Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17925
21.10.09 19:12

Ahojky děvčata.
Jenom vrychlosti. Že jsem zatím vcelku a vše je v naprostém pořádku včera jsem byla na prvním monitoru jen se jim nelíbil ten muj tlak ale snad se to pak zníží asi jsem nevěděla do čeho jdu tak je i možné že z toho jsem to měla vysokej tlak.
Jinak mně řekla že mně to ani budou kvuly té těhu cukrovce vyvolávat ale bohužel nevím kdy budu nastupovat do porodnice.
Hlavně aby to dopadlo velice dobře.
A taky abych to měla za sebou.-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
21.10.09 19:15

Chuanitko-hlavně abyjste byli obě v pořádku to je nejhlavnější a taky štastní dívala jsem se na tebe na říjnátka zda už máš porozeno.
A furt ti držím palečky aby jsi to doma z malou zvládala.
Je moc pěkná jak se dívám na tvuj metřík. :lol: :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
21.10.09 19:16

Chuanitko-Už abych to měla zasebou a už doufejme žádné problémy nepřijdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
23.10.09 12:48

kattko, nebydlím v Popůvkách, ale asi 5 km odtam, písnu ti kde.
Půda je ke nezaplacení :lol: Pořád dumám, proč máme doma tolik krámů jako je loď, lyže, kola, rotoped, zimní věci (v létě), letní věci ( v zimě), nářadí… to všechno je nutné někde skladovat :( A na sušení prádla je půda taky fajn.

Staninko: Kde chceš rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
23.10.09 15:55

Ahojky děvčátka. Chuanitko-Musím rodit na Obilnáku jinak bych asi šla do Bohunic kvuly té Cukrovce a té Toxoplazmoze jedině tam.
Tak dnes jsem musela jít si vyřídit věci do města vubec se mně nechtělo ale vše mám jen jedno mně chyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
27.10.09 07:24

Ahojte, tak dneska jdeme podepsat rezervacni smlouvu a budem zrovna posilat zalohu. Behem pristiho tydne by mel byt schvalenej uver.Coz pry trve tak dva dny.A pak muzem zacit balit.Na jednu vec se netesim a to na baleni a stehovani.No nejspis budem muset sehnat dodavku protoze muj tatka se tou dobou se svoji pritelkyni stehuji taky takze bude problem s autem.Jedina vec co me vadi je to stehovani.Protoze kdyz vidim kolik toho je tak se mi jezi vlasy na hlave.
Jinak Barca zacina chodit okolo nabidku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
27.10.09 16:00

kattkka: To bylo rychlé 8O Stěhování je hrůza, ale aspoň se zbavíš nepotřebných věcí :wink:

Stani: Aha, to mě nenapadlo, že musíš na Obilňák. No vyřiď toho co nejvíc ještě před porodem :wink: Já jsem nenahlásila změnu bydliště a novou občanku v bance a teď tam něco potřebuju změnit a mám problém, budu muset vyřizovat s miminkem a nechce se mi ani trochu 8)

Stejně nechápu, jak v bance vědí, že mám novou občanku??? Po tom jim přece nic není ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
27.10.09 17:52

Holky drzte vsechny palce pac ted jsme dosli na neco a doufame ze nebude problem.Tak zurim na sebe a pritel pro zmenu na sebe ze to nedoslo jemu.Ach jo. :evil: .Vecer to rezepisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
30.10.09 17:16

Holky, možná se to už řešilo, ale nemám čas hledat…
Chci se sejít s pár kamarádkami v restauraci nebo v kavárně v Brně, nejlépe blízko hlavního nádraží. Dítko mám pouze já, takže žádná restaurace pro děti. Ale současně potřebuju, aby byla nekuřácká a aby se tam dalo kojit. Schody jsou fuk, ponesu Markét v šátku.
Nemáte někdo tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
30.10.09 20:12

Chuanitko , mě se zdá dobrá Aura ( http://www.aurabrno.cz/ ), ale u nádru teda nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
30.10.09 20:17

chuanitko staci ti tohle: :lol: :lol:

Café Courier, Moravské náměstí 3, v kině Scala - celá nekuřácká
cukrárna AIDA, Běhounská - celá nekuřácká
Vivat vita, Koliště - vegetariánská restaurace
REBIO, Orlí 26, u Měnínské brány - vegetariánská restaurace, mají i dřevěný podium pro děti
REBIO, Velký Špalíček, 1.patro - vegetariánská restaurace, větší než REBIO u Měnínské brány
L'Eau Vive, Petrská ul. 2 - francouzské speciality, celá nekuřácká
café restaurant Ludwig, Koliště 3 - nekuřácké oddělení Červený drak, Štefánikova 1 - nekuřácký salonek
Dalešický pivovarský restaurant, Solniční 145/8, u České - nekuřácká od 11:00 do 14:00
pivnice Na cestě, Česká 11, proti Levným knihám - podle ceske-hospudky.cz jde o nekuřácký podnik
v Ne zavřeno
ristorante Piazza, nám. Svobody, v novém obchodním centru OMEGA - nekuřácká část, celkem drahá, ale výborné italské jídlo
Kids' bar Pala, Husova 8a, ve dvoře - dětská nekuřácká kavárna s velkým hracím koutkem. K dispozici je také přebalovací pult, židličky a mikrovlnka. Místo pro kočárky.
vinárna Sklípeček, Žižkova 2, u Konečného náměstí - nekuřácká vinárna
v Ne zavřeno
restaurace Tryzub, Koželužská 9, u Křenové - členitá, 6 místností, nekuřácký salonek, ukrajinská kuchyně
otevřeno 7 dní v týdnu
pizzerie Fausto Coppi, Jiráskova 34 - nekuřácký salonek
otevřeno 7 dní v týdnu
restaurace Klub PČR, třída Kpt. Jaroše 17 - nekuřácké prostory
otevřeno 7 dní v týdnu
kavárna kina Art, Cihlářská 19 - nekuřácká kavárna
otevřeno 7 dní v týdnu, 15:30-01:00
Good Bar, Rooseveltova 10 - malý nekuřácký salonek. Dříve byl celý nekuřácký, po změně majitele už tomu tak není.
Bakala Café, Žerotínovo náměstí 6, sál B.Bakaly - nekuřácká kavárna, wifi
otevřeno 7 dní v týdnu, Po-Pá 9-23, So 16-23, Ne 13-22
Café Steiner, Gorkého 38 - nekuřácká kavárna, prodejna čajů, kávy a čokolády. Za interiér dostala i ocenění obce architektů.
otevřeno 7 dní v týdnu, Po-Pá 9-22, So-Ne 14-22
Café 99, Úvoz 56 - moc milá kavárna s wifi, její větší část je nekuřácká, k dětem i hodným psům přátelsky nakloněná.
otevřeno 7 dní v týdnu, Po-Pá 8-22, So 9-22, Ne 14-21
Café Práh, Ve Vaňkovce 1, vchod do kavárny je samostatný, leží naproti galerii Wannieck a vedle Slévarny Vaňkovka - milá obsluha, celá nekuřácká, dětský koutek byl bohužel zrušen (třeba dočasně?)
otevřeno Po-Pá 10-20
Hluchá zmije, Jugoslávská 34 - rocková hospoda, kouří se jen na zahrádce
restaurace Gargano, Měnínská 4 - oddělená nekuřácká část, schody dolů a malý prostor - nevhodné pro větší kočárek
Literární kavárna Academia, Náměstí Svobody 13, v 1.patře knihkupectví Academia - celá nekuřácká
Po-Ne 9-19
London Restaurant Tukan, Masarykova 32 - nekuřácký salonek
Po-Ne: 11-24:30
Bio restaurace Spirála, Příkop 6 - spíše jídelna s barovými stolky, tři obědové menu a výborně vaří
Po-Pá 9-15
Caffe Minor, Úvoz 64 - celá nekuřácká, moc milé prostředí. Vzhledem k tomu, že je to nejmenší kavárna v Brně, tak je dětský koutek je všude. :-) K dispozici je pár her pro děti, člověče, karty, kostky, pro ty větší origami, šachy, dáma.
otevřeno 7 dní v týdnu, Po-Pá 7:30-23, So-Ne 16-22
Literární kavárna Knihy Dobrovský, Joštova 6, ve 2.patře - celá nekuřácká
Po-Pá 8-20, So 9-18, Ne 10-18
La Dolce Vita, Biskupská 3 - celá nekuřácká, návštěvníky oblíbená :-)
otevřeno 7 dní v týdnu 10-23, Pá a So do 24
U Anděla za vraty, u Petrova - celá nekuřácká. Podle návštěvníka: v jídelníčku mají lahodné sýry a lahůdky, pestrý nápojový lístek a za příjemné ceny. K dispozici karty a kostky.
otevřeno 7 dní v týdnu 11-21, Pá-Ne do 22
Marcus Gallery, Úvoz 24 - nekuřácká kavárna s galerií pro začínající umělce a prostorem pro studenty a rodiče s dětmi
otevřeno 7 dní v týdnu 10-22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
30.10.09 20:19

http://www.fi.muni.cz/…hospody.html

Tady hle je odkaz kde jsem to vzala vyjela jsem Brno-Stred nektere maji i webovky tak mrkni na ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
30.10.09 20:47

Teda :lol: Ale jen doplnim zkusenost, zrovna Tukana hned na zacatku Masarycky nedoporucuji, prestaly jsme tam s holkama chodit kvuli neskutecnymu zahuleni. Kde tam je ten nekuracky salonek mi neni jasny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
30.10.09 21:00

Ten Tukan by me zajimal taky jak to snim je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
1.11.09 11:30

kattka: 8-o 8-o 8-o :potlesk: Díky :lol:
Alenka, kattka: Tukan je hrozná hospoda :( Prý se kouří jen v půlce, haha. Chlap tam občas chodí na pivo a prý servírky pouští nahlas Morčata na útěku, obsluha nebývá moc ochotná… S dítětem si to tam neumím představit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová