Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1938
1.7.09 12:15

Ahoooj,

Ivush, teda tys me rozesmala na cele kolo, pravidelny paralen a pod…Ale uklidnilo me to, protoze posledni hodiny v plavani byla krize, Tomik nechtel desticky, kdyz jsem mu je s revem narvala, tak uz se mely zase sundavat, to je zas nechtel sundat a porad neco bojkotoval. A nikdo jinej, jen on tam rval jak tur. Tak jsem na zari zaplatila jen 5 hodin, kdovi co bude, stejne mame jeste asi 6 nahrad.

Bubis tak ja porad zila v domneni, ze Danielek je o 2 mesice starsi a ne o 14 dnu. Smarja, to ani nemuzu rict doma, pac by to manzel porad resil, ze jsme teda pozadu za Danikem.. A ze chodi taky ne, uz tak je to nerv :roll: Noo asi je lepsi nase mrceni nez prsakani skla, to je bez debat, ale neprijemny je oboji.

No u babicky je paradne, babicka je v laznich, tak mame barak pro sebe, dnes jsem nafoukla mega bazenek a Tomik se cely dopoledne rochnil. Pojidal u toho hrasek a me polival kelimkem. No zitra nam to ale konci, v Pa mame rehabku a v So se presouvame k babicce na Breclavsko do panelaku. Se tam asi zblaznime, je to mini 2+1 vedro k zalknuti :cry: Nastesti jen do Ne.

Pa pa ja jdu neco smysluplneho delat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
1.7.09 12:58

Ahoj,
sem myslela že nebudu stíhat a máme už vše zabaleno a nemám co dělat. Odlítáme až ve 20.10. A směr Kréta :wink:
Už jsme tam pomalu měli být, ale přehodili nám let o 10 hodin :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
1.7.09 13:55

Ivushko, hey tak na to se teda fakt tesim, ale bohuzel neverim! Nedovedu si predstavit, ze ten popis co jsi dala se muze stat pravdivy, kdyz vidim, co mam doma ted.. a najednou takovej obrat?!! Joo s tim paralenem to mooc dobre znam.. neni to tak davno, co jsem na nem byla tyden v kuse.. rano jsem se probudila, hlava bolela uz od minulyho dne a tak to slo temer tyden!! Takze rikas vydrzet do dvou let?? ty a mela jsi na nej nakej recept? Co treba delat, kdyz rve v trolejbuse, ze proste chce mackat ty pitomy tlacitka (jak jsou tam pro invalidy, kocarky) , plnej trolejbus, nemuzes se temer hnout a musis jeste vydrzet 15minut s tim pistenim?? Chodit pesky neberu :)
Alenko, nejste pozadu, Tomik ma porad jeste ten mesic a samozrejme i vic.. chozeni je u nas cerstvy a jeste se v prostoru nepostavi (max.v postylce bez bot), takze zadny nervy :wink: Tomika jsem videla, je sikovnej, takze zadnej problem neni, jen se mu proste nechce…holt musime byt trpelivy no :roll:
Acynko, teeda tak to vam preju o to vic, ze jedete na Kretu, tam budete mit kraasne 8) A jak jste se pripravili na let s malou? My taky asi o prazdninach poletime a ja mam docela hruzu.. Ale Amelka je hodna ze.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
1.7.09 14:03

Nó Amelka je hodná, ale např. u vody, ve vodě, na písku atd. Chce pořád běhat, takže už ji vidím jak sedí 4 hodiny na klíně :lol: :lol:
Máme sebou na cestu nové hračky a knížky, gumové medvídky, tyčinky a pro případ nejhorší homeo na sklidnění.

Jinak mám v albu na koníkovi její taneční kreace, tak kdyžtak mrkněte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
1.7.09 15:15

Pekny odpoledne,

to se nam to prehnala bourka, co? Tedy aspon u nas. Tak nevim, co s tim studenym bazenem na dvorku tedkom :roll: Ja cekam az se mi ten spac probudi, uz spi 3,5hod, sla jsem ho vzbudit,ale nemela jsem to srdce, tak krasne spinka :roll:

Acynko, teda kreace k popukani, bomba!! Pro Amelku to bude kazdopadne zazitek, verim, ze ty 4 hod utecou jako voda. Tak si Kretu uzijte!!

Bubis, joo tlacitka v MHD. Tak recept na tlacitka, bud si dat sikovne kocar nebo nejezdit nizkopodlaznim, no a pokud je ale preplnenej…o muj boze, pevne nervy. A kam se chystate zaletet? No Tomik je sikovnej na spoustu veci, ale jak je rec o nozickach, tak se dekuje, pokud reknu, jdeme cvicit,tak spusti rev i kdyz jsem od nej 2m. Ted ma nejakou fobii z nafukovacich veci, nez jsem dopo nafoukla bazenek, prorval 15minut.

Mnoo..tak a uz bude vstavat a hotovo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
1.7.09 16:06

tady zatim nesprchlo.. beztak zacne az vyrazime ven :?
U nas se staaale spi a ja nebudim, ja si uzivam kazde minuty ticha, ikdyz to pak bude dlouhy vecer, ale na ten aspon nebudu sama :twisted: Ali, Tomik probuzen? ad tlacitka, asi vazne budu vyhledavat normalni busy bez tlacitek.. protoze ta posledni cesta, to byla show.. No my se chystame letet do Ameriky (teda pokud zustanou naky penize, protoze ted vsechno pujde do bytu) a to je cesta 10hodin minimalne.. necham se inspirovat Acynkou s tema novejma hracka atd., ale homeo bude asi jedina pomoc. No uvidime, jak to dopadne..nejradeji bych to nechala na pristi rok, kdyz Ivusha rika, jakyho doma budu mit mazlinka a partaka :lol:
Acy, Amelka vali.. fakt ma rytmus 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
1.7.09 16:35

Acy teda u videa Amelky jsme se smáli až jsme slzeli - oba, i Vítek. Úplná HIPhoperka :lol: , a sólistka - ani ti sexy bloňďáci ji nezlákali k párovému tanci. :D Na Krétě si to užijte. Hlavně ten sluníčkový nápoj (metaxu, mňam)
Bubis - to víš, že zlom nebyl ze dne na den. Pamalu třeba přestával řvát u obouvání, pak třeba někdy v kroužku nezlobil, postupně. To víš že ještě někdy řve, ale už je to v poho. Myslím, že jsem to nakonec zlomila vařečkou - protože někdy řval jenom tak proniczanic. Tak dostal párkrát přes prdel, ale fest :oops: , pak asi 14dní ležela v obýváku na stole (aby ji viděl, že je v pohotovosti) no a pak už to šlo. U něho už to hraničilo s rozcapeností. Teďka počítáme do 3, funguje to, akorát když řeknu 2 tak se chytí za prdel a řve :lol: :lol:
Alenko - my jsme plavání museli zrušit, přestože jsme chodili dlouho. ŘEVŘEVŘEV Abych si tam za 250 chodila umýt hlavu :?: no nejsem blázen. :lol:
A tlačítka v trolejbusu? No řval jak tur.........no tak řval, no. Mám se po…t? Byla jsem asi úplně apatická. Vozila sem s sebou gumové medvídky a když nezabrali ani oni - tak se to prostě muselo vydržet.
Tak Lipůvka už taky slejvák, tak kdy to dorazí do Brna? Nebo nadorazí, a mám jít zalívat zahradu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
1.7.09 20:28

hey tak jsem ti shledla fotky Ivush a za prve: Vita si tak hezky hraje s vlackovou drahou a jeste rekni ze ju i sam postavil?? za druhe: uz spava ve „velke“ posteli?? teeeda to je naky rychly..za chvilu bude mit aktovku na zadech.. :) Hele a jak se mu libi FirstBike?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
1.7.09 21:50

Ahoj holky,

zdravim a zaroven se loucim, zitra letime s manzelem do Belgie. Stepulin je ode dneska u babicky, tak snad to do pondeli vsichni prezijeme :D

Acy, Amelka je teda paradni tanecnice :lol: 8)

Bubis, gratuluji moc k chozeni!!! :D

Alenko, Tomik je proste pohodar a nechce nic uspechat :D Ale chapu, ze to deprimuje :( Drzim pesti, at Vas uz v neblizsi dobe prekvapi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
2.7.09 11:19

Ahojky,

dneska uz nam konci pohoda a za velkeho paraku odjizdime do Brnicka. Auto uz se smazi na slunicku,tak si to uzijeme :twisted: Vcera jsme si s kosikem na houby vyrazili ven a po 100m jsme to otocili, protoze se odpoledne opet blyskalo a buracelo.

Evelinko, tak si to uzijte!!

Ivush, to jsi me teda s tim plavanim moc nepotesila. Doufam, ze vas nebudeme nasledovat.

Bubis, tedaaa az za velkou louzi, fiiifa!! Tomika jsem vcera po temer 4hod probuzen, ale nadsenim neoplyval. Jeste jsem si vzpomnela, ze u nas na klid zabiraji cornflakes v dozicce. Akorat se uz staloo, ze ji komplet nekde rozsypal :twisted:

Mno a ja valim balit, varit, uspavat, otrhat zahradku do posledni jahudky, prece tu brachovi nic nenecham :wink: Na patek planuje velkou sparku, tak tu ani uklizet nebudu, pac po tech vozralych to tu bude vypadat asi zajimave..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
2.7.09 19:18

Ahoj holky!

Tak jsme zpátky z cest. Autíčko nás dovezlo, ani moc neškytalo, akorát chodit v tom vedru po městě s nasraným chlapem a řvoucím dítětem je za trest… :roll: No, ale nakonec dítě usnulo a chlap se znormalizoval - on totiž nesnáší chodit do města, ale dnes prostě musel s náma…

Bára má naočkováno: Hexu a Prevenar, každý do jedné nožičky a musím říct, že oproti nastřelování náušnic byla úplně v klidu. Kvikla, když jí píchli, ale pak hned byla v klidu.(u náušek řvala tak, že jsme se s dr. neslyšely).Až mám podezření, co jí šlehly, protože je vysmátá jak lečo a furt něco žvaní. No, snad nám to vydrží. Paralenový čípky mám a koupila jsem homeo, tak budu dávat.

A naše míry ve 3 měsících: 6690g/64cm.

A byla pochválená, že je šikovná, přitahovala se, pásla jak o život a křenila se na větrník. Akorát nepokládala za nutné „hovořit“ s doktorkou, ale co, přece se nebude vybavovat s každým, ne? :wink: :lol:

Jinak koukám, že všechny cestujete jak o život. Tak přeju krásné dovolenky a bez nehod. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
2.7.09 20:22

Ivuscho - mám na tebe štěstí… Dnes 10:15 jste kolem mě s Vítkem profrčeli na čáře… Je to tak? Myslím že jsme si vás jistě nespletla…

Jinak já byla dnes na gyndě a vše je v pořádku a jdeme do dalšího miminka, teda hned ne, ale brzy, tak držte prosím pěstičky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
3.7.09 07:27

Ahoj holky,

Lacenko, to jsou dobre zpravicky, drzim pesticky, at se brzy dockate a je to holka :wink:

Mischni, tedaa Bara je ale sikulka!! Ve 3 mesicich takova aktivita, to u nas se jen lezelo..ale my jsme exoti, tak je nesmysl srovnavat..

My jsme uz zpet v Brne, vcera jsem jela v nekolika bourkach, a kdyz jsem dojela do centra, tak nebyla ani mokra silnice. No jeste, ze jsme jeli do Brna a ne naopak, protoze auta stala z Brna az do Lipuvky a kam to slo dal, nevim, ja v Lipuvce najizdela.. Ale aspon jsme nejeli ve vedru. Dnes budu zase balit, nastetsi jen na vikend, tradujeme si to ke tchanum, se tam v panelaku upeceme, uz se tesim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
3.7.09 14:24

Lacenko - časově by to sedělo :lol: :lol: , asi sem zase letěla s vrtulí v zadečku, že?? Takže se znovu nadechujete k dalšímu minku? Tak držím palce.
Mischni - já jsem věděla, že mně něco na tvém příspěvku zarazilo. Tak sem valila pro Víťovu knížku a čtu:" 3měsíce - 5,03kg/60cm" 8O :wink: jéje kde jsou ty časy :(
Bubis - vláčkodráhu stavím já, baví mně to. Velkou postel zatím nemá, má jenom u postýlky sundané ty přední mříže a místo nich desku, aby se neskutálel na zem. A prtikolo zatím žádná hitparáda, ale motorku už mu nedám. Takže pokud se chce svézt, tak se musí hošánek snažit.
Alenko - zůstala po tobě zahrádka jak po náletu kobylek? To musí být super - utrhnout a vařit, mňamky.
Dneska ráno mi kámoš dovalil na víkend na pohlídání psa. Teda spíš fenečku černého labradora - jmenuje se Bavlnka. :lol: Když to Vítek ráno zjistil, měl ohromnou radost, Bavlnka taky. Tak sem je musela vařechou srovnat do latě. Si mysleli že když sou na mně 2 tak mi udělají z bytu kůlničku - to se teda drobci spletli :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
3.7.09 17:32

hura uz jsme doma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie