Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1938
4.12.09 21:44

Holky, vy jste se rozjely 8-o Nestiham!! 8-o

Evelino, jo to byla nejaka vcelovina nebo tak neco.. Jo rozhodne dobrej darek, pokud to maji radi. Taky jsme to nejakej rok tchanum koupili, ale to byla obyc medovina. Tahle je fakt EXTRA. Uuuaaa jsem se zase namlsala, si pro tu flasku fakt pujdu :wink:

Acy, teda tak dedina? 8-o Hele, ze ty jsi rozenej mestak? Ja jsem z dediny a nikdy bych tam uz bydlet nechtela. Jedina uzasna vyhoda, co ja vidim, tak ze tam fakt decka vypustis a nemusis se tolik strachovat. I kdyz jak kde…No platit najem, taky nic moc.. Ale chapu rozhodnuti. Tak at se dobre bydli!! Jo a Amelka je kouzelna :palec:

Bubis, je to jsi me s nocnikem uklidnila :wink: Tom se do nej ted nechce vycurat, je to boj! Mikulase jsme letos vyresili ponozkou. Koupila jsem u Vagnera nejakou velkou fusakli, spolecne jsme ji dali na balkon a zitra rano bude plna. My totiz zitra jedem k babicce a mu je zatim sumak, ze to dostane o den driv. Certy u nas jeste par let nechci videt, kamarad od detstvi diky certum kokta, takze dekuji nechci. Ty brdo, tak Danielek v obchode tak vyvadi jo? Ze ty decka vi, kdy je ta spravna chvile, to je neuveritelny!! :nevim: Jinak Tomik dostal na doma sandalky,je z nich zatim nadsenej a strasne ho bavi trenovani chuze, doufam, ze to vydrzi :dance:

A k te medovine-vcelovine, maji ji i na Mporavaku. ALe!! Na Zelnaku za 30, na Svobodaku za 25 a na Moravaku za 20. Pila jsem krom Svobodaku a prisla mi na Moravaku redena. Takze kdo nechce lahev, radej Zelnak i kdyz draz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasena kattkka
4.12.09 22:40

No ja se chtela jit zitra na ten zelnak s malou podivat a jestli vytahnem naseho tatku tak i snim ale uvidim.Aby stoho Barca nemela trauma i kdyz tam by se jim asi vysmala. :-D

• Citovat
  • Upravit
ne-Bubis
4.12.09 23:35

No praave stim Mikulasem a certem.. taky mam kamarada, kterej z toho do ted kokta.. :-( Tento rok a dalsi vynechame..si vzpominam na sebe,taky jsem z toho mela nadelano,fakt hruza!! O zelnaku jsem prave uvazovala, ze je uvidi z dalky a bude tam vic deti..no uvidime..
Ali, jo s tim obchodakem je to stejne moje chyba. Bohuzel poznal chut sladkyho, parkrat jsem mu koupila lentilky no a ted uz pozna vsechny ty vesely obaly,ze se v tom skryva neco mooc sladkyho,idkyz to nikdy nejedl. :roll: No on je stejne ted vztekloun na vsechno,takze to je jedno.. Nejde mu stavet lego, kricii neeeejdeee a zacne se vztekat. No doufam, ze z toho vyroste, protoze jinak to teda bude sila! :cry:
A k tomu nocniku, pozasujes furt a furt dokola celej den? Ja to tak obcas delam a to treba kdyz jsme celej den doma, tak lita bez plinky a dobry,vzdycky ho posadim a vycura se a nebo taky ne,ale do kalhot ne,vydrzi nakou dobu, ale nerekne si.Kdybych ho neposadila nakou dobu,tak to pusti..No do tri let nez nastoupi do skolky casu dost :lol:

• Citovat
  • Upravit
294
5.12.09 00:12

alenka: nene su z dědiny..větší prdel není a z Brna se mi taky nechce, ale platit 13 litrů jen tak se mi nechce a kupovat byt taky ne. Budu mít auto, tak to problém nebude, ikdyž MHD je MHD..no ale co už.
Pořád si říkám jak sme všichni poprdění z dojíždění, všude jinde je to běžný. A např. kamoška bydlí v okrajové části Prahy a než se dostane do centra, tak jí to trvá hodinu a půl, takže ta moje půlhodina je směšná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
5.12.09 17:04

Krásný večer svatého Mikuláše… Za chvilku jsou tady a tak jsou kluci vyklepaní jak ratlíci. no nejenom kluci i já :oops: K nám Mikulda nechodil a nevím co mám říkat a tak, no bude to asi trapas :oops:

Baruškám přeji ke včerejšímu svátku vše nej!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
7.12.09 09:50

zdar matky!
jste se asi zblaznily, ne - tolik stranek 8-o asi mne nechodi hlaska na mail :think:

nedocitam, dam si to za ukol vecer, ale:

nechcete nekdo dnes odpoledne nekam?husova, purkynka,… kamkoli :wink:
jen zkousim, jeste mrknu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.12.09 09:54

To neni spatnej napad. :think: v kolik by to melo byt zhruba?Prave se domlouvam s nasim tatkem na nakupu.Takze uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasena kattkka
7.12.09 10:22

Jo Krisulko musis si to zapnout je to nad prvnim prispevkem na starnce :lol: .

• Citovat
  • Upravit
2393
7.12.09 10:31

no myslela jsem tak ve 3?

katko, :lol: diky za radu - ja to mela zaple ve stare verzi, ale evidentne v nove musim zapnout znovu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.12.09 10:39

Do kolika to potrebujes vedet?
Neni zac.Ja se taky divila ze mi nechodi upozorneni. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
7.12.09 10:57

katy, tak do 2? jen hlavne KAM - my kazdopadne nekam vyrazime, tak kdybyste nekdo sli nekam jinam, byla by to skoda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasena kattkka
7.12.09 10:59

Dobre.Tak do dvou dam vedet.

• Citovat
  • Upravit
24320
7.12.09 11:20

Krisulko,tak ja se omlouvam ale mi nejdem.Jdem do ot ho obchodu.TAk snad to vyjde priste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
7.12.09 11:43

jasny :mavam:

kdyby nekdo jeste nahodou mrknul, budeme s krisonem odpoledne v kids baru na husove :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.12.09 11:45
:mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie