Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
964
9.11.09 10:56

Tak my taky na sraz nedorazíme - stejně jako Kattkka. Naše Katy má taky 39st. horečky a dle Mudry to vypadá na virózu. Zítra ještě máme přinést moč (to si fakt nedovedu představit jak to budeme, do toho pytlíčku co nám dali, lovit). Je to naše první nemoc tak si asi dovedete představit jak jsem z toho vyšokovaná. :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
9.11.09 13:11

Aaa tak koukam, ze virozy radi. To me teda o to vic sokuje dnesni prazdna cekarna u nasi doktorky. Mame totiz taky virozu. Takze smrdime doma pod perinou, nastesti to Toma zatim celkem bavi, coz me sokuje, inu horecka asi udelala sve.

Monix, prvni nemoc?? To jste teda borci!! My mame 4. :-?

:dance: Gratuluji k Simonkovi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
10.11.09 12:49

Ahojky maminky Brnandy!

Chtěla sem se zeptat? Chodí z vás nebo chodil někdo do plávačka? (směr Lesná? Tř. Kpt. Píky myslím) byli jste spokojeni? Děkuji za názor :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
11.11.09 08:19

Ahojte, je teda zítra srazík? Ještě nevím, jestli můžem, podle toho jestli to bude ráno nebo odpo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
11.11.09 08:29

Nase Bara akorat trohu jeste sopli a pokaslava.Vcera jsme museli ven.Premyslim jetsli se sraziku ucastnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
11.11.09 14:03

ehmehm, a co byste rekly na patek?
povinnosti se nejak hrnou… :roll:
 cooo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
11.11.09 14:14

Souhlas.Pokud mi nenapisete ze nas nechcete kvuli prskani bacilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
11.11.09 15:35

Tak my se připojíme až příšte, já mám pátky manžu doma, takže do Brna nejedeme :wink: Snad bude nějakej další ještě před únorem, pak toho budu mít asi na nějakou dobu moc 8-o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
14.11.09 14:47

Ahojky děvčata.
Tak od pondělý jsem doma ale bohužel tu mám máti tak sem nechodím tak často jak jsem chodila.
Všem moc děkuji za gratulace.
:kytka: jste hodné.
Tak vám sem hodím fotečky malého.
Malej je hodnej jen včera dopoledne hodně plakal tak jsme nevěděly co mu je ale odpoledne už byl velice hodnej a po každém jídle spinkal.
Je prozatím nejhodnejší ze všech klučíku tak snad mu to zustne.
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
14.11.09 14:48

Tu je další. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
16.11.09 13:00

Staninko, moc gratuluju ke krasnymu a zdravymu chlapeckovi :kytka:
Teeda tady je to krasne barevny jak je to novy.. Je bezva, ze se daji vkladat tak lehce fotky, je to tu vesely :-)
Monix, tak at je male co nejdriv lip. Je to blby, ze ma tak vysoky teploty, ale zase na druhou stranu ma dobrou imunitu, kdyz je tepr poprve nemocna. Cim ju dopujes? ;) Jinak co se tyka skoly, taky bys to zvladla urco. Kdyz clovek musi tak musi.
Ja jsem ted zacla davat malymu na posileni imunity Pharmaton Kiddi, nemate nekdo zkusenost? Davala jsem mu to ted 3tydny a zatim nic nechytl..tak trebas to bude dobry, protoze predtim, byl nemocnej tyden a za 14dni to mel znovu. :(
Krisulko, no jsem zvedava, jak to dopadne s tou skolou.. Uz jsem se jednou musela vymluvit na malyho.. Bylo to vtipny, sla jsem na cviceni z elektra a prisla o 10min pozde. Slusne jsem se omluvila, ale pak inzenyr si stal za tim, ze mu povim, proc jsem prisla pozde..(byl nasra…)Tak jsem na nej uz protivnym tonem vyhrkla, ze mam doma dvouletyho syna a pani na hlidani se zpodila. Hned byl potichu. Tak ted snad budu mit klid a nakej pozdni prichod bude tolerovan. :palec:
Evelinko, hey se maaas… co dodat. Ja uz chcu takyyy..
Alenko, jejda tak vy taky nemocni.. tak az jste rychle zdravi. :!:
Holky zitra je nakej lampionovy pruvod nevite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
16.11.09 14:36

Nazdarek,

Bubis lampionovej pruvod :-? No my si doma mozna udelame s hrackama…Jsme stale nemocni, uz to vypadalo tak dobre a vcera zas horecka, tak jsme dostali pro jistotu antibiotika. Uz me to celkem nebavi. Vytahla jsem uz i nejake darky k narozkam, protoze je fakt tezky to decko udrzet v posteli. Porad slysim ja cu tanyny tanyny, dou ja cu.. :roll:

Staninko, hezkej klucik, jen at mu to nezlobeni vydrzi co nejdyl.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
16.11.09 14:37

Jo a s tou skolou jste holky vsechny pro me velky hrdinky, protoze ja bych to teda nedala ani omylem.. Sem se jen chtela naucit hrace z Komety s cislama, abych pak nebyla za trubku, az me manzel vezme s sebou na zapas.. A moc mi to teda neslo.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
16.11.09 14:56

Ali, aji antibiotika mate? A co je Tomikovi? Jak dlouho uz lezite? Ja teda obdivuju, ze vubec vydrzi malej v posteli.. Kdyz je Daniel nemocnej, tak vydrzi tak hodinu max.. :(
Ad Kometa: Ja teda sice miluju hokej, ale spis koukam az na MS, takze nase extraliga jde troochu mimo mne. Ale nemohla jsem si nevsimnout, ze teda Kometa zatim nic moc.. Kde je problem? Jsi odbornik pres Komentu ne? ;) Jo a uz jsi byla v te nove hospode Kometa? Je to tak dobre udelany, zem vypada jako led a obsluhuji rozhodci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
16.11.09 19:34

Bubis, no tak co mame teda nevim, minulej tyden horecky 38,5°C, ve CT uz bez teplot a vcera vecer najednou 39°C. Strasne kasle, doktorka poslechla a naridila antibiotika. Dneska teda postel nejak nehrozila, lital tady jakoby nic. Ale pokud ma horecku, tak si vyleze sam na rozlozeny gauc a vezme si knizku, prikryje se a sedi tam jak pecka.
A co vase nove bydleni, spokojenost, uz mate nabytek nebo jeste hledate v krabicich? 8-)
No a Kometa, cece je to celkem trapeni. Osobne si myslim, ze tam mel Kyhos (trener) zustat, byl po 4 prvnich prohranych zapasech odvolan. Ale co se tam deje nikdo nevi. Podle me se musi hraci sladit a byt min psycha. Dostanou gol a jdou do kolen. Maji taky slaby zaver, kdy vetsinou dostanou gol, coz by svedcilo o tom, ze uz nemuzou, ale pry to tak neni. Pritom casto na soupere maji. Jenze udelaji chybu, dostanou gol a pak jsou z nich psycha. Byla jsem na zapase, po prvnich 10 minutach si rikam, tak to je jasny, dneska vyhraji..no a projeli to. Podle vysledku to vypada,ze na extraligu nemaji, ale maji a to hodne, casto prehravaji, jenze je to o golech ne o sancich. Jo v te nove hospode jsem nebyla. Vim o ni, ale pokud bych tam sla, tak rozhodne s manzelem, to by neprezil, abych tam sla bez nej, jenze ted nejak neni kdy. Uz jsme spolu nebyli nikde ani nepamatuju..jo na burcakovych slavnostech v Hustopecich - to byla hezka noc :wink: horsi rano :nevim: Holt nemame brnensky hlidani, takze kdyz nekam chceme, tak musi nekdo prijet z babicek a to neni jen tak. At zije dlouhodobe planovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová