Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
juuu
katko, parada ![]()
potkala jsem dneska martanku
tak pry kdyby byl ve ctvrtek ten srazik v reckovicich, prijuchala by tez - to je vyzva! ![]()
Milý Krisíku!!!!
Všechno nejlepší k tvým 2. narozeninám
Hodně zdravý, štěstí, dárečků a co kdyby ti vaši pořídili ségru?
Krisiku prejeme taky vsechno nejlepsi.
Tak mala je opet nachlazena ach jo.Teplotu nema aspon neco.Ma rymu a trochu kasle a chrapti.K doktorce mi prinde zbytecne jit tak nevim.Ale ja si to davam do souvislosti s ockovanim proti pneumokokovi byli jsme minulej tyden a minule po tom ockovani t yden nato byla nemocna taky.Tak doufam ze to do pristiho tydne prejde at muzeme jit s vama.
Krisíku - vše nejlepší k narozkám a pořádnej mejdan přeju!
A příští týden zatím můžu…
Krisík má narozeniny, my máme přání jediný, štěstí, zdraví, štěstí, zdraví......hlavně to zdraví… (Medvídek, noty neumím - ale fakt jsem mu to poctivě zazpívala
)
Marťanku sem potkala taky, dneska ve veselé kavárně. Takže příští týden ve čtvrtek?
Ahooj !
Krisíku - já teta nezbedná jsem ti dnes nepopřála osobně… Tak tedy aspoň takto - VŠECHNO NEJLEPŠÍ, HODNĚ RADOSTI, ZDRAVÍČKA A ŠTĚSTÍČKA !!!
Takže srazík příští čtvrtek ? Musím ještě projít diskusi nazpátek v kolik a kde. Ale měli bychom mít volno, takže by jsme mohli. ![]()
Ojoj - tak vy srazík na 10h ? Mám v tu dobu cvíčo u Salošů a malá je tam dost spokojená. Co takhle kolem 14h ? Ale samozřejmě se přizpůsobíme většině, to je jasný ![]()
Krisíku, všechno nejlepší, snad se mamka s taťkou pochlapili a dostaneš pořádnej ranec dárečků
A ať mamka napíše, cos všechno dostal, ať mám inspiraci ![]()
V ten čtvrtek už teda nemůžu, ale snad bude teď srazíků víc, když je venku tak krásně ![]()
Katko, my jsme taky nachlazení a v plavču to chrchlalo a smrkalo všechno, řádí to tu kolem nás. Dokonce jsem lapla na puse ekzém a kožařka mi dnes říkala, že to je snad nějaká epidemie, že to má letos kdekdo..Tak se s nikým teď nesmím líbat ![]()
Krisiku, taky ti prejem vsechno nejlepsi k narozkam.. ![]()
Jinak ja jsem v jednom kole, nejak nic nestiham…
ta skola horor.. sraz bych sla hned, ale ctvrtek dopo jsem ve skole… tak snad pristi termin.
Zatijal dovi
No teda
dvourocak posila vrele diky vsem tetkam ![]()
lacenko, sestricku (nebo i bratricka, ze) az mama dostuduje ![]()
ivusho, i se zpevem, joooo? ![]()
bubis, nezoufej, ono se ta skola nejak sama vyvrbi (ja v to alespon pevne doufam!
)
alenko, tak darky, jo? byl tu o vikendu miruv strejda, tak ten dovalil vlackodrahu z tesca - s takovym velemostem - a ta teda slavi uspech neuveritelny! od taty dostal batuzek (bo porad chtel nosit batoh jako my), ode me zimni boty
no a jedna teticka mu dala (a s tim si teda vyhraju ja - k. to taky bavi, ale sam to jeste nezvlada
) takovy provlikatko - drevena desticka, kde je namalovany nahaty kluk a pak jsou dily obleceni a ty mu to oblikas tim, ze dirkama protahujes tkanicku - chapes, jo? ![]()
co vytasi babky uvidime o vikendu ![]()
dostatecne vycerpavajici?
holky, v kolik byste teda mohly ten ctvrtek???
Bacha na vlaky. U nás se počet kolejí nenápadně rozrůstal a teď jich máme přes celej obývák - že není kam šlápnout
Ale zase mají velký úspěch - u malýho a překvapivě i u velkýho.
Čtvrtek můžeme od 1Ohod dál. S Vítkem nemusím na oběd domů, ani nespí. Takže diktujte podmínky.
Ahoj holky,
Krisikovi dodatecne vse neeeeej ![]()
Lacenko, moc gratuluju ke zdravemu mimcu a k holcicce ![]()
Jdu nastvat studujici
Ja si ten klid (pokud nepocitam casto protivne dite) fakt uzivam
Drzim pesti, at Vam to rychle utika ![]()
A Staninka uz porodila, teda pokud to tu uz nejak neprbehlo. Klucika Simona.Gratulujume a prejeme vse neeeej!
Mne se do toho pocasi nechce vubec nikam chodit, takze ja sraz neslibuju, ale i tak uz ve ctvrtek neco mivame…
Pane jo, já se stydím
Moje chyba, bo já to samozřejmě vím
![]()
Tak od stáni..
"
Oznamujem vsem znamym ze k dnesnimu dni jsme se staly rodici uz po treti.Mame krasneho a taky prozatim hodneho klucika Šimonka a z vahou 2750g a 47 cm,narodil se 3.11.ve 23.25Jsme v poradku a hlavne malej zdravej. .{color: blue}"
Opožděně všechno nejlepší Krisíkovi
a Stanince gratuluju k Šimonkovi
![]()
Krisulko, provlíkačku máme u babičky a Benda to zatím akorát vyvlíkne a odhodí ![]()
Se srazíkem uvidím, manža má do středy volno, tak uvidím, co bude…
Staninko - gratuluju moooc a vítám prcka na tom světě šírém. Ať je i nadáíle hodný, jakožto i rodičové.