Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Alenko - gratuluju k prvním SAMOSTATNÝM krokům
, „plaval na sucho“ snad né kraula
![]()
Zebři - odsáváme taky, to je takový podzimní kolorit......listí, draci, odsávačka. Tak držím palce ať jí můžeš brzy strčit do skříně.
Lacenko - ty to máš všechno dvojmo, 4 týdny!!!!! seš amazonka - obdivuju tě.
Staninko - tak sem koukala na metříky, toto uteklo. Sem se smála, že to máš jak 5ti letky ty děti. ![]()
ivusha píše:Lacenko - ty to máš všechno dvojmo, 4 týdny!!!!! seš amazonka - obdivuju tě.
Tak dnešní verdikt zní, ještě 14 dní doma, takže 2 měsíce prázdnin se nám prodloužili na 4 měsíce… Mno v tomto těhu opravdu odpočívám a relaxuji ![]()
Chuanitce gratulujem v rychlému porodu s úžasným koncem a Markétce přejem hodně mlíčka..Hele Stani si na řadě ![]()
Tomíkovi obrrr gratulace k vykročení do světa ![]()
Jejda, mrknu a tady se rodi
Chuanitko, moc gratuluji a preji obema zdravi a Marketce vse nejlepsi do zivota!!!
![]()
Tomikovi samo gratuluji k regulernimu chozeni
Sikula sikovnej je to ![]()
A Ivusha chodi do prace
Tak taky gratuluji k odpocinku
![]()
Lacenko, nemoci v tandemu jsou asi opravdu chutovka
Drz se a odpocivej ![]()
Bubis, ani nevis, jak Ti nezavidim!!! Asi je to narocne, co? Preji pevne nervy a at Ti ten rok rychle utece a muzes se radovat taky z otitulovani
Vidis, kdybys studovala na pravech v Plzni, tak to mas zfoukle za prazdniny
![]()
Btw. ja si to ted vylozene uzivam, zadny stres, delam si co chci, kdy chci (hlidani mam 2× tydne na odpoledne), dalsi dite zatim necekam, takze se muzu venovat Stepanovi a hodne casu mi zbyde i pro me samotnou😉
Takze se mas na co tesit ![]()
A proc Te cekaji jen jedny volne prazdniny??? ![]()
Zbytek zdravim a preji hezke podzimni dny bez nemoci a depresi! ![]()
Jak víte, chystáme novou verzi eMimina. Již několik týdnů ji máte máte možnost testovat a psát nám, co se vám líbí a co ne. Podle Vašich připomínek jsme udělali spoustu změn a protože se blíží definitivní a ostré spuštění nové verze potřebujeme, aby se ještě před dnem D na novou verzi podívalo co nejvíc lidí - však víc hlav víc ví a může najít chybky, které nám unikly.
Prosím, podívete se na ni tady:
http://www.motivo.cz/emimino.php
Připomínky nám pište sem:
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Moc moc děkujeme a těšíme se na vaše poznatky ![]()
Lesina
ahoj holky, tak hlásíme první a pohodový den ve školce.
jen byl ráno zádrhel, že si Lukášek myslel, že jdeme do centra a nakonec tam zůstal sám…v jiné třídě.
roman šel dokonce s náma, takže to bylo takové hezké. i jsem natáčela na kameru.
je to montessori s anglickými prvky, takže docela mazec ceny, ale já jsem štastná, Lukášek 2× a Roman si holt zvykne.
víc nestíhám, jsem ko a to ráno jedeme zase přes celé brno ![]()
Ahojky.
Už abych to měla brzo zasebou a taky ty problémy aby to jenom zapoměla a jenom se těšila z malého a z kluku. Ivuško-To se povedlo všechny kluky mám po 5.letech a třech měsíce třeba tu tradyci poruším a bude to jenom 5.a dva měsíce.
Lacenko-Tak to máš pravdu že jsem na řadě a docela se toho bojím co mně v nejbliších dnech čeká
a hlavně ten porod toho nejvíce se bojím prej se říká že je nejhorší takuvidíme jak dopadnem. ![]()
Ahoj, jste se nak rozjely ![]()
diky za gratulace
chozeni Tomika bavi,hlavne ta moje radost ![]()
Evelino, jo takovy prava v Plzni za prazdniny nejsou marny, asi dam prihlasku ![]()
Lacenko, teda z Tebe bude vylozene povalec ![]()
Ivush, tak tak vypada to jako kraul, marne mu domlouvam, at zacne delat srdicka ![]()
Staninko, teda to uteklo jako voda
za chvili tu bude chvilka napeti…
Zebrus, teeda odsavacka,nezavidim, at je brzy lip!!
Add nocnik..dneska je teda den D. Rano se po velkem premlouvani vycural, pak v plavani, no prijdem domu a prevlikam ho, rikam, pujdes na nocnik. Bezim do koupelny pro nocnik, prijdu, lapnu dite, strcim na nocnik. Rikam, proc mas tak mokry nohy? Kouknu na postel
Na prosteradle obrovska kaluz, polstar, perina, cista plina..bodycko ma taky mokry, jdu do skrine pro cisty, vypadne mu pindik z nocniku a jeste pocura i koberec. UUUUaaaaaa
Mno je videt, ze to nemame vubec vychytany… Doufam, ze jsme se nalezite poucili a priste to bude jen do nocniku…A propo nevite, kde maji nocnik opravdu pro chlapecky a ne jen takovy nocniky pro panenky bo co??
Alenko, máme nočník IKEA. Ten se mi zdál, že má ten „lem“ vepředu větší. Ale stejně musím hlídat jestli je při čurání všechno na svém místě
![]()
Alenko , my máme nočník chicco, má to vepředu docela vysoko, ale když Benda chce, tak si pinďu stejně vydělá
![]()
Kluci jsou oba nemocní, tak čekám jestli to lapnu taky ![]()
Alenko-Taky si myslím strašně to utelko a voda jede dál mimísek se narodí a budem mít pomaličku rok za sebou.
To je hruza. ![]()
A my stárnem vše se vidí na těch našich dětí.
my máme obyčejnej nočník z medvídkem PU. a to si myslím že nám stačí.
Zebro-Tak ať se brzo kluci uzdaví abys to nechytla ty.
Něco si dávej na imunitu co mužeš. ![]()
Diky za tipy, jukla jsem na ty nocniky, nevim, zda to jsou presne ty vase, ale Ikea maji tusim v plavani nebo hodne podobnej a tam mame problem taky. Medvidek Pu vypada presne jako ten nas doma, jen bez medvidka no a ten Chicco vypada docela solidne, tak se po nem podivam..Ale resit to uz musime, Tomika dneska vylozene bavilo sedet na nocniku - toho se musi vyuzit!!!
Alenka píše:
Diky za tipy, jukla jsem na ty nocniky, nevim, zda to jsou presne ty vase, ale Ikea maji tusim v plavani nebo hodne podobnej a tam mame problem taky. Medvidek Pu vypada presne jako ten nas doma, jen bez medvidka no a ten Chicco vypada docela solidne, tak se po nem podivam..Ale resit to uz musime, Tomika dneska vylozene bavilo sedet na nocniku - toho se musi vyuzit!!!
My ho máme z chicca (babyexperta) u Avionu (nebo olympie - pletu si to
), na netu jsou možná levnější, ale raději se na něj podívejte naživo ![]()
Ahoj holčiny, přechodně se s váma loučím tu, na netu. Budu asi delší dobu bez připojení. Takže kdyby byl sraz tak mi napište SMS - prosím. Kdyžtak na vás zkusím kuknout z práce, ale náš IT je děsnej slídil
![]()
Ahojte
Jen sonduju, jestli se něco nechystá
Nechcete jít někdo zítra do nějaké kavárny? Kolem oběda nebo odpo… To počasí je děsný, ale nechce se mi sedět u mamky (babičky)
Kdyžtak písněte, kdybyste se nudili, já asi někam zajdu, ať vypadnem ven
Nazdarek, my zitra nemuzem, odjizdime k babicce do krasu, je tam pry snih a ja mam letni gumy
To bude jizda
Krapatko prituhlo, co? Minuly tyden letni oblecky a dnes jsme valili na plavco v zimnim, fakt mazec
Pristi tyden mame taky dost nabito, ale ten dalsi uz bysme se nejak mohly sejit, co??