Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kattko , snad bude malá brzo v pořádku ![]()
Tak zítra to teda platí, jo? Abych nakonec v parku neseděla sama
Máme ale toho doktora už v 11.15h. takže odejdu dřív než jsem myslela ![]()
Holky, my s váma nakonec nepůjdem, dívala jsem se na nízký tramvaje a jezdí tak málo, že bych tam s váma fakt byla jen chvilku, abych vůbec stihla to kožní
A už nechci raději tahat kočár, kvůli mimču. Tak snad příště…
Tak už su tu, tak kdo de? Navrhuju sraz pod stromem........v 10hod. Kdyby bylo pršivo…tak Šumavská?
Tak já pořád můžu, ale doufám, že tam nebudu sama - ještě to ráno zkontroluju… ![]()
my tam budem!!! v 10 pod stromem
(ten muj duracell jeste nespi
)
ahoj holky, kde je to pod stromem???
se hlásíme, že po 3,5 měsících konečně ožíváme.
radka a natálka
Kometko.Nemas tam jeden metrik navic?
.My chcem jit taky.
.Bara bez teplot ale v krku to ma stale.
Kometko, buď máš binec v metříkách - nebo můj neskonalý obdiv ![]()
„pod stromem“ by ti nejlíp vysvětlila Krisulka, ale asi uspává Krisoně (mmch ve 20ti měs přestal V spát přes den, protože jsem ho pak musela uspávat do půlnoci)
Takže - když půjdeš po hlavní promenádě (ta rovná štráse) pod zámečkem. Ne po té horní nad zámečkem!!!!! budeš míjet kašnu se třema postavičkama (kašna se sousoším tří puttů), za kašnou je loučka a na jejím levé straně je nádherný obrovský platan(?????) a to je on!!
Tak si držme palce, kdyžtak ráno to doladíme dle počasí.......
jdu dočíst knížku
jo a dneska bylo první usínání bez dudlíku
HURÁÁÁÁ
tady teda chčije, jak u vás? Mě se vůbec nikam nechce, ale jelkoš nám za 11minut vypnou proud někam se asi vydáme… s vámi se už asi nedomluvíme tak snad příště…
Ahoj holky,
tak jak? U nás už sice přestalo pršet a snad se i jasní, ale meze" budou asi vlhké…
Kometko -
![]()
Meze mokré…
sákviš
Kris co ty? Chcete do kavárny? Nebo počkáme do odpoledne?
Do kavárny ani nééé, tu si užijeme zas v zimě…
Odp. nemůžu, dělám. Můžu zítra a pak něksy…Příší týden tady mám ségru s malou a budem výletovat - aspoň doufám.
zitra nemuzu ja
vzdavam to - ty matky na materske jsou tak busy, to by jeden neveril ![]()
zcela ot me napada, hele, sestro sokolko, kdy zacina cviceni na kounicce? hlasilas vas tam uz nejak?
dobré ránko, jj bordel v metříkách, ale taky mě pěkně vyděsil :--))) zl¨vlášť když Lukny nedávno říkal, že mám v bříšku Amálku.
tady od rána lije a při pohledu nad brno černo…
takže asi nový termín, že