Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2393
4.11.09 19:10

juuu 8-o katko, parada :-D

potkala jsem dneska martanku :pankac: tak pry kdyby byl ve ctvrtek ten srazik v reckovicich, prijuchala by tez - to je vyzva! 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
5.11.09 08:27

Milý Krisíku!!!!
Všechno nejlepší k tvým 2. narozeninám :dance:
Hodně zdravý, štěstí, dárečků a co kdyby ti vaši pořídili ségru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
5.11.09 08:50

Krisiku prejeme taky vsechno nejlepsi.
Tak mala je opet nachlazena ach jo.Teplotu nema aspon neco.Ma rymu a trochu kasle a chrapti.K doktorce mi prinde zbytecne jit tak nevim.Ale ja si to davam do souvislosti s ockovanim proti pneumokokovi byli jsme minulej tyden a minule po tom ockovani t yden nato byla nemocna taky.Tak doufam ze to do pristiho tydne prejde at muzeme jit s vama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
5.11.09 11:03

Krisíku - vše nejlepší k narozkám a pořádnej mejdan přeju!

A příští týden zatím můžu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
5.11.09 17:30

Krisík má narozeniny, my máme přání jediný, štěstí, zdraví, štěstí, zdraví......hlavně to zdraví… (Medvídek, noty neumím - ale fakt jsem mu to poctivě zazpívala :wink: )
Marťanku sem potkala taky, dneska ve veselé kavárně. Takže příští týden ve čtvrtek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
5.11.09 19:27

Ahooj !
Krisíku - já teta nezbedná jsem ti dnes nepopřála osobně… Tak tedy aspoň takto - VŠECHNO NEJLEPŠÍ, HODNĚ RADOSTI, ZDRAVÍČKA A ŠTĚSTÍČKA !!!

Takže srazík příští čtvrtek ? Musím ještě projít diskusi nazpátek v kolik a kde. Ale měli bychom mít volno, takže by jsme mohli. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
5.11.09 19:32

Ojoj - tak vy srazík na 10h ? Mám v tu dobu cvíčo u Salošů a malá je tam dost spokojená. Co takhle kolem 14h ? Ale samozřejmě se přizpůsobíme většině, to je jasný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
5.11.09 19:49

Krisíku, všechno nejlepší, snad se mamka s taťkou pochlapili a dostaneš pořádnej ranec dárečků :dance: A ať mamka napíše, cos všechno dostal, ať mám inspiraci :wink:

V ten čtvrtek už teda nemůžu, ale snad bude teď srazíků víc, když je venku tak krásně :roll:

Katko, my jsme taky nachlazení a v plavču to chrchlalo a smrkalo všechno, řádí to tu kolem nás. Dokonce jsem lapla na puse ekzém a kožařka mi dnes říkala, že to je snad nějaká epidemie, že to má letos kdekdo..Tak se s nikým teď nesmím líbat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
5.11.09 23:29

Krisiku, taky ti prejem vsechno nejlepsi k narozkam.. :huban:
Jinak ja jsem v jednom kole, nejak nic nestiham… :( ta skola horor.. sraz bych sla hned, ale ctvrtek dopo jsem ve skole… tak snad pristi termin.
Zatijal dovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
6.11.09 06:46

No teda :huban: dvourocak posila vrele diky vsem tetkam :hug:

lacenko, sestricku (nebo i bratricka, ze) az mama dostuduje :twisted:

ivusho, i se zpevem, joooo? :pankac:

bubis, nezoufej, ono se ta skola nejak sama vyvrbi (ja v to alespon pevne doufam! :roll: )

alenko, tak darky, jo? byl tu o vikendu miruv strejda, tak ten dovalil vlackodrahu z tesca - s takovym velemostem - a ta teda slavi uspech neuveritelny! od taty dostal batuzek (bo porad chtel nosit batoh jako my), ode me zimni boty :lol: no a jedna teticka mu dala (a s tim si teda vyhraju ja - k. to taky bavi, ale sam to jeste nezvlada :wink: ) takovy provlikatko - drevena desticka, kde je namalovany nahaty kluk a pak jsou dily obleceni a ty mu to oblikas tim, ze dirkama protahujes tkanicku - chapes, jo? :mrgreen:
co vytasi babky uvidime o vikendu :-)
dostatecne vycerpavajici?

holky, v kolik byste teda mohly ten ctvrtek???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
6.11.09 07:50

Bacha na vlaky. U nás se počet kolejí nenápadně rozrůstal a teď jich máme přes celej obývák - že není kam šlápnout :-? Ale zase mají velký úspěch - u malýho a překvapivě i u velkýho. :roll: Čtvrtek můžeme od 1Ohod dál. S Vítkem nemusím na oběd domů, ani nespí. Takže diktujte podmínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
6.11.09 13:24

Ahoj holky,

Krisikovi dodatecne vse neeeeej :-D

Lacenko, moc gratuluju ke zdravemu mimcu a k holcicce 8-)

Jdu nastvat studujici :twisted: Ja si ten klid (pokud nepocitam casto protivne dite) fakt uzivam 8-) Drzim pesti, at Vam to rychle utika :wink:

A Staninka uz porodila, teda pokud to tu uz nejak neprbehlo. Klucika Simona.Gratulujume a prejeme vse neeeej!

Mne se do toho pocasi nechce vubec nikam chodit, takze ja sraz neslibuju, ale i tak uz ve ctvrtek neco mivame…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
6.11.09 14:33

Pane jo, já se stydím :oops: Moje chyba, bo já to samozřejmě vím :zed: :zed:

Tak od stáni..
"
Oznamujem vsem znamym ze k dnesnimu dni jsme se staly rodici uz po treti.Mame krasneho a taky prozatim hodneho klucika Šimonka a z vahou 2750g a 47 cm,narodil se 3.11.ve 23.25Jsme v poradku a hlavne malej zdravej. .{color: blue}"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
6.11.09 15:20

Opožděně všechno nejlepší Krisíkovi :huban: :dance: a Stanince gratuluju k Šimonkovi :palec: :potlesk:

Krisulko, provlíkačku máme u babičky a Benda to zatím akorát vyvlíkne a odhodí :lol:

Se srazíkem uvidím, manža má do středy volno, tak uvidím, co bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
6.11.09 16:50

Staninko - gratuluju moooc a vítám prcka na tom světě šírém. Ať je i nadáíle hodný, jakožto i rodičové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová