.6.09 14:45

mischni: Júúú, nějaké neščasné dítě v kloboučku :lol: Přitom jí tak sluší, ale vysvětluj jí to, že :D Druhá fotka je naprosto úžasná :)

Momentálně tiše trpím, neb mám alergii na pyl trav. Až uvidíte stříbrnou fábku poskakující po silnici, protože její řidička kýchá, jsem to já…
S těmi léky v těhotenství je to na dvě věci. Obvoďačka mi tvrdí, že Zodac nebo Zyrtec můžu jen v nutném případě. Letáky tvrdí, že bych moc neměla. Na www.porodnice.cz Dr. Koucký tvrdí, že je můžu bez problémů. No a dnes mi gynekolog řekl, že antihistaminika nejsou v těhotenství vůbec nebezpečná a že se dokonce někdy v I. trim. předepisují proti zvracení. A pak si vyberte 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
8.6.09 14:50

zdraviiim!
my se poctive ucastnili vsech radovanek, takze jsme se ivusho nekde mijeli :wink: zelnak a zviratka, mhd na svobodaku, autosalon, bambiriada, do toho navstevy prarodicu… :roll: tesim se konecne na klidny tyden :lol:

co zitra dopoledne ten tyrsak? plati?

mischni, barca je kocka jak hrom! a velka 8O a neboj, priste vas samotny do zoo nepustim :lol:

valim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
8.6.09 14:51

Chuanitko tak to s tebou soucítím, tekoucí nos a kýchání je děsněživototravující. :?
Copak Staninka? Není dneska na té genetice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
8.6.09 14:52

ty, chuanitko, ja mam taky alergii na travy jak hrom - v tehotenstvi jsem brala flonidan (pred tim cela leta claritine) - pry je to mensi zlo :nevim: nevim, kazdopadne jsem si ho davala vzdycky az uz bylo nejhur a ne kazdy den hned po ranu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
8.6.09 14:57

krisulka: Jj, rozhodla jsem se, že občas pilulku vezmu. Ne každý den, ale zrovna dneska je to k nevydržení 8) Paradoxně z mnou uvedených zdrojů nejvíc věřím Kouckému na Porodnici :D Moje obvoďačka mi začíná připadat jako alibistka. Raději se na prášky nesmím ani podívat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
8.6.09 14:57

Kde je „Tyršák“????? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
8.6.09 15:17

vole, sestro sokolko, vedle stadecu :lol: resp. vedle zastavky trolejaku „smetanova“ - prolizky, pisek a cesticky na enduro :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
8.6.09 15:44

My se hlasime taky.Divam se zastavuje tam trolejbus 32 a 29 no sice nevim kde to je ale najdeme to. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
8.6.09 16:01

Ahoj holky!

Po dlouhe dobe se hlasim, nakukovala jsem, ale nejak nebyla chut psat. Do patku jsem se jen drtila a stresovala a ven jsem s vama taky nemohla :( Ale ted uz jsem jen matka na rodicaku, tak muzu vsude 8) To znamena, ze bych zitra teoreticky a snad i prakticky mohla s prdolou dorazit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
8.6.09 16:11

Cau baby, my zitra taky hlasime ucast, tak snad bude pocasi. S temi praskami na alergii, ja jsem taky alergik a nevim jak v tehotenstvi, ale kdyz mi volali, zda nemuzu prijit davat krev, tak jsem jim rikala o tech pilulkach a moni jeee, tak to muzete prijit nejdriv az za mesic po posledni pilulce. Predloni mi zas rekli, ze tyden, ale to byli asi tezce v nouzi..takze si vyber.. Kazdopadne kychani v aute dost husty, divim se, ze jeste nekdo kvuli tomu nehavaroval, pac ja dycky chvili nevidim, a kdyz kychnu 5× po sobe, tak je to docela dlouho..

Aaa budu muset valit, mam tu tchanstvo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová