Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1938
6.9.09 10:00

Zdravim, to je kosa po ranu co?

Jo zavarovani provozuju celkem pravidelne, akorat to moc nestihame jist, tak me manzel posledni roky dost kroti :roll: Ale tchyne me celkem taky zasobuje :potlesk:

Add vanocni darky, kdo sbira body v Bille, tak tam maji LEGA, tak jsem hned vzala 2 krabice :-P

Katko, s tim jidlem to moc nehrot, ja s lepkem zacinala snad az kolem 11mes., prikrmy jsem zacala tusim po 7mes. Varila jsem vetsinou ja, zeleninu, zeleninu a zeleninu. Taky cocku (tu ted neji :twisted: ) Hodne u nas frceli kukuricne tycky,nebo i ryzove, jahlove. Jeste me napada, ze detem chutna dyne - flasticka. No ted jsem teda delala Hokaido polivku a ze by Tomikovi extra chutnala…ale me zas jo.

Ivush, vy budete chodit do jesli? Jee manza hraje hokej, teda!!! Muj si obcas zahral a naposled prisel mel natrzenou pusu, tak jsme zbytek vecera stravili na pohotovosti a od te doby mame vystroj ve skrini..a ze zabere neskutecnyho mista.. Uz se tesim, az nekdy zajdu na Kometu, pristi tyden to vypukne..

A ja valim kuchtit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
6.9.09 10:52

Nam totiz rikala nase doktorka ze byla na nejake te prednasce a ze lepek se odporucuje drive aby se to zjistilo pripadna alergie na nej v drivejsim veku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.9.09 20:35

No holky prazdniny skoncili a tady nikdo 8O 8O .Je zd enejakej klid.Tak kdy bude nejakej sraz??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
7.9.09 20:46

zdar zdar zdar!

alenko, na co se k salosum hlasis? ja uz jsem - skoro na vse, co pro k. slo - predstava sychravych mokrych zimnich dni me donutila jednat rychle :lol:

katko, ve veku bary jsem kojila a kojila a kojila :roll: - jako ne ze bych na tom tak trvala, ale mlady pan tehdy nic jineho nepozrel :evil:

zbytek pak, mam jit uspavat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
8.9.09 13:00

Ahoj holky,

vikend s dubnovymi detmi byl super, az na pocasi, bylo asi nejhur za posledni mesic, ale jinak jsme se sesli fajn parta lidi :wink:

Jinak jdeme nejspis v pondeli na zkusebni hodinu do sokola na Kounicovu, tak uvidime, jak to zvladnem a kdyztak bychom asi chodili, potrebuju pro nej taky nejaky program na sychrave pocasi, doma s nim bude nevydrzeni :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
8.9.09 18:08

Evelino, tak na Kounicove naval nebyl? Nebo ze by naka protekce :roll: Pak tedy poreferuj zazitky!!

Krisulko, my se hlasili „pouze“ na Cipercata. Mame jeste plavco a semtam nejaka ta teta, tak nam to staci. Mozna az se Tomson rozhodne chodit, tak to budu resit krapet jinak :wink:

Joo a dneska konecne v plavcu nerval, minule ho prorval cely, protoze jsem mu nechtela dat kelimek a on ho prece strasne nutne potreboval..Ale uvidime zitra, zda mu to vydrzi…

Zdarec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
8.9.09 19:22

Alenko, ja to resila jen pres mail, nikde jsem nebyla a pani rikala, ze mam dojit na zkusebni hodinu, jestli to bude zvladat, kdyz je to oficialne az od dvou let. A v pondeli maji jeste volno, vsak se mrkni na stranky http://gymnastika.sokolbrno1.cz/index.php?… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
8.9.09 19:26

Evelino, no ja spis do budoucna, preci jen mame Kounicovu bliz (jsem ja to lenoch zdechlej), ale v soucasne dobe u nas Sokolik nehrozi, nechodici by mi nevzali ani kdybych skemrala.. A pondeli uz je plne koukam taky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
8.9.09 19:55

Ahoj holky !

Tak my jsme se vrátili v neděli z dovči. U moře bylo moc prima a nadšení Katky z moře neznalo mezí. K tomu ještě písek a „bábo, bábo“ (překl. bábovičky) - no ráj na zemi :) Malým kazem je moje přivezená angína, která naštěstí vypukla po cestě zpět - teď už mám antibiotika a je mi mnohem lépe.
Mischni - Barunka teda toho moc nenaspí - ale u nás to bylo obdobně… Neboj, bude lépe !!
Alenko - my jsme taky přihlášeni na Čiperčata (ve čtvrtek). Jsem zvědavá jak to bude probíhat. Naposledy jsme chodila s Katy cvičit když měla 3 - 6 měs.
Ivusho - dneska jsme volala do jeslí v Kohotkách - tak prý si mám podat přihlášku, ale moc růžově to nevidí - přednost mají děti na „plný úvazek“. Přihlášku pošlu i do Černých Polí. Tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
12.9.09 17:31

Ahojte, co tady je holky je? :lol: .Teda nejak mlcite.
Nase Barca uz dosla na to jak si masednout aniz by se necim pritahla.Ale je to sidlo.Staci jit na zachod a uz je v jinem pokoji.Snazi se pritahovat chce si stoupnout ale zatim ji to moc nejde.Takze u nas je pekne zivo.Obcas se bouchne ale slzu spusti malokdy to uz musi byt.Zacla me otvirat supliky.
Dneska je opet u babicky a dedy. :lol: .Takze mame veget asi nekam pujdem vecer nebo si konecne pustim nejakej dobrej film. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
12.9.09 18:28

Pane jo Kattko, to je šiákulka v 7m si sama sednout… Musím přiznat, že tea HOnzík ani Tom tak brzy sami asi neseděli, ale musela bych se podívat… Je pravda že Jenda od 6měsíců stoupal a 6,5m už obcházel, ale sám si sednout neuměl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
12.9.09 19:08

Za tyden ma 8mesicu. :lol: Ja taky stala pry v 6mesicich.Je to rychlik.Ji to totiz v kocarku nebavilo a poprve si sedla tam ale to se vzdycky pritahla ale sedela.A doktorka ktera to videla mi rekla ze ji mam nechat pacu nas v okamziku lezeni zurive miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
14.9.09 19:45

Mischni je mi to líto, ale bude líp uvidíš… nechci vám lézt do diskuze (byla jsem na pracht sprostém šmíringu jedné maminy), tak ti to píšu sem… Upřímnou soustrast…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
16.9.09 09:18

Ahojte, jen nakukuju, jestli se něco nechystá :! :?: 8) . My už se zásobujeme zimním oblečením :roll:
Zašla bych do nějaké baby kavárny nebo možná ještě na písek? Nepůjde někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
16.9.09 10:36

Ahoj maminy,

už jsem tu hodně dlouho nebyla, tak už si na mě snad ani nepamatujete, navíc jsem tu psala snad 2×. Ale teď mám takové klidnější období, tak se občas na vás mrknu a něco kecnu :D
já se teď rozhoduju kam jít na předporoní kurzy, tak jsem se chtěla zeptat, zda byste mi nemohly poradit. Ještě nevím, kde budu rodit, nejspíš v Bohunicích, tak jestli chodit tam nebo někam jinam. A taky, doufám, že není už pozdě na přihlášení! jo a jestli jsou předporoní kurzy dobré nebo byste do nich nechodili…? díky moc moc moc a všem přeji krásný den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová