Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
255
20.7.09 09:16

Ahoy,
Evelinko, my chcem taky zacit od zari chodit do toho sokola na Kounicove, prej je to tam dobry.. a taky se mi nechce jezdit nikam daleko :)
A kdyz jste byli na kolech, tak jste vozili Stepana na sedatku za vama nebo v nakym tom vozitku? Chcem jet taky na vylet na kola a jeste nemame nic pro malyho porizeno. Chtela jsem koupit uz to sedatko, ale tam si nemuze moc zdrimnout..a to on jeste potrebuje. Mas naky tip? Ten Croozer nebudem kupovat, to je drahy a na to uz je asi pozde bych rekla, bysme ho moc nevyuzili..
Krisulko, teeda vy nezahalite, ale aspon bude Krisik ostrilenej krajem, lidma, to bych pro malyho taky potrebovala, uz se boji snad vseho :roll:
Alenko, jak jste uzili chladne dny u babicky? Ve stredu maji prijit zase tropy, tak se mame na co tesit. My utecem na chatu pod borovice, tam snad bude lip.
Dnes se odpo chystame do Tyrsaku, tak kdyby jste meli cestu kolem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
20.7.09 16:15

Ahoj holky,

Bubis dnes mam smer Tesco a velky nakup, tak budou kluci spolu doma. Jinak jsme si dovezli od kamosky uzasny odstrkovadlo auto, je vyborny, jen aby Tomik pochopil, jak se na nem jezdi. No a chladne dny u babicky…byly hody, takze jsme se porad necim cpali, Tomik ochutnal snad vsechno, jsme uz jako koule :lol: Tak jsem zasla v ramci oslavy obce do rodne zakladky. Ta kdysi obrovska skola byla nejdnou taaak malicka 8O

Jeee Tomik mi prave oznamil, ze ma v pline aaa :potlesk:

Evelinko i ja uvazuji o tom Sokoliku na Kounicove, ale musi Tomik chodit. Tak treba se tam holky od zari sejdem :wink:

Krisulko, tedaaa vy jste v trapu a to jsi mi rikala, ze pojedes jen s kamoskou a najednou akce skoro do konce prazdnin 8O Tak si to uzijte, myslim, ze Krisik si to uzije bajecne!!!

Joo pry maji v Kaufu velkou slevu plen Huggies, musim jedny testnout a kdyztak si tam pak zajedu pro dalsi hromadu. Jo a dalsi slevy jsou v Hannahu, zitra tam valim pro detsky spacak, sandalky atd… :-)

Pa pa Tomik by vam taky chtel neco napsat, ale nevim, zda by si pak nekdo precetl tohle vsechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
20.7.09 17:47

Ahoj holky,

takze byste holky hodily??? Mne na Kounicove zarazilo, ze je to az od dvou let a Stepanovi bude teprv rok a pul, tak jsem myslela, ze to jeste nepujde :?: Jinak by to ale samo bylo na Kounicovu bliz :wink:

Bubis, jezdily jsme se sedackou, do voziku jsme uz nesli. Stepan mel peknej rozhled a moc v ni nespal, vzdycky jen par minut, musel se prospat holt v aute. Ta sedacka je sice polohovaci, ale kdyz ji sklopime a jede se vic do kopce, tak v tom diteti hrozne lita hlava 8O :? Delali jsme vetsinou tak 3-4 hodinovy vylety vcetne zastavek.

Alenko, gratuluji k nocnikovemu dorozumivani :D
A rikas Hannah, jo??? Ja uz nesmim moc utracet, jsme si pred dovolenou oba koupili snadale Keene, tak to byla docela slusna palka…

Bubis, jinak v Belgii jsme byli za kamaradama. Jinak by nas to asi nenapadlo. Puvodne jsme planovala Pariz, ale jsem moc rada, ze jsme tam byli. Urcite bych se nekdy chtela podivat i do Holandska (jeste tam musime najit nejake kamarady :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
20.7.09 20:23

Ahojte,tak ja su zitra bez Barunku od 10dopo do pul 7 do vecera.Bere si ji babicka nebo spis tatkova pritelkyne.Takze ja pujdu zitra ke kamaradce.Takze pak uz muzem kdykoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
20.7.09 21:54

Evelinko, ono to dorozumivani ani zas nebude tak horky, protoze to tu uz jednou bylo, tak jsem jasala no a pak rikam, mas tam aa? a on nmam, mas? nmam a bylo tom, ale uvidime. Dnes se zvysila jeho stoupaci aktivita, ale bohuzel jen na spickach :? Koukala jsem na sandalky, jsou pekny, mam v planu si koupit podobny a tata me to schvalil :potlesk:

Zitra dopo pujdeme na Tyrsak, pak nastupuje hlidaci duo baba&deda…

Bubis, uzij si to v chladku na chate :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
21.7.09 11:23

Holky moje zlatý a já pořád proč je mi teĎ tak strašně zle!!!

držte palce i na nohách prosííííím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
21.7.09 14:40

lacenko: :dance: Gratuluju :dance: Držím ti všechny palce co mám, i ty v mém bříšku :wink: Asi si nedokážu ani zdaleka představit tvůj strach o to maličké, ale dopadne to dobře :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
21.7.09 15:13

Ahojky holčinky !

Tak po dlouhé době se hlásím a hned tak krásná zpráva !
Lacenko - držím všechny palečky a moc a moc se opatruj !!

Nedočítala jsem neb nestíhám - člověk je 2 týdny mimo domov (byli jsme s Katy na Slovensku) a náš taťka tady stihne vytvořit horu prádla na praní, kde vytvořil ten lehký nepořádek to taky netuším a do toho už taky musím zase něco dělat do práce… Tož tak u nás.
No nicméně - kdyby jste chystaly příští týden nějaký srazík, snad se přidáme. Lužánky (ve stínu) by byly možná fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
21.7.09 15:29

Lacenko…bláho… 8O 8O kulím voči :lol:
Supeer, palce držíme - to je jasná zpráva...........gratulujuuu. :dance: :-) :srdce:
A já tě tudle, myslím v neděli?, šmírovala v prázdninových snažilkách, nebo jak se ta diskuze jmenuje a ještě nic.......ani náznakem ses nezmínila, ty babušo.
Takže jarňátko.......hurá. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
21.7.09 15:33

Lacenko - 8O 8O 8O to jsou fofry! Tak ať je vše jak má být!!! :wink:

Monix - vítej z cest, my varážíme v pátek na Šumavu.

Jinak tradičně nestíhám, ale zdravím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
21.7.09 16:45

Ahoj holky,
mám pásovej opar na zádech a nějakej ojedinělej bo oboustranej! :roll: Takže sem v povinné karanténě ode dneška! :evil:
Chytla sem to asi v Řecku.
Jinak malé se moře líbilo, ale respekt tam byl :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
21.7.09 16:58

Lacenkooo, no jupíííí :potlesk: :potlesk: :dance: :potlesk: :-) A ted uz bude vsechno tak, jak ma byt, tedy na jareee tramtadadddddaaaa :D

Acynko, 8O krindapana, to jsou veci, tak at jsi brzy fit!!! A je dobre, ze mala mela respekt, aspon jste ji nemuseli lovit ve vlnach :wink:

Monix zdravim :-)

Katko, jak travis cas bez male? Leharko nebo uklizis jako ja?

A propo, byla jsem v Hannahu a uplne me zklamali. Zadne slevy 40%, ale sotva 20, takze si vse objednavam http://www.alfa-sport.cz/…cni-nabidka/ tomu rikam slevy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
21.7.09 19:54

Zdravim,
Lacenko gratuluji a at vese jak ma byt.To jste rychlici.
Alenko byla jsem u kamaradky v Rajecku.Takze pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
22.7.09 08:14

zdravim do zacinajiciho tropickeho dne,
jsme zustali bohuzel v Brne, zadny chladek na chate se nekona..az o vikendu.
Lacenko, moc gratuluju a preju at je vsechno v poradku. Drzime vsici palecky!
Evelinko, do toho sokola urcite muzem chodit. Daniel taky jeste nebude mit dva roky a hlavne prej tam muzou i mladsi deti. Ta ma znama tam zacla chodit s 18mesicnim klukem. Hlavne aby dite nejak capkalo, stejne se jeste moc ridit pokynama nebudou, hlavne ze budou mezi deckama a uvidi nakej pohyb :lol: Evi a co Brusel? Pusobi honosne i ve skutecnosti? Skoda ze jste uz nechytli Entropu :lol: A co jidlo? Prej tam delaji vyborny musle..
Acynko, jeeejda, tak at je to rychle pryc…
Alenko, budes teda dnes dopo v tyrsaku? My bysme dosli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
22.7.09 08:23

díky holky za palečky, držte je prosím až do toho března, protože dřív není nic jistý…

Ivusho- tak v neděli jsem to už věděla, ale chtěla jsem si to nejdřív nějak strávit s taťkou. Ani nevím, kdy to tentokrát řeknem klukům, minule HOnzík mooc plakal a strašně se na nás zlobil, že mu nepřivezu brášku, ale čekat do toho 22tt asi nepůjde, neb je fakt dost nosím a hlavně moc radi po mě skákají a pereme se, takže by pak mohli prckovi ublížit.

Opar - no tak to je mazec! Mě se teda dneska ráno taky udělal, na rtu a tak už zase začínám vyšilovat, ale je fakt, že s Honzíčkem jsem ho měla taky a je zdravej, tak nevím. (u chlapečka jsem ho měla na začátku taky, ale to by nebyl dobrý argument že je vše v pořádku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová