Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky,mimochodem kdo pouzivate Sunar tak v JIPU byvelej Bauhaus ho meli okolo 180kc nevim jestli jsem se neprekoukla.Takze jak tam pujdu tak tam nato mrknu znova.
Bubis, dopo mame Tyrsak v planu…tak prijdte..Jak me uschne hlava, tak vyrazime ![]()
Acynko - pásový opar? Musela jsem si vygúglit......teda to je terno. Tak ti přeju at je co nejdřív pryč. Ještě že už máte po dovolené, sem se dočetla, že se to léčí až 3 týdny. Tak doufám, že na tebe AŽ platit nebude a do týdne seš v cajku.
Alenko - byla jsem včera v Husky, dokoupila 3tí samonafukovačku a nakonec koupila i Víťovi dětský spacák. Měli tam celkem slevy, i na oblečení. Nevím co si sháněla.
Ahoj holky,
Lacenko, moc gratuluji a drzim pesti, at se v breznu muzete radovat z pateho clena rodiny
![]()
Acynko, preju rychle zotaveni!!!
Dneska to vypada fakt na parak
Premyslim, ze pujdu k nasim do baraku, tady v centru to bude na padnuti ![]()
Vcera jsem si uzila damskou jizdu v Praze a bylo to super, pamatky, prochazka, obchody se slevami, kavarna,… ![]()
Ahoj
Lacenko , už jsem ti gratulovala v březnu, určitě to bude všechno ok ![]()
Acy , ať je to brzo dobrý, to musí být fakt nepříjemný ![]()
Ostatní zdravím, kdo jedete na dovču, tak si to užijte…
My se budem odpo rochnit v bazénu, mezi děti ještě nechci, nevím, jak je to s tou vyrážkou, co měl Beník, ale už mu to mizí, jen je pěkně vysušenej z toho krému, tak má teď pro změnu ekzém a drbe si to do krve
. Tak mažem jak o život, musím s ním na kožní, ať nám dá něco pořádnýho, co zabere ![]()
Až budem bez vyrážek, tak se moc rádi přidáme, na piknik v Lužánkách se těším ![]()
Zebři - chudík Beník, tak ať jste taky brzo zdraví.
Dneska jsme byli prubnout koupák v Juliánově. Masakr - milion lidí, ani v dětském brouzdálku nebylo k hnutí. A hordy tmavých spoluobčanů ![]()
Na Dobráku mi vadí, že tam nejsou u dětského brouzdálka ty čistící zóny, takže je ta voda doooost špinavá.
Královopolská je dobrá - nerezové brouzdálo, čistá voda i když trošku studená, jak je na tom Kravák? Chodíte tam někdo? A byl jste někdo letos v Pisárkách?
Pokud bude zítra hezky mám v plánu zkusit Blansko. Tak pak podám zprávu.
Ivčo u nás vedou Vojkovice, ale děcka tam asi podle všeho chytli afty bo tu vodu lemtali a Mokrá Horákov. ![]()
acy to druhé je moje rodná obec!!! Koukala jsme na koupák z balkónu
Bohužel ho postavili až jsem už byla velká a velmi záhy se pak odstěhovala z rodného hnízdečka, takže jsme tam byla všeho všudy 4×? Ale ségra tam jsou denně (zůstala s rodinou v Mokré…)
Ahoj holky,
můžu se k Vám přidat ? Nejsem přímo z Brna, ale z Kuřimi, ale to je přece jen noclehárna pro Brno ![]()
Lolinko - noclehárna pro Brno to je dobrý
to j
sem ještě neslyšela, já jsem tu taky a to jsem ještě pořádnej kus za Kuřimí… Apropo jak je u vás na bazénu? Kdzž se tu teď řeší ta koupačka?
Lacenka : Já se přiznám, že jsem se s Kuřimí moc nezžila (bydlíme tu třetí rok) a za vším jezdím do Brna
Dnes jsem vyhecovala manžela ať nejde do práce, že půjdem tady na bazén…no, nevyšlo to…cosi neodkladnýho
Jinak prý bazén OK, jenom odpoledne už je problém se tam dostat, ale to je proti Brnu asi furt pohoda ![]()
No, Kuřim je taková noclehárna
Ráno jedou všichni makat do Brna ![]()
Tak bude bourit nebo nebude bourit? ![]()
Chystame se do pidi bazenu, krytyho a teplyho, ale aby jsme nezmokli. Na Dobraku jsem byla s Danielem a skoro celou dobu mi to tam prorval, tak musime postupne otuzovat, protoze to bylo asi kvuli studene vode a taky naky kluk kvitko, kdyz videl, ze se daniel boji cakani, tak umyslne mu chrstl vodu do obliceje.. Takze ted mam samy bojim bojim..
Ja mooc doporucuju koupaliste ve Slavkove.. kdyz jsme tam byli minulej rok, tak to bylo fakt skvely. Voda cista a malo lidi a moc hezky prostredi ![]()
Alenko, jak jste dopadli na rehabce?
Vitam te mezi nama Lolinko.. a Kurim nocleharna.. jsem se zasmala, taky jsem to slysela poprve ![]()
Ahoj,taky zdravim Lolinku.S tou nocleharnou dobry. V kurimi jsem byla parkrat na krytaku.
taky zdravím lolinku!!
bubis: tak to jsi asi zažila nějakou haluz, ale já jsem teda nikdy nebyla ve Slavkově na koupáku aby tam nebyla hlava na hlavě! ![]()
lacenko: já jsem původně z Rousínova..takže sme to mělu kousek!
Držím ti moc pěsti a gratuluju!!
Nazdarek,
zdravim nocleznika Lolinku ![]()
Bubis, byli jsme kupodivu temer pochvaleni, konecne dela naslap. Mame cvicit levou nohu, tak je odjakziva horsi, mno a uvidime.. Kazdopadne se Tomik celkem rozjel, porad se nekde zveda, doufam, ze to bude pokracovat
Dnes jsme v ramci ochlazeni byli doma, naucil se celkem chytat mic, ale jinak mi to tu uz leze na mozek. No ale nemam odvahu s nim jit ven v tom horku. Kdyz nic, tak bych zkolabovala ja
Zitra uz snad bude lip.
Ivush, v Hannahu jsem chtela hlavne ten detskej spacak no a v ramci slev jsem si objednala botky do terenu. Koukala jsem na netu na Husky a ten detskej, tam nemaji vystavenej, nebo jsem spatne hledala. Za kolik jsi ho koupila? Porad resim jeste tu karimatku, budu se tam muset vypravit osobne a zkusit si, jaky je na ni polezenicko.
Bazenum jsem nikdy moc neholdovala, ale ted se to zmeni, ale vim , ze ten V Mokre me naprosto okouzlil a nikdo tam nebyl!! Ivush s tim Julcem jsi me nepotesila, planujeme jak kamoska nastoupi na materskou, ze tam budem chodit, mno testnem a uvidime.. Jo Blansko je pry dobry, tak podej info.