Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
za 15min. vyrážíme, tak nám držte palce na hladký průjezd a parkování
![]()
a ja prave premlouvam mladeho pana, ze v pyzamu neni uplne koser vychazet z domu
![]()
Dobré ranko, Bára ještě dospává svou prdící půlhodinku v 5h ráno.
Tatouch odjel, ale přislíbil návrat v 10.30, tak snad se za váma aspoň na chvilku dostanem… ![]()
Zdravim, my tam budeme doufam 9-10hod.. V pyzamu uz davno nejsme
No a odsun bude v cca 10,45hod. Tak snad vsechny konecne uvidim. Pocasi vypada vic nez teple!!!
Hm hm, tak se tam snad nekdy vypravim, myslis male Tesco u Vankovky, jo? Snad tam bude neco i na velke hlavy jako ma Tomik, ksiltovka bude asi jeste lepsi… Diky..
jojo to tesco u vankovky.Jinak Urcite jo protoze ksiltovka co mela dneska barca tak je delana na starsi ditko
.Jsou uplne vzadu u reklamacniho oddeleni.
Zdar baby!
Tak jsme dorazily domů v 17.30. Bára vysmátá, já hotová, ale stihly jsme všechny vizitace, co byly v plánu.A v galerce je pár fotek z dnešního Tyršáku. Prosím zkontrolovat popisky a chyby hlásit. ![]()
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Stale bez funkcni klavesnice(Nakonec to nejsou baterky,Daniel ji zmlatil a znicil):(,takze jen ve zkratce:
Dnes to bylo s vama bezvadny,pravidelnejsi akce vitany:) Alenko,vyrid manzovi,ze ma krasnyho a sikovnyho kluka,at ho nikam nehodi. Videlas Dannyho,ikdyz zacina tapkat, jeste sedi na kolinkach jak babovka:) Mischni barunka je andilek,neverim,ze nekdy krici:), je to hezka holka. To same druha Barunka. Kattkko,diky za tip na capku,dlouho hledame. Krisulko,Krisik je cela mqminka->pohodar:)..uz z dalky na nas maval s usmevem na tvari..Jakej je recept?;) Ivushko,Vitek je to samy,pohoda a jak te posloucha.Tak snad se k tomu taky dopracujem.Evelinko,drzim palce,at ty statnice vyjdou! Ostatni zdravim,mejte se hezky,priste uz snad s funkcni klavesnici,aby to nebylo tak kostrbate! Zdarec Bubis&Danielson
Nazdarek, vcera jsem mela Emimco nejaky zamrzly, ale dnes uz facha!!
Musim souhlasit s Bubis, vcera to bylo prijemny, uteklo to straaasne rychle, bohuzel jsme museli prchnout na pravidelne spani, tak jsem nestihla se vsemi ani poradne promluvit. To se ovsem napravi na dalsi akci
My vcera travili odpoledne nakonec v Liskovci na veterine, manzel v cekarne a a ja s Tomikem venku, neustale jsme hledali misto, kde se schovame pred destem. Nakonec spadlo 10 kapek a bylo po desti. V ordinaci jsme nechali 800
a za chvili musim chamika odlovit a namazat ho antibiotikama, no to bude akce ![]()
Mejte se, my za chvili valime na plavco, doufam, ze to bude bez plastenky ![]()
PS Bubis manzelovi jsem uz vcera hlasila, ze Danik sedel na pisku jak babovka, tak se trochu uklidnil, ale vim, ze je to jen prechodny stav..
Dobré ráno,
Ivčo kam dneska razíš? Já budu do 13.30 doma a pak s kamoškama na Purkyňce v baby kavárně. Tak kdybys měla něco po cestě.....
Teda vy usporadate takovy maxi sraz a bez nas? No pockejte
priiiiste uvidite ![]()
jdu vam zkouknout fotky ![]()
Nazdarek,
ted jsem se vylekala. Videly jste vcera nekdo Ordinaci? Tak najednou koukam, ze ma Tomik v puse muj mini skripecek do vlasu. Vytahnu mu ho a on je rozpadli, chybi perko a ten sroubek. Pokousi se o me infarkt, tak hledam jak silena, nemuzu ho najit, premyslim mam volat doktorce, manzelovi, hysterie hadra… po 10 minutach oboje nachazim a Tomik se mi rehta jak kun ![]()