Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
19.8.09 22:53

Kometko.Ty jo.me doktorka rikala ze kdyz neustoupi ten dalsi tak mam dojit.ALe ze to je na jeden den vetsinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
19.8.09 23:05

já vím, jsem s doktorkou mluvila. ona ale dostala i prevenar a hexu dohromady. byla trošku mrzutější.
lukášek měl staré očkování a rekaci neměl nikdy. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
20.8.09 08:18

Kometko - dopoledne neee, to nestíhám, zrovna semrozlepila oko :oops:
Evelíno - byla sem sama, člověče - ale žrali mně komáři :lol: Na Berounce sme byli loni, nevím která část - nechce se mně to hledat. Ale pádlovali sme jak vzteklí - tak doufám, že sme si vybrali špatný úsek a že to není celý takovej olej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
20.8.09 09:14

Ahoj,

Ivush, no my jdem hlavne ke kamosce do Julcu a s tim koupanim uvidime, musime jeste koupit plinecky. My mame do vody ty penovy desky na ruce, ale je to o zvyku. Tomik uz s nima dokaze sam lezet na vode a kopat si nohama, v termalkach ho obcas smetla vlna…

Dal uz nic nenapisu, Tomik na me visi a chce psa56tmisto me,,,aaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
20.8.09 19:09

Ahoj holky,

můžu se prosím zeptat jak dlouhé plavání je:

na Lesne a na Polní kdo to prosím ví at mne dá vědět.

na ZS Herčíkova je plavání za 1800 na 30 minut se mne to zdá nějak krátká doba, tak abych vedela zda je to normální

• Citovat
  • Upravit
1938
20.8.09 19:50

Ahoj,

Mary, myslim, ze nikde se dele neplave. My chodime na Polni a je to na tech 30minut. A musim rict, ze nekdy to bylo fakt maximum, co byl malej ochoten zvladnout.

Se zitrek to moc nevidim, bude strasny horko a hlavne mi ted psali, ze ma Tomik novy bryle, tak pro ne rano povalime a pak se v rychlosti vyprdime na Obilnaku s autem a povalime se schladit domu…Ale ostatni si to uzijte…

A jak bylo dneska na koupaku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
20.8.09 19:56

Já to taky tak vidím.
Na Lesné mají 2000 kč za 8 lekčí a na ZS Herčíkova co máme za rohem je to 10 lekcí za 1800 je vybráno :) Startuje se sice až udělá rozvrh na základní škole, ale to nevadí.

Bude to úžasný už se hrozně těším.

• Citovat
  • Upravit
964
20.8.09 19:57

Ahojky,

zítra se zkusíme dovalit do Lužánek - dlouho jsme vás neviděli ! Těšíme se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
20.8.09 21:08

Tak my nakonec můžem - manža jede do práce jen do 12h., tak nás pak rovnou vyzvedne 8) . Tak snad vás najdeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
21.8.09 10:04

holky kdyby nekomu zbyly plinky do vody 11-15 kg mame pres 10 kg tak klidne odkoupim

• Citovat
  • Upravit
18651
21.8.09 14:33

Tak jaký byl srazík???

Náš prďolka měl krásné srdíčko a bude z něho boxer..

Malá tapetka
Hlavička je nahoře, má dvě oči, před obličejem si jako správný boxer drží ručičky, bříško jak balónek a nožky má na turka. škoda že ty jeho výpady zatím necítím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
21.8.09 15:54

lacenko, moc gratuluju :)

srazík byl super, na rajčeti jsou fotky. Na té poslední jsem dokonce zachytila Bendu těsně před pádem :roll:

http://zebra9.rajce.idnes.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
21.8.09 22:29

Jééé, vy jste se srazily v Lužánkách a já jsem to zase prošvihla… :( :roll:
Mám tay tento týden ségru s malou, tak je o zábavu postaráno - ale jednoíu to vyjde…
Všechny zdravím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
21.8.09 22:30

Jo a - lacenko - mooooc gratuluju boxerovi k srdíčku - a třeba to bude boxerka, ne? Ať vyrovná doma skore… :wink: Ale hlavně, ať je všechno v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
23.8.09 19:26

Lacenko - gratuluju, pomalu, ale jistě to utíká…že? Strašně se mi líbí jak aktuálně měníš ikonku u podpisu :wink:
Monix - zapomněla sem ti na srazu říct, jak jsem v OV vyplenila COCCODRILLO ve Futuru… :lol: :lol: měli slevy a za 1000,– sem měla plnou obrovskou tašku.
 www.coccodrillo.pl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová