Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
13.7.09 18:37

Ahoj, my jsme byli v Brně dnes a jedem zase ve čtvrtek. Tak kdybyste mohly ve čtvrtek dopo, tak bysme mohli taky

Chtěli jsme dnes na písek, ale došli jsme tam, nakrmila jsem Bendu, přebalila a manža volal, že už jede 8O :roll: , takže Benda chudák jen koukal a musel zase pryč. Tak mu to chci vynahradit, aby si taky stihnul pohrát 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
13.7.09 19:15

Jsem pro ten Ct, snad uz nebude takovy hicak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
14.7.09 08:38

Tak u nás srazík padá Benda má od večera horečku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
14.7.09 11:19

Jéé Zebra už má nový metřík… :D
My zrovna balíma odjíždíme do pátku do OV. Jedeme vlakem - tak to bude žůžo dobrodrůžo.
Fotky z apaluchy budou až potom, je jich asi 600, tak mi to zabere nějakou chvilku.
Vlak jede v 1 tak se tady mějte já du balit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
14.7.09 15:13

Nazdarek, no tak to se to nejak rozpada a to mame teprve utery. My asi odpo pujdeme na Tyrsak. Vcera jsme byli na Obilnaku, byla jsem dost znechucena recmi, ktere tam deti vedly a bylo tam dost spinavo, takze Tom mel pak kalhoty jako kdyby lezl na skladce. Na Pellicovu a kravec se mi nechce kvuli kopci, tak zbyva Tyrsak. A hlavne je tam stin. Uff uff, jsme doma zabedneni, ale sotva jsem uvarila obed, hned to stouplo o 2 stupinky. Varit budu asi v noci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
14.7.09 16:00

ahojte holceny,
tak acynko, povidej prehanej jak bylo na krete? Muselo to byt supr.. co? A jak se libilo Amelce more? a jaky byl let? co pristani a vzletnuti?
Jo a pejsky az bude sraz urcite vem, decka budou radostny.. ten muj malej nema temer moznost si nakyho pohladit. :(
Krisulko, a jak se libilo Krisikovi more?? jste cerni? ;)
Alenko , vedro desny.. skoda ze jste nesli dopo do tyrsaku, to my tam byli. Je to tam fakt dobry, ze je tam stin, ale i tak nas to vedro vyhnalo dom. Ted az se malej probudi, tak se chystame do FunParku, malyho strcim do bazenu, tak jsem zvedava, co na to rekne. Uz jste asi pryc co? ze bysme sli s nama.
Ale zitra odpo jdem do Tyrsaku, tak kdyby jste tam meli taky cestu..
Zebro, mooc gratuluju k miminku na ceste. :) A doufam, ze Benda je lepsi.. co mu je? sli jste k doktorce?
Jeejda chudi ,Ivusha v tom vedru ve vlaku… uf.. ale aspon Vitek ma dobrodruzo..
Jinak ja jsem tez pro ctvrtecni srazik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
14.7.09 19:45

Nazdarek, venku je teda na chcipnuti, ja na vedra moc nejsem, tak to mozna bude tim. Tomik byl taky cervenej jak rak a to byl v Tyrsaku ve stinu!! My byly Bubis dopo na Zelnaku, tak jsem to po ceste vzala pres Pellicovu, ale tam prazilo totalne vsude, takze jsme brzy pelasili do naseho chladneho bytu. Jen doufam, ze Tomik nebude mit nejaky zdravotni nasledky, takovy teplotni prechody. Zitra uvidime, zatim plan nemam zadny. Dneska jsem si stihla precist tu tvoji zpravu, ale uz jsme byly nachystani a nechtelo se mi to zas vsechno prebalovat.. Tak priste dam vedet driv.

Acynko, no sup sup, jak jste se meli?? A co to letadlo…?
A Kris, taky sup sup

A vubec vsichni, co jste nekde byly, nikdo nic nenapisete, to je moralka :roll:

Zebro, no ja jsem na ten metrik koukala jako blazen a nez mi to teda docvaklo :pocitac: Moc blahopreju, jen at zdarne mimisek roste! A Bendik at je lepsi.

A my jdem na kute, tak dobrou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
14.7.09 21:51

Ahoj holky!

Totálka nestíhám. Jak je tatouch doma a přetahujeme se o jedno auto, který mmch bylo dvakrát v servisu a musím si vozit mamku na hlídání, když pracuju( taky jí kleklo auto a je po operaci, tak nechci, aby jezdila přes celý brno MHD) - kalamitátés hadr.
Snad v srpnu, až tata nastoupí a máma se zrekonvalescencuje, tak bych konečně ráda ten lužánkovej picnic.

Za týden jedeme na Šumavu, tak zběsile píšu seznamy, co s sebou…

A vítám všechny vydovolenkovaný a ostatní zdravím!!!

Zebro - už jen 33 týdnů,co? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
15.7.09 13:58

ahoj baby!
bubis, az se k. vyspi, mirime taky do tyrsaku, tak snad se neminem :wink:

mischni, ty bys mohla byt manazerka, co? :lol: tak snad v srpnu!

ivusho, uzij ovu, na fotky z apaluchy se moooc tesim :twisted: :lol:

se ted snazim dohnat skluz na rajceti, tak az tam budou fota z dovolene, dam echo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
15.7.09 15:44

Tak my se taky pomalu chystame do Tyrsaku. Sice se me tam moc nechce, obavam se, ze ten teplotni rozdil 10 stupnu mezi bytem a venkem me zabije, ale co bych pro spokojenyho Tomislava neudelala. Tak nam tam drzte flek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
15.7.09 17:16

Zdravim,ted se tady docitam ze jste na tyrsaku.No nejak mi to uniklo :oops: :oops: .Ale to je jedno Bara konecne spi.V noci nejak blbe spala.No a odpoledne skoro dve hodky plakala ale ja byla na nakupu tak nevim jetli to bylo tim ze jsem si dovolila odejit nbo zubama.jak sem dosla tak uz byla hodna.A co ten zitrek dopoledne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
15.7.09 17:51

Tak u nas to vypada na zuby.Protoze pred chvili se probudila a hrozne plakala. :cry: Tak zitra uvidime podle toho jaka bude noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
15.7.09 19:27

Mno podle toho jak prsi, my dopo na pisek nikam nepujdem, tak to zas vidim na nejakou prochazku do obchodu. A ty Luzanky jsme se dneska domluvily az bude vetsi ucast, je to ted chabe :nevim:

Jinak holky studentky, tak jsem o vas po ceste domu premyslela a mate teda mjuj obdiv. Me by se teda ani nechtelo, manzel by me nezivil a to dite k tomu…nooo vsechna cest :potlesk: Jste sikulky!!!

A my jdem na kute, i kdyz s tim hromobitim teda nevim nevim, se mi nejak boji ci co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
15.7.09 19:27

teeeda to je bourka co… sileny.. chudaci lidi venku..
Zitra jsme ten piknik v Luzankach asi nejak odpiskaly.. ale jeste to asi neni oficial nebo jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
15.7.09 19:28

Taky číhám co teda zítra? U nás teď tedy docela slušně leje, ale to jistě nebude pršet dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová