Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
30.7.09 15:53

Caau holky,
Tak ted byste se mnou urcite nemenily. Sedim v autobuse a ceka me hodinova jizda..vedro,zadna klimatizace..omg. Jedu zase za zabavou,tak musim trpet. Prcka jsem nechala s tatkou a ja jdu tany tany na country :)
Alenko,ted jsme do tyrsaku vubec nechodili,mozna moje mamka,ale asi tezko,bys ji asi potkala. Dnes jsme byli i s Bertou ve FunParku a v bazenku a musim rict,dopoledne je to mnohem lepsi.Nebylo moc lidi,jeste ne takovy vedro a bohate to dopoledne stacilo.
Pristi tyden bychom se mohly domluvit na nakej srazik.
Vsechny vas zdravim a preju hodne sil v tom vedru.
Pacek Bubis
Btw.Ali,co novyho Tomik,vidim,ze dela pokroky, supr!!

• Citovat
  • Upravit
1938
31.7.09 18:50

Nazdarek vsichni, ale stejne vas tu moc neni.

Musim se podelit o vcerejsi zazitek v saline. Jeli jsme s Tomikem, jak jinak nez s kocarkem. Uz jsem celkem otrela s tim, nekomu rict o pomoc, takze si uz nevytipovavam obeti vhodne k pomahani s kocarkem ze schodu, ale reknu nejblizsimu chlapovi pobliz. Totez jsme udelala i nyni. Slusne, jako vzdy rikam, Muzete mi prosim pomoct s kocarkem? Otevrely se dvere a on se na me ani neotocil a rika _Ne nemuzu a vystoupil. Ja byla v takovym soku, ze jsem skoro zapomnela vystoupit. Kdyby se za mnou neozvalo par lidi s nabidkou pomoci, tak bych jela s otevrenou pusou dal. Jeste se mi to proste nestalo. Ja vim, to neni nikoho povinnost pomahat matkam s kocarky, ale vzdycky mi vsichni pomohli. Takze se asi opet uchylim k vytipovani sympataku, abych pak nestala v otevrenych dverech s otevrenou pusou.

Bubis, tedaaa ty si jedes uzivat a chlapi jsou doma jooo 8O Fiha!! Tak prijemnou zabavu :wink: Pokroky u nas, no stavi se vic hezky s naslapem, ale zatim zadne pochodovani kolem postele nebo tak. tata na neho zkousi fintu s otaceci zidli, ale moc se nechyta. Ja ted zacinam zkouset metodu z chirofonetiky, tak jsem zvedava. Tomika to bavi a smeje se u toho, snad to vydrzi a k necemu to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
31.7.09 19:03

Alenka: 8O 8O 8O 8O 8O to snad ani není možný…
Já zírám s otevřenou pusou a to jsem u toho nebyla 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
3.8.09 12:30

Zdravím vespolek a hlásím návrat ze šumavských hvozdů!

Měli jsme se výborně, jen Bára se nějak špatně aklimatizovala, takže v lese dostávala hysteráky a v noci se budila po dvou hodinách… :roll:
KArolínka od ségry je naturelu poněkud klidnějšího, takže jsou zvyklí na dítě typu „kam mě položíš, tam mě najdeš“, takže z Báry byli poněkud vedle,zejména když předváděla otočky vleže a nohama stěhovala Káji hrazdičku. Pochvaloval si ji ale můj táta, který miluje temperament. :lol:
No, jsem zralá na lázně.

Jelikož jsem zatím nestihla dočíst, tak prosím o stručný výtah důležitých událostí. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
3.8.09 20:13

Zdravim,
v posledni dobe nejak akorat ctu. My byli o vikendu v Borsicich u pritelove tety na chalupe. Bara ve svem zivlu bylo okolo ni spoustu lidi.
S kazdym hned velka kamaradka :lol: .Jinak zacla mit rada deti nejradsi by snema litala :lol: .Vzdycky kde jsou deti tak je snich uplne hotova a delaji jim mala. :lol: . Jinak uz ji musime hlidat protoze ji dame do prostred pokoje a nejakym zahadnym zpusobem se dostane do vedlejsiho. :lol: .No nejak se tam doplazi a a pootaci.To plazeni ji moc nejde akorta se spise toci dokolecka ale dostane se tam kam potrebuje a nejlepe nam je na zemi.
Mischni: my jsme na tom byli stejne vsude kam jem dosla tak koukali co vyvadi. :lol: .
Ted uz rika tatatata kdyz vidi tatu a obcas mamama ale to kdyz neco chce :lol: .
Nepujde nekdo v tydnu nekam na pisek treba streda nebo i patek.Ve ctvrtek pecu dort mamce k narozeninam a zitra mame na progromu babicku.
Preji hezky vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
5.8.09 14:29

Holky jsem zpet a vsechny vas zdravim, ikdyz jak vidim, tak v malem poctu.
Byla jsem par noci bez malyho a musim rict, jen mne to prospelo. 8)
Alenko, tak to je bezva, ze se Tomik snazi.. a vidim ze i tata :) Takze Sokol od zari/rijna uz bude asi jistej co. A co je to ta chirofonetika?
JInak teda s tim chlapem v te saline, to je siiila… (proto jsem si poridila kocar, ktery unesu sama, nez se nekoho doprosovat)
Odpoledne jsme chteli jit do Tyrsaku, ale asi to neklapne… uz se pekne zenou mraky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
5.8.09 17:48

Zdravím prořídlé řady :? , kde ste všicí :roll: No po dovolených je mi to jasné, taky pláchnu v sobotu :wink:

Bubis, no nevim, jestli preci jen Tomika taky na par dnu nekam neposlu, zrovna jsem o tom dnes premyslela, uz mam pretlak a potrebuju udelat spoustu veci a oddychnout si. Ale ted mame dovcu, pak babrle, tak se pak treba domluvime a zkusime ho u babicky nechat a uvidime. Ale asi me doma bude smutno. Kdybych byla jinde, tak by to bylo jiny..no uvidime. Kazdopadne nam ted drahousek vymyslel nocni zabavu a 2 noci po sobe temer 3 hodiny nespal v dobe cca 2-4hod. Rano by spal, ale to ma utrum, at si nezvyka. Nic mu neni, jen si chce hrat. Jo ta chirofonetika, je to metoda na zaklade masaze a vyslovovani hlasek, uz to Tomika taky nebavi, zitra jdeme na konzultaci, tak jsem zvedava. S chuzi zadne zmeny, tak se Sokolem to moc nevidim, spis az tak od ledna :cry: Ale uz umi jezdit na odrazedle dopredu :potlesk: Takze to berem na dovcu s sebou.

Mischni, strucny vytah, nic se tu nedeje :-)

Jo byli jsme na Kravcu na koupalisti a Tomika to strasne bavilo, dala jsem mu rukavky, dokonce se i potopil a nelokl si, jsem prestastna, ze nic nezapomnel z toho, co se v plavcu naucil. Na pisek se asi uz tento tyden nedostanem, dnes je ve sparu babicky a dedy (ooo toho miluje, desim se ze zitra zase bude rvat u dveri, ze chce dedu) a zitra pojedem asi jeste po nakupech a v patek budu balit. Mozna zitra dopo jedno maly babo na Tyrsaku, at nema chlapecek abstak, ale neni to 100%.

Jo pro vsechny brejlouny. Mam jeden poznatek, o nemz jsem nevedela. Do slunecnich bryli lze dat dioptrie!! Takze jsem se v optice opet uvazala a neco poridim, manzel po tomto zjisteni zajasal a letos nechame v optice asi majlant :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
5.8.09 19:07

Alenko, rozhodne doporucuju.. a mozna uuplne nejlepsi je, nechat malyho na vikend manzelovi a ty si nekam zajet s kamoskama :) ..proste supr! Uplne jsem zapomnela jaky to je :roll: skvely 8)
Teda hrat si v noci..hmm.. to potesi co… Sokol jeste nezavrhuj :! treba te prekvapi..
Zitra bysme mohli na chvilu do Tyrsaku dopo.. no napis a ostatni poooojdte taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
5.8.09 19:43

tak zitra nic, jedeme do Laa.. jsem zvedava, co na to malej rekne ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
6.8.09 07:45

Jo tak fajn, ja si stejne vecer uvedomila, ze dopo budem na te chirofonetice, takze to budeme mit taky naslaply.. Uzijte si dnesni Laa, treba se mu bude tepla voda libit :wink: A jinak, dnes jsme spali az do rana :! :potlesk: Tak snad to vydrzi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
6.8.09 21:35

Ahoj holky,
nestíhám, bojujeme s moučnivkou( původně jsem myslela, že jsou to afty), tak je Bára docela nevrlá. Nechce dudlíka, takže usínání je eňo ňůňo… :roll: Dnes jí k tomu dr. přidala druhou Hexu a Prevenar, tak je veselo. Snad už bude zítra líp.
Jinak jí dnes naměřili 65cm a 7,45kg. Dr.pravila, že má pěknou křivku ( nebo křivky?) :lol: :lol:
Ali - díky za stručný výtah…
Všechny moooc zdravím!!!

Slíbená dokumentace:

pastva ve dvojici

sestřenice na krovkách

vyznání u řeky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.8.09 05:51

Ahojte
Ty fotky jsou krasne.sestrenice krasne vlasata.Ja uz chci taky nase male davat sponky a furt neni kam :lol: :lol:
Mischni: nase vaha ve 4mesicich 7550g a 68 cm. :lol:
Ted vazila na pulrocni prohlidce 9300g a 72cm. :lol: .Tak at vis zhruba co te ceka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
7.8.09 19:31

Nazdarek, mejte se tu hezky, ja valim dobalovat veci a zitra tradááá Jeseniky…papa :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
10.8.09 14:56

zdaaar! uz su tu!
tady chcipl pes 8O tak decka, kdy nekam razime? 8) hriste, piknik v luzankach, plavani v blansku… :idea: ja jsem pristupna cemukoli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
10.8.09 15:04

Ahoj,no my nikam mala dostala anginu a rostou ji zuby. :cry: takze mame antibiotika..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová