Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj baby v novém!
No, jsem z toho zatím trochu vedle, ale to se snad poddá.
Nějak to tady moc nežije a o společných „pařbách“ ai nemluvím…
![]()
Staninko - ty to máš za pár, tak ať to jde dobře a snadno.
Chuanitko - tak jak jste holky sehraný? A už jdete s Marky do hospody, jo? ![]()
lacenko - pojď se nám taky pochlubit… ![]()
Ostatní zdravím!!!
Ahojte, já už jsem na cestě do postele, ale nějak se nemůžu odlepit
![]()
Zítra jedeme do Brna na gyndu, ale v té zimě se mi ani nechce ![]()
Nějaký srazík by se už mohl domluvit, že? ![]()
Ahoj holky, mno neco by se mohlo domluvit
Dneska jsme se srazily s Krisulkou u Salosu, ale moc jsme nepokecaly, chvatali jsme s Tomem do optiky. Tak pro me je idealni CTVRTEK, ale pristi tyden
V 10hod
v nejake kavarne, kde delaji i bezkofeinovy kafe
Dala jsem se na zdravejsi zpusob zivota
No kdyztak si dam proste caj
Tak do te doby se snad domluvime. Ale rychle, protoze ja mam ty dopoledne rychle zaplneny ![]()
Ahojte,vidim ze jste se rozprndali.Tak u nas zatim nic noveho.Co udelame stim srazikem?My muzem skoro porad zatim.
Staninka je v porodnici, nechali si ji tam kvůli vys. tlaku a když se to nepohne ve čtvrtek budou vyvolávat… Tak držíme palce…
Jo jinak mi byli včera na tom 3D UTZ a moc hodná a milá paní doktorka v Heliosu nám mimčo zkontrolovala jak nejvíc to šlo a měla pro nás rajskou zprávičku…
Naše miminko je zdravé a krásné. Jo abudeme mu říkat na 99.9% Liduška
Fotečky Ludmilky zde Liduška":http://lacenka.rajce.idnes.cz/Miminko_IV/
Ahoj bábetka,
babi si nechala kvůli mně zapojit internet, ale je jak sopel (myslím pomalej) a v tom novým se nějak nemůžu zorientovat. Ale NÁS sem našla!!!! ![]()
Nikoho sem neviděla ani nepamatuju, myslím naposledy Zebru v HM - zoufale jsme vybíraly čepice a rukavice - a jak se teď hodí, co??
Sraz navrhuju (už po několikáté) ve veselé kavárně v Řečkovicích, moc dobře tam vaří a je to tam i super pro děti. Já se tam semo tamo vyskytuju, když mám prostoj v Brně.
Lacenko, gratuluju k holčičce a neméně k výběru jména (jmenuje se tak moje máma).
Stanice posílám na dálku pozitivní myšlenku - ať je to rychle a snadno.
Alenko - že vy si nepořídíte vlastní optiku
vždyť ste tam furt ![]()
Dneska sem vyrazila na letních pnojmatikách do kroužku s Víťou a to bylo poklouzáníčko......fuj.
Tak se ozvite jak se srazem, já vás furt monitoruju…huuu. ![]()
lacenkko - gratulaceee!!!
Liduška je fešanda.
ivusho - a kde ty vlastně seš, že sis zapojila intoš u babičky? Vy jste nějak ve fáizi přesunu z té Purkyňky? Nějak mi to uniká…
Staninko - držím co můžu, ať je to v pohodě a brzy!!!
Srazík bych taky ráda. Jak je možný, že matky na MD se nejsou schopný domluvit?
![]()
ZA mě - můžu přístí týden zatím dopoledne…očekávám konstruktivní návrh.
A kde je náčelnice Krisule?
mischni píše:
Chuanitko - tak jak jste holky sehraný? A už jdete s Marky do hospody, jo?
Musím se udržovat v kondici ![]()
I když uvažuju o zrušení akce, má nastoupit chřipková epidemie a než miminečko s chřipkou, to raději budu trčet doma
Já chci léto ![]()
lacenka:Gratuluju ![]()
Proč jste nebyli na Veveří? Vím, že jsi tam předtím chodila…
Stanince moc držím palce.
Ahoj holky, ted jsem napsala zpravu a jeste cucim na Lidusku a ja debza jsem to vypla…boze, proc se to nenacita do novyho panelu ![]()
Tak jeste jednou
Ta dopoledne mame v posledni dobe nejak moc plny. No je to ale dobre, protoze mame aspon program a necucime doma. Ale zase se mi pak tezko s nekym neco domlouva.
Ivush, jo vlastni optika
No nejlepe doma
Ale aspon neplatime, chodime jen serozovat bryle. Je to ovsem skoro kazdej tyden, tak jsem tam opravdu jako doma,uz tam myslim donesu nejaky prezent..
Lacenko, gratuluju k Lidusce, je to sama ruka sama noha, proste kouzelnej tvorecek
A jak se na ni tesi brachove?
Fiha tak Staninka uz to ma fakt za par, toto uteklo, tak na dalku preju rychle a bezbolestne
sem ale idealistka..
A honem to poslu nez se mi to zas smaze ![]()
zdar, vedouci je tu ![]()
je to ted nejaky rozlitany, dopoledne mame taky zaflakany - tak se primlouvam za ctvrtky (to sice taky neco mame, ale da se to zrusit
)
lacenko, gratulujuuuu!!! ![]()
ivusho, kde jste? uz mimo brno? stihnete do vanoc finalni presun?
mischni, barunka na avataru je supeeer ![]()
jeste jsem neco… ale co?
starnu ![]()
dobrooou
Lacenko,gratulujeme.
Muzete mi nekdo vysvetlit proc to dite nechcete spat a lozi tady v pytlu?
. Ona usla asi tak na hodku a pul a je vyspana.Ale ja chci jit spat.
zacina me to tady stvat.Krucipisek.Stale mi to nejede a jeste mi to cele blbne