Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
2.11.09 21:20

Ahoj baby v novém!
No, jsem z toho zatím trochu vedle, ale to se snad poddá.

Nějak to tady moc nežije a o společných „pařbách“ ai nemluvím… :roll: :lol:

Staninko - ty to máš za pár, tak ať to jde dobře a snadno.

Chuanitko - tak jak jste holky sehraný? A už jdete s Marky do hospody, jo? :-P

lacenko - pojď se nám taky pochlubit… :wink:

Ostatní zdravím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
2.11.09 22:24

Ahojte, já už jsem na cestě do postele, ale nějak se nemůžu odlepit :oops: :mrgreen:
Zítra jedeme do Brna na gyndu, ale v té zimě se mi ani nechce :roll:
Nějaký srazík by se už mohl domluvit, že? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
2.11.09 22:39

Ahoj holky, mno neco by se mohlo domluvit :hug: Dneska jsme se srazily s Krisulkou u Salosu, ale moc jsme nepokecaly, chvatali jsme s Tomem do optiky. Tak pro me je idealni CTVRTEK, ale pristi tyden :roll: V 10hod :lol: v nejake kavarne, kde delaji i bezkofeinovy kafe :dance: Dala jsem se na zdravejsi zpusob zivota :lol: No kdyztak si dam proste caj :roll: Tak do te doby se snad domluvime. Ale rychle, protoze ja mam ty dopoledne rychle zaplneny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
3.11.09 07:17

Ahojte,vidim ze jste se rozprndali.Tak u nas zatim nic noveho.Co udelame stim srazikem?My muzem skoro porad zatim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
3.11.09 14:29

Tak ja hlasim, ze ten pristi tyden uz nemuzu.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
3.11.09 14:54

Staninka je v porodnici, nechali si ji tam kvůli vys. tlaku a když se to nepohne ve čtvrtek budou vyvolávat… Tak držíme palce…

Jo jinak mi byli včera na tom 3D UTZ a moc hodná a milá paní doktorka v Heliosu nám mimčo zkontrolovala jak nejvíc to šlo a měla pro nás rajskou zprávičku…
Naše miminko je zdravé a krásné. Jo abudeme mu říkat na 99.9% Liduška

Fotečky Ludmilky zde Liduška":http://lacenka.rajce.idnes.cz/Miminko_IV/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
3.11.09 15:48

Ahoj bábetka,
babi si nechala kvůli mně zapojit internet, ale je jak sopel (myslím pomalej) a v tom novým se nějak nemůžu zorientovat. Ale NÁS sem našla!!!! :palec:
Nikoho sem neviděla ani nepamatuju, myslím naposledy Zebru v HM - zoufale jsme vybíraly čepice a rukavice - a jak se teď hodí, co??
Sraz navrhuju (už po několikáté) ve veselé kavárně v Řečkovicích, moc dobře tam vaří a je to tam i super pro děti. Já se tam semo tamo vyskytuju, když mám prostoj v Brně.
Lacenko, gratuluju k holčičce a neméně k výběru jména (jmenuje se tak moje máma).
Stanice posílám na dálku pozitivní myšlenku - ať je to rychle a snadno.
Alenko - že vy si nepořídíte vlastní optiku 8-o vždyť ste tam furt :think:
Dneska sem vyrazila na letních pnojmatikách do kroužku s Víťou a to bylo poklouzáníčko......fuj.
Tak se ozvite jak se srazem, já vás furt monitoruju…huuu. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
3.11.09 16:57

lacenkko - gratulaceee!!! :think: Liduška je fešanda.

ivusho - a kde ty vlastně seš, že sis zapojila intoš u babičky? Vy jste nějak ve fáizi přesunu z té Purkyňky? Nějak mi to uniká…

Staninko - držím co můžu, ať je to v pohodě a brzy!!!

Srazík bych taky ráda. Jak je možný, že matky na MD se nejsou schopný domluvit? :roll: :lol:
ZA mě - můžu přístí týden zatím dopoledne…očekávám konstruktivní návrh.
A kde je náčelnice Krisule?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
3.11.09 17:52
mischni píše:
Chuanitko - tak jak jste holky sehraný? A už jdete s Marky do hospody, jo? :-P

Musím se udržovat v kondici :mrgreen:
I když uvažuju o zrušení akce, má nastoupit chřipková epidemie a než miminečko s chřipkou, to raději budu trčet doma :cry: Já chci léto :-x
lacenka:Gratuluju :dance:
Proč jste nebyli na Veveří? Vím, že jsi tam předtím chodila…

Stanince moc držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
3.11.09 19:11

Ahoj holky, ted jsem napsala zpravu a jeste cucim na Lidusku a ja debza jsem to vypla…boze, proc se to nenacita do novyho panelu :pocitac:

Tak jeste jednou :roll: Ta dopoledne mame v posledni dobe nejak moc plny. No je to ale dobre, protoze mame aspon program a necucime doma. Ale zase se mi pak tezko s nekym neco domlouva.

Ivush, jo vlastni optika :think: No nejlepe doma 8-) Ale aspon neplatime, chodime jen serozovat bryle. Je to ovsem skoro kazdej tyden, tak jsem tam opravdu jako doma,uz tam myslim donesu nejaky prezent..

Lacenko, gratuluju k Lidusce, je to sama ruka sama noha, proste kouzelnej tvorecek :dance: A jak se na ni tesi brachove?

Fiha tak Staninka uz to ma fakt za par, toto uteklo, tak na dalku preju rychle a bezbolestne :wink: sem ale idealistka..

A honem to poslu nez se mi to zas smaze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
3.11.09 21:07

zdar, vedouci je tu :mrgreen:
je to ted nejaky rozlitany, dopoledne mame taky zaflakany - tak se primlouvam za ctvrtky (to sice taky neco mame, ale da se to zrusit :lol: )

lacenko, gratulujuuuu!!! :dance:

ivusho, kde jste? uz mimo brno? stihnete do vanoc finalni presun?

mischni, barunka na avataru je supeeer :palec:

jeste jsem neco… ale co? :roll: starnu :zed:
dobrooou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
3.11.09 21:37

Lacenko,gratulujeme.
Muzete mi nekdo vysvetlit proc to dite nechcete spat a lozi tady v pytlu? 8-o . Ona usla asi tak na hodku a pul a je vyspana.Ale ja chci jit spat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
3.11.09 21:39

Zkusila jsem vlozit fotku a blne mi metrik se divam.Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
4.11.09 13:15

zacina me to tady stvat.Krucipisek.Stale mi to nejede a jeste mi to cele blbne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
4.11.09 13:20

Slava :potlesk: :potlesk: