Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
26.6.09 09:05

Alenko , a nebyl na písku malej s babičkou? Měla jsem pocit, že ho vidím, podle fotek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
26.6.09 10:48

Ahoj spolumatky!

Tak dnes má Bára taky už čvrtletiny. To letí! 8O

U nás nastalo zhoršení spaní, takže se od půlnoci budí po dvou hodinách. Hladem to není, prostě se vrtí, kňourá a za chvilku zas usne, ale já vypadám jak po koťatech. Zlatý vstávání 2× za noc! Doufám, že se to brzy zlepší.

jinak to počasí stojí za starou belu, ale naštěstí u nás nejsou povodně, to musí být hrůza.

Bára mi ze spousty věcí vyrostla, tak musím udělat pořádek. Malý dát do bedny a probrat bednu s velkýma věcma. Asi o víkendu.

Dnes večer se chystám na chvilku na slezinu ze základky, tak snad to Bára s tátrou zvládnou a já v hospodě neusnu…

Všechny moc zdravím a přeju lepší počasí!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
26.6.09 11:05

Zebro, no tak babicka mi rikala, ze na pisku nebyl, pry jen na houpackach a na lavicce, ani nebyl spinavej od pisku. Ale na hristi byl kazdopadne. Pravdepodobne tam nebylo vic takovych deti, takze ano bude to Tomik. A byl teda na pisku?

Mischni uzij si slezinu!!! Jee taky jsem porad prebirala obleceni, strasne me to bavilo, nekdy mi bylo lito, ze neco uz neoblece, no ted se nic nemeni, ma uz pul roku stejny bodycka. Az mi to bylo lito, kdyz jsem videla v Tescu slevy. Tak jsem mu tam koupila kalhoty na pristi rok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
26.6.09 11:13

Ahojte
Mischni: to jsi sikovna.Ja teda obleceni jeste neprebrala ale mela bych u pritelove sestrenice cekaji prirustek.Ale jsou veci ktere mala obleka od porodnice a stale nam jsou :lol: .Dupacky vel 62 ale mala je ma i tedka ma 68 ale je mozne ze se natahuji nebo ja fakt nevim :lol:

Jinak ja nas chystam do Hradiste ale mam pocit ze pojede plnej kufr. :D Vcetne kocarku.Tchan az to uvidi tak nevim :D .

Jinak Bara tak strasne pisti no ono to snad neni pisteni ale zacinam mit obavu aby nekdo neprisel co ji delam pac to je fakt hruza.
A co teprve u tchyne dom nas neposle se na nas tesi ale myslim ze bude rada kdyz za tyden odjedem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
26.6.09 16:56

Alenko , já jsem myslela na hřišti, ne přímo na písku - na písku jsem ho neviděla, tak babička asi říkala pravdu :wink:

Vše nejlepší Barunce ke 3 měsícům :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
28.6.09 15:57

Korálky

Ahoj maminky, omlouvam se, ze vam takhle lezu na diskuzi. Delam z korálku naramky, nausnicky a nahrdelniky, na zlate, stribre, medi, reticku, lanku, snurce, gumicce, cokoliv podle vasich predstav.........
Ruzne velikosti, barvy........Cenove velmi dostupne, no prece kazda se chceme libit......pokud byste nektera mela zajem, poslu vam fotografie na email.........
Dekuji za precteni Mirka :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
28.6.09 16:19

to mame dneska skvele pocasi fakt bombicka ......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
29.6.09 11:48

Ahojte holky,
tak to byl teda vikend… nebyl den, kdy jsme nezmokli. Ale Danny si to uzival narozdil od nas :) Prochazel se v desti a byl nastvanej, kdyz jsem ho chtela schovat.. a taky se mu libilo v mokrym pisku.. kazdy pobyt venku vyzadoval novy oblecky, takze jsem furt mohla prat.
MIschni, tak na probirani oblecku ti pocasi vyslo co ;) A jak dopadla slezina? a jak zvladli kluci barcu?
Alenko, s tema obleckama jsem to mela stejny. Taky me bylo lito, ze uz se do nich nevesel, protoze stale vypadaly jako novy. Za to ted??! Ted bych uz byla rada, abych z nekterych uz vyrostl.. vsechny bodycka zakydany a fleky nevypratelny.. onehdy jsem mu koupila hezky bodycko a dostal meloun a tata mu mel dat bryndak.. no nez mu ho dal, uz bylo cely pobryndany.. a hlavne, nejde to dolu. Neznate nakej zazracnej pracek na fleky?! Uz jsem vyzkousela Ariel na skvrny-nefunguje, Vanish nefunguje.. tak nevim.
Kattko, tak jestli mala pisti tak to bys mela slyset toho myho.. no a kluk kdyz pisti to je sila. Taky mam obcas strach, aby na me neprisli sousedi, co mu chudackovi delam!! A na ulici je to jeste vetsi sranda.. obvykle chce tapkat jinym smerem nez my a kdyz nemuze tak pisti takovym zpusobem!! Bych byla mozna radeji kdyby brecel, protoze to jeho pisteni ma takovy vysky, ze se vsichni otaci co se deje.. uz jsem na to tak alergicka .. v kocaru kdyz sedi, tak si to taky neodpusti.. prejedeme odbocku do Tyrsaku a je to znova..
My o vlku a … musim koncit, protoze jestli ho nevezmu, tak si tu vystrihne arii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
29.6.09 17:44

Ahojte,tak mi v Uherskem Hradisti dobre.Sice dneska odpoledne bourilo.No ale jinak pohoda.Jsem se dostala na net sli jsme se projit do knihovny za tchyni tam je net.Doufam,ze pristi tyden budem pomoci s vama na pisek kdyz pujdete.Akorat mame druhe ockovani.Tak se zatim mejte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
29.6.09 20:09

Holky nejste pod vodou některá? (no to by ste mi sotva napsali že :wink: ) slyšela jsem v rádiu, že lískovec plave a nejezdí šaliny… Tady skoro celý den chčije a jedna bouřka za druhou… Ještě že jsme na kopečku a řeka daleko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
29.6.09 22:30

Kuk

Bubis, takze Danny uz sam tapka? Tak jestli jsem to spravne pochopila,tak gratulujeme!

Lacenko, ja o nicem nevim,ale my skoro nevytahli nos ven, prehazujem si strevni chripku,tak radeji nikam nelezem. A lijak a bourka tu byly cele odpolko.

Vic nevim,jdu spat, uz chci jit dlouho a ne a ne se odlepit. Tak zatiim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
30.6.09 10:31

Holky já se na pár dní loučím. Zítra valíme! :pankac:
Mějte se krásně a ahóóój!! :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
30.6.09 12:01

Ahoj holky,
zdravím z krasu. Počasí je tu podobný jako všude, večer jsem si do koupelnu dala pro jistotu i baterku,kdyby vypli proud při té bouřce, ale jinak si to tu užíváme. Včera jsme šli do lesa na houby,teda jen po cestě s kočárkem. No našla jsem dubáky, křemenáče, babky… A to tu nikdy krom těch babek nic moc nerostlo. Tak pěkně suším. Tomík si užívá babičiny zahrádky, baští hrášek s jahodama, do toho mu nacpu meloun, proloží to mechem z chodníku, povozí auto a je spokojenost sama. Naučil se tu lézt po schodem obousměrně, tak jsem ve střehu, protože je to ohromná zábava.

Bubis, Daník už chodí i venku?? 8O To je úžasné, závidím jako blázen. U nás je to pořád stejný, leze, leze a jen leze. Táta je z toho už šílenej. Těším se až na tohle období budeme jen vzpomínat. Nám se fleky zatím tak nějak vypraly, používám Ariel obyč a i ten meloun je dole. Jo a jinak - táta mu měl dát bryndák…- to moc dobře znám :D U nás řeším spíš fleky na oblečení táty, to jsou panečku nevypratelný záhady. No a s tím pištěním, myslím, že to mají kluci nějaký období. Tomík teď mrčí, ale tak protivně, jedeme z lesa, mrčí, dám mu klacík, mrčí, hodí ho na zem a řve, že chce další. Dám mu ho, hodí ho na zem a řve, že ho nemá. Tak mu nadám další nedostane a řve.. K ječení zatím nedošel. Ale snaží se pro:,–(it si svoje, to zase joo. Jo Bubis, Daník je narozen v listopadu? Já měla pocit, že je v září..

Amazanko, šmarjá, střevní chřipku 8O No držte se tedáá!

Acy, předpokládám, že valíte na dovču, tak ať máte normální počasí!!

Zebro, no není špatný mít kontrolu, mě by písek nevadil, ale babička má občas pocit, že by mě nějaká odpověď mohla vadit, tak si raděj něco vymyslí. A to jsem na ni hodná :lol:

Pa pá já valím dělat bio obídek ze zahrádky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
30.6.09 21:23

ahojky,
Amazonko, jooo Danielek chodii.. to jsme se nacekali.. 8) Koukam na fotku male a je fakt moooc roztomila. Po kom ma takovy kukadla? ty musi obdivovat kazdej co ;)
Alenko, jo malej je v listopadu.. ten minulej metrik asi matl, bylo to tam napsany obracene, ze to vypadalo, ze se narodil 11.9. a ne 9.11. no to je jedno. Jinak k tomu jeceni.. to je urcite stejny jako to mrceni u Tomika, ale kazdej se naucil neco jinyho. Proste musi byt po jejich!!Nastesti pro tebe, u toho mrceni aspon temer nepraskaji skla, coz se u toho pisteni rict neda. :roll: Ale kazdopadne je to hruuza oboji co?! No snad je to brzo prejde.. Uz jsem z toho vedle. No furt neco.. nejdriv dloouho nechodi, pak pisti co dal bude? :lol: aby toho nebylo malo.. Jinak se teda mate, zahradu plnou plodu, ze kterych si muzes uvarit obed.. to je parada. A aspon je Tomik spokojenej, muze lozit po zahrade, nenudi se.. to ja musim ted litat porad po venku, protoze doma nevi co by delal a pak pisti. A chodit za chvilu bude.. jeste chviiilku vydr, jeste ma porad cas..je preci jen mladsi nez Daniel. ;)
Jsem myslela, ze bysme mohli tento tyden na pisek ale v takovym pocasi… skoda.
Acynko, uzijte si dovolenou.. :-)
Kattko, tak si uzivas pohodu a babicka si uziva Barunku? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
30.6.09 22:05

Děckáááá, úplně ste se rozkutálely.......nestíhám se učit nazpaměť kdo kam odjel. Takže všem hezké počasí, a žádné uplakané mraky.

Alenko, Bubis - co vás čeká? ............ Ten nejmilejší mazlínek, klubko smíchu a parťák na procházky do parku. Jenom to chce přetrpět tu hrůzu kolem druhého roku. Já si brala pravidelně kolem 10té dopoledne první paralen - protože mi třeštila hlava. :lol: Každá akce, každý výlet, každý kroužek - to byl jenom řevřevřev :evil:

Dneska jsme v Keny zdobily trička pro mrňousy foukacíma fixama na textil. Zdobit měly děti, ale víc to bavilo maminky - mně teda rozhodně. Už přemýšlím - jak bysme na prázdninový čundr ozdobily s kámoškama dětem trička - aby bylo poznat, že patří všechny k sobě.

Bubis - v listopadu se teďka rodí o 106, umíš si to představit? že bys měla další přícucku??
8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová