Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Katušce všechno nejlepší a taky Honzíkovi
![]()
A Vítkovi taky ![]()
Lacenko , dorty jsou krásný, mňam ![]()
Mischni , Barunka je nádherná, krásně se směje ![]()
Bubis , Benda taky piští, jak není po jeho
Někdy si připadám jak matka tyranka, když to někdo slyší ![]()
My jsme zítra chtěli přijet do Brna a zajít někam na písek, ale manža bude končit v práci moc brzo, tak to ani nemá cenu
. Snad bude brzo srazík a budeme moct přijít…
Jo, kdybyste se chtěly podívat - byli jsme ve westernovým městečku, Beník jezdil na koni, vodili jsme kozu na vodítku, bylo to fakt super ![]()
MOnix - no teda, já jsem Kačku taky zasklila - hlavně, že jsme o tom mluvily, že?
![]()
Takže všechno nejlepší!!!A ať se brzy pustí toho nábytku, ať se nenudíš…😉
ivusho - jestli je Víťas Vít a ne Vítězslav, tak taky vše nej…
Bubis - děkujunáčelníku, že ses náís zastal…s tou Bářinou velikostí.
I když mi připadá dlouhá jak Lovosice. Ale bříško jsem v jejím věku měla větší - mamka donesla ukázat zeťákovi fotky.
Možná něco naskenuju a udělám porovnání dětí s matkou. ![]()
Vitkovi dodatecne preji vse nej k svatku ![]()
A Katusce teda uz docela opozdene krasne prvni narozeniny
![]()
Monix, uzivej si obchazejiciho batolete
Ale zase je to s nima ted vetsi sranda, ja sice za Stepanem litam jak hadr na holi, ale celkove si to uzivam vic ![]()
Ahoj Brnacky!
Jen tak sonduju ohledne plavani, cekame na ockovani ve 3 mesicich, pokud dostaneme radi bychom zacali s plavanim......
Slysela jsem, ze super je to v Reckovicich, to sice mame trocha z ruky, ale snad by se dalo nejak dojizdet......
Tak jestli nekdo chodite budeme radi za reference… ![]()
Mischni budete chodit nekam na plavco?
Zdravim a uzivejte krasneho pocasi ![]()
Holkyyy - kdo sháníte ty pirátky a tak - dnes jsem koupila Báře v Růžovým panterovi na Křence dva úúúžasné modely. 169 a 109 kč. Nafotím a dodám.
mersy - no, s plaváním nevím. Spíš nee.My si plaveme doma ve vaně.
Ahoj Merssy, my chodili do Řečkovic a fakt se nám tam líbilo. Kámoška chodí do plaváčků www.plavacci.com a taky si to moc chválí. Za mně teda určitě nee Filia na Lesné. Tam to bylo opravdu nedůstojné - hlavně ty šatny ![]()
Ahojky…
Ivush , diky, tu Lesnou mi uz nedoporucila i kamoska, potom je jeste nejake plavani v hotelu, ale ted nevim v jakem......jestli Inter.....?…
Mischni , my vanu doma nemame
....., takze i proto plavco........
Jinak muzu poprosit foto piratek?Asi taky zajedeme koupit.......Krenku mame kousek.......A cenove super.......
Koupila jsem v Puntanele za nekrestansky penize jednu cepicku, je tam vse predrazeny.......
![]()
Xmerssy - jestli myslíš ten INTERcosi na Husove tak tam taky neee. Příbuzný tam pracuje na parkovišti a prej tam chodí i lidi z hotelu a nemění tam vodu. ![]()
Posílám slíbené pohlavní pokrývky - i když modelka teda moc nespolupracovala… ![]()
pirátka á 169,–
šáteček á 109,–
Mají tam fakt výbět barev, velikostí i tvarů.
A ještě moje vrtule…moc nechybí.
Ahojte, jen hlásím, že v Renu ve Futuru mají slevněné sandálky od Essi (mají to přelepené na Mimi)
. Mají různý - na sucháče, na přesky,různý barvy… tak máme dvoje, jedny za 235 Kč
![]()
A dnes jsme se byli podívat na tom hřišti na Obilňáku, jak jste tu o tom psali a je to tam fakt parádní
Až na nějakou holčičku, co byla na všechny zlá a Bendu posílala do lesů
![]()
Mischni , Barunce to moc sluší ![]()
Jééé - děkujeme moc za gratulace ! Velká oslava se teprve chystá, ale určitě bude stát za to
![]()
Plavání v Řečkovicích doporučuju - prostředí moc hezké, slaná voda (takže žádné reakce na chlor), my jsme spokojení, už chodíme půl roku.
Mischni - Barunka je úžasná modelka !!
![]()
Kočky - nedoporučíte mi v Brně nějakou kosmetičku, která by dělala trvalou na řasy ? Ale aby mě vzala až tak v 19,30h. Mám to teď na houby s hlídáním - chůva má zkouškové a pak jede domů (takže celé prázdniny budu jaksi „vodvařená“)
Krásný den !
Ahojte holky, tak nase Barunka uz ma nastrelene nausnice.No je na me dneska trochu nastvana .Ale ona ma celkove nejake divne obdobi. Mame dojem ze nam lezou zuby.Je takova uknourana ve vetsine pripadech akorat nastesti kdyz je mezi lidma tak je v poho.Strasne se snazi mazlit.Jinak od pondelka na tri tydny bude ze me vdova.Pritel leti sluzebne do Svedska.
.
Mischni: krasne fotecky.Nase Bara to tez nacvicovala tou dobou.A porve se pretocila zacatkem 4mesice
. Jinak myslim si ze je to itim ze ty vetsi deti jsou pevnejsi.
Vcera jsem byla u kamaradky a jeji mala ma 7tydnu tak sem si ji pochovala vazi tolik co nase Bara kdyz se nrodila a meri
a muzu rict ze jsem ji dala za chvilku zpatky protoze jsem pomali nevedela jak ji drzet.Navic nase Bara byla pevna a ty mala byla no proste takovej uzlicek nepevnej.Asi ty vetsi deti jsou pevnejsi a potom tak trochu napred ve vyvoji. ![]()
ahoj baby!
moni, opozdene (jsem ja to ale blba!
) kacence vse nej k prvnimu roku
pekne to oslavte, holky!
kosmeticku neporadim
se mi zda, ze acynka nekoho znala?
ja bych zas potrebovala poradit kadernici… nejakou normalni
nevite?
katko, foto, foto ![]()
zebro, moc vam to slusi, kovbojove!
a barunce tez, te ale chybi ten klobouk, i kdyz jinak ma na hlavu kde co ![]()
zitra budeme dopoledne na kravaku
jen tak informativne, aby zas nekteri nerekli, ze jsem nerekla ![]()
a netece nam tepla voda, takze budeme obzvlast odpudivi a opoceni ![]()
brou!
Tý vole a to sem se chtěla dopoledne válet v posteli. Mno, Kris tak kdybych nedorazila - tak sem shnilá jak hruška. Proč mi to děláš…
A vodu doporučuju studenou - máme doma 28 stupňů, tak si dám jeden „stahovač pórů“ a valím s knížkou do postele. Spát se stejně nedá - tak se vesele pročtu až k ránu.
Jo a jedne dobrá zpráva - podařilo se mi vyboxovat ty jesle. Prostě sem tam chodila furt vopruzovat a když mně vyhodily dveřma tak sem vlezla oknem
Mám to v rámci tréningu, jestli se chcu vrátit do práce a voblejzat úřady tak to byla dobrá průprava. ![]()
Mischni - modely jsou opravdu epesní ![]()
Katko - nemyslím, že děti menší či větší sou pevnější nebo rozpadlejší.....
Já si naopak myslím, že těm větším se do toho pohybu moc nechce - ale to se pozná až po roce - těm prostorově výrazným se moc běhat nechce. To chápu
![]()
A rozhodně si nemyslím, že některé ze zdejších emimin je „větší“ Škoda, že v Tyršáku nebyla Acynka - ta její 8mi kilová čamrda by to v běhu na 50m nandala určitě kdekomu.
Zebři - po kom to ta holčička byla taková komanda? Byla tam maminka? ![]()