Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim, to je kosa po ranu co?
Jo zavarovani provozuju celkem pravidelne, akorat to moc nestihame jist, tak me manzel posledni roky dost kroti
Ale tchyne me celkem taky zasobuje ![]()
Add vanocni darky, kdo sbira body v Bille, tak tam maji LEGA, tak jsem hned vzala 2 krabice ![]()
Katko, s tim jidlem to moc nehrot, ja s lepkem zacinala snad az kolem 11mes., prikrmy jsem zacala tusim po 7mes. Varila jsem vetsinou ja, zeleninu, zeleninu a zeleninu. Taky cocku (tu ted neji
) Hodne u nas frceli kukuricne tycky,nebo i ryzove, jahlove. Jeste me napada, ze detem chutna dyne - flasticka. No ted jsem teda delala Hokaido polivku a ze by Tomikovi extra chutnala…ale me zas jo.
Ivush, vy budete chodit do jesli? Jee manza hraje hokej, teda!!! Muj si obcas zahral a naposled prisel mel natrzenou pusu, tak jsme zbytek vecera stravili na pohotovosti a od te doby mame vystroj ve skrini..a ze zabere neskutecnyho mista.. Uz se tesim, az nekdy zajdu na Kometu, pristi tyden to vypukne..
A ja valim kuchtit…
Nam totiz rikala nase doktorka ze byla na nejake te prednasce a ze lepek se odporucuje drive aby se to zjistilo pripadna alergie na nej v drivejsim veku.
No holky prazdniny skoncili a tady nikdo
.Je zd enejakej klid.Tak kdy bude nejakej sraz??
zdar zdar zdar!
alenko, na co se k salosum hlasis? ja uz jsem - skoro na vse, co pro k. slo - predstava sychravych mokrych zimnich dni me donutila jednat rychle ![]()
katko, ve veku bary jsem kojila a kojila a kojila
- jako ne ze bych na tom tak trvala, ale mlady pan tehdy nic jineho nepozrel ![]()
zbytek pak, mam jit uspavat ![]()
Ahoj holky,
vikend s dubnovymi detmi byl super, az na pocasi, bylo asi nejhur za posledni mesic, ale jinak jsme se sesli fajn parta lidi ![]()
Jinak jdeme nejspis v pondeli na zkusebni hodinu do sokola na Kounicovu, tak uvidime, jak to zvladnem a kdyztak bychom asi chodili, potrebuju pro nej taky nejaky program na sychrave pocasi, doma s nim bude nevydrzeni ![]()
Evelino, tak na Kounicove naval nebyl? Nebo ze by naka protekce
Pak tedy poreferuj zazitky!!
Krisulko, my se hlasili „pouze“ na Cipercata. Mame jeste plavco a semtam nejaka ta teta, tak nam to staci. Mozna az se Tomson rozhodne chodit, tak to budu resit krapet jinak ![]()
Joo a dneska konecne v plavcu nerval, minule ho prorval cely, protoze jsem mu nechtela dat kelimek a on ho prece strasne nutne potreboval..Ale uvidime zitra, zda mu to vydrzi…
Zdarec
Alenko, ja to resila jen pres mail, nikde jsem nebyla a pani rikala, ze mam dojit na zkusebni hodinu, jestli to bude zvladat, kdyz je to oficialne az od dvou let. A v pondeli maji jeste volno, vsak se mrkni na stranky http://gymnastika.sokolbrno1.cz/index.php?… ![]()
Evelino, no ja spis do budoucna, preci jen mame Kounicovu bliz (jsem ja to lenoch zdechlej), ale v soucasne dobe u nas Sokolik nehrozi, nechodici by mi nevzali ani kdybych skemrala.. A pondeli uz je plne koukam taky ![]()
Ahoj holky !
Tak my jsme se vrátili v neděli z dovči. U moře bylo moc prima a nadšení Katky z moře neznalo mezí. K tomu ještě písek a „bábo, bábo“ (překl. bábovičky) - no ráj na zemi
Malým kazem je moje přivezená angína, která naštěstí vypukla po cestě zpět - teď už mám antibiotika a je mi mnohem lépe.
Mischni - Barunka teda toho moc nenaspí - ale u nás to bylo obdobně… Neboj, bude lépe !!
Alenko - my jsme taky přihlášeni na Čiperčata (ve čtvrtek). Jsem zvědavá jak to bude probíhat. Naposledy jsme chodila s Katy cvičit když měla 3 - 6 měs.
Ivusho - dneska jsme volala do jeslí v Kohotkách - tak prý si mám podat přihlášku, ale moc růžově to nevidí - přednost mají děti na „plný úvazek“. Přihlášku pošlu i do Černých Polí. Tak uvidíme…
Ahojte, co tady je holky je?
.Teda nejak mlcite.
Nase Barca uz dosla na to jak si masednout aniz by se necim pritahla.Ale je to sidlo.Staci jit na zachod a uz je v jinem pokoji.Snazi se pritahovat chce si stoupnout ale zatim ji to moc nejde.Takze u nas je pekne zivo.Obcas se bouchne ale slzu spusti malokdy to uz musi byt.Zacla me otvirat supliky.
Dneska je opet u babicky a dedy.
.Takze mame veget asi nekam pujdem vecer nebo si konecne pustim nejakej dobrej film. ![]()
Pane jo Kattko, to je šiákulka v 7m si sama sednout… Musím přiznat, že tea HOnzík ani Tom tak brzy sami asi neseděli, ale musela bych se podívat… Je pravda že Jenda od 6měsíců stoupal a 6,5m už obcházel, ale sám si sednout neuměl…
Za tyden ma 8mesicu.
Ja taky stala pry v 6mesicich.Je to rychlik.Ji to totiz v kocarku nebavilo a poprve si sedla tam ale to se vzdycky pritahla ale sedela.A doktorka ktera to videla mi rekla ze ji mam nechat pacu nas v okamziku lezeni zurive miminko.
Mischni je mi to líto, ale bude líp uvidíš… nechci vám lézt do diskuze (byla jsem na pracht sprostém šmíringu jedné maminy), tak ti to píšu sem… Upřímnou soustrast…
Ahojte, jen nakukuju, jestli se něco nechystá
. My už se zásobujeme zimním oblečením ![]()
Zašla bych do nějaké baby kavárny nebo možná ještě na písek? Nepůjde někdo?
Ahoj maminy,
už jsem tu hodně dlouho nebyla, tak už si na mě snad ani nepamatujete, navíc jsem tu psala snad 2×. Ale teď mám takové klidnější období, tak se občas na vás mrknu a něco kecnu ![]()
já se teď rozhoduju kam jít na předporoní kurzy, tak jsem se chtěla zeptat, zda byste mi nemohly poradit. Ještě nevím, kde budu rodit, nejspíš v Bohunicích, tak jestli chodit tam nebo někam jinam. A taky, doufám, že není už pozdě na přihlášení! jo a jestli jsou předporoní kurzy dobré nebo byste do nich nechodili…? díky moc moc moc a všem přeji krásný den ![]()