Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2509
7.12.09 11:47

Ahoj maminky…už máte dárky na Vánoce? Já teprve začínám … :) ale cukroví už mám skoro napečené a výzdobu máme už dávno, taky se tak těšíte na Vánoce jako já?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
7.12.09 12:58

Gamal, ty provokaterko 8-o Me chybi polovina darku, vyzdoba je taky min nez z poloviny, upeceny mam akorat pernicky, jsem totalne nepripravena!!!

Krisulko, kdy ti spi ten rarach cece? My nikam nejdem, ja musim NAKUPOVAT!!!!! Ze vy jste dnes nebyli na malovani :roll: Dnesni dopoledne jsem proklinala jako nikdy. Vyluka na saline, tak jsme popojeli o jednu zastavku, autobus nam ujel tesne pred nosem, dalsi jel asi za 20 minut. Pak jel uplne jinudy, takze jsme vystoupili a cvico jelo uz 20 minut, chvili jsme behali mezi barakama a ja se snazila zorientovat, kde jsme a pak jsem to vzdala. Chtela jsem jet domu trolejbusem, prijel, totalka narvanej, tak jsme se s kocarem napleskli na dvere, jednou rukou drzim kocar, druhou sebe a babrlinku, co se o me drze oprela. Dalsi zastavka..babrlinky o holich me vystrkaly s kocarem ven :twisted: dalsi pokus o nastup jsem vzdala a sli jsme domu v tom uzasnem slunecnem pocasi pesky.. To bylo dopo :evil:

Bubis, tak jak bylo na Zelnaku s Mikulasem? Jo se sladkym ja vim, vsak jsme se o tom bavili. me se nastesti zatim dari izolovat Toma od cokolady, dostal sice adventni kalendar, ale netusi co v tom je, takze jsem cokoladky vyloupala, sezrala a jemu dala na hrani tu krabici :lol: S jecenim ti to nezavidim, asi povaha. U nas se nejeci a doufam, ze ani nebude…Doufam :think: No s tim nocnikovanim. Tak my mame pliny porad. Doma mame celkem chladno a tim, ze nechodi, tak ho proste bez pliny nahulatyho litat nechci nechavat. Takze v prubehu dne ho davam na nocnik, vetsinou se vycura, vyjimecne sei vykaka, ale to je nahoda, ted posledni dobou ho to strasne nebavi a jak vidi nocnik, tak jeci, ze nechce, pak z nej ale nechce slezt :roll: a nebo na nem fnuka, ze se mu to nebibi :roll: Rikala jsem si, ze po vanocich mu zkusim ty pliny sebrat a uvidim efekt.. Ale jinak to taky nejak nehrotim, jak pises do 3 let casu dost 8-)

Acy, jo jo, to naprosto chapu, tak snad budete mit rozumny sousedy. Ja vzdycky kdyz prijedu k mamce, tak nevim doted jak to ta sousedka dela, ale sotva jsme asi 100m pred jejim barakem, tak jde klepat rohozku, dat neco do popelnice atd.. Slyset ani videt nas nemuze, asi radar :roll: Kazdopadne ma prehled. Tak se tomu zasmeju, ale mit to tak kazdej den, tak me hrabne, protoze se pak samozrejme vyptava. Ale i venkov ma cosi do sebe. A jak pises, casove to nevychazi taky nejhur. S tou Prahou too je pressny. Kamos se prestehoval taky do Prahy a kdyz jsme tady byli od kamosky za 10 minut v centru, tak rikal, jak je to uzasny…No a ty to das za 30 minut :wink:

Lacenko, tak jakej byl Mikulas? Trapas nebo pohoda 8-)

Taaak a valim udelat zase cast vyzdoby - nastrikat okna, to bude Tomislavek cucet 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
7.12.09 14:13

Ahoj holky,

mam pro Vas pozvanku. Tak jako loni Vas zvu i letos na Vanocni koncert do Betlemskeho kostela na Pellicovu, ktery se kona tuto sobotu v 18. hodin. Hrat se budou pisne znamejsi i nezname, cesky i anglicky. Ja vystupovat ani letos nebudu, ale bude tam hrat muj drahy chot a jini blizci pribuzni :-D

Krisulko, my to ted odpoledne asi nedame, kvuli spani :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
7.12.09 23:45

…taky se tak těším na Vánoce.. jenže, žadný dárky, minimální výzdoba a cukroví tu jěšte nezavonělo.. proste nestíhám. :-( Ale perníky napeču, stromek koupí táta a bagr pro Daniela koupim. Tot vše :roll: Ale duch Vánoc tu je a to je hlavní :-)
Alenko, teeda vy jste cestovatele.. příště turistickou obuv pláštěnku na kočar a můžete si to dát pěšmo cely, by to vyšlo lip co. :wink:
Jinak na Zelnaku jsme nakonec nebyli..takže letos Daniel nevidel Mikulaše ani zdálky, ale uhlí od čerta dostal..zlobik jeden! Dobře děláš s tou čokoladou, jak jednou okusí, není cesty zpet. Ale to ječení u nás není bohužel jen kvůli čokyndě..asi fakt povaha a nebo (pořád se uklidnuju) období vzdoru?! :roll:
Evelinko, dikec za pozvánku, možná se letos přijdem kouknout.
Krisulko, taky by mě zajímalo, kdy ti Krisik spí. Copak už po o si nedá šlofíka? A řekla bych, že ty určitě už nekočárujes. hmm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
8.12.09 11:30

:mavam:
no toto, no toto! tady se deji veci! 8-o
evelino, :palec: huraaa, a dalsich par mesicu v pohode!
diky za pozvani, na koncert radi dorazime - jen jsem teda zvedava, jestli k. bude prudit driv nez loni :roll: :lol:
acy, katko, stehovani zavidim! teda ne ten proces, ale vysledek!
a co sestra sokolka? ivusho, kde jsiiii???
a mischni?

tak nakonec jsme vcera zkoncili skutecne sami, ale prozretelne jsem si vzala skripta (bubis, doporucuju!) a mela jsem dve hodky na uceni (s obcasnym vyrusenim na „curat, napit, vyzut boty na skakaci hrad, nazut boty na motorku,…“ zname to :lol: )

alenko, teeeda, ta doprava vcera masakr! my jsme drobet zaspali, a kdyz jsem mrkla z okna, jak je hnusne, vrhli jsme se radsi na domaci prace :roll:
hehe, adventni kalendar jsem mladochovi taky vyzrala :mrgreen:

gamal, ahoj :mavam: provokaterko! pry vyzdobu uz davno, cukrovi skoro :jazyk: letos mame zatim jen adventni venec, na vic neni sila :nevim: ale darky uz mam skoro osefovane :mrgreen:

krison po obede uz moc nespi :-? kdyz to zkousim, ma natolik hlasite a dlouhe projevy nesouhlasu, ze mi to za to nestoji :nevim: ale takovy vitek skritek od ivci nespal jeste daleko driv :twisted:

bubis, s kocarem nejezdime od roka :lol: (nebo velmi vyjimecne - na brusle, celodenni vylet)

supr avatar :lol:
zapoctak je proklate blizko, co? mam zapsanou jednu zk na 18., chtela bych ji mit z krku, ale zatim to moc nevidim :cry:

mikulas - byli jsme u salousu, dobry - bez certa - jen andilci a mikulas (ktery mluvil hantecem a mel fakt hlasky - no byl to mistni pan instalater :lol: :lol: fakt jsem se lamala :lol: ) lacenko, jak u vas? precejen s tema vetsima je to o necem jinym

taaak… na co jsem zapomnela? nevim, i tak vyhravam soutez o nejdelsi prispevek :pankac:
zatim :mavam:

jo, a nejaky predvanocni slet nee? treba jen na svaraku na zelnaku :wink: cooo? rada bych vas po stu letech videla!

uz fakt jdu
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
8.12.09 12:49

Krisulko, cucim 8-o lames vsechny svoje rekordy :palec: Jo a mimochodem jsem jukla do Betynky, bylo tam o snemu satkarek, tak jsem si te tam bezproblemu na spolecne fotce nasla..Oooo medialni hvezda!! :lol: Jo a hele Krisik ma dudlik na spani nebo ne? Teda jako kdyz uz se uraci a spi? Ja se trochu bojim, ze pak u nas taky bude po spani bez dudliku..

Bubis, jo priste to dam radej pesky ta i zpet..sem si cetla ze to tak bude i v lednu, no parada :evil: Turisticky botky to fakt jisti!! No s tim jecenim, u nas se nejeci, ale tak na oko breci, kdyz se sekne a neco chce, jako dnes v plavcu konvicku. Ale statecne jsem vydrzela a vsechny maminky okolo taky a on pak prestal a ja vim, ze mam delsi dobu klid, protoze vi, ze si to proste nevybreci.. Ale jsou to nervy vydrzet..Zvlast, kdyz je tam spousta obecenstva.

Jinak se srazikem..na Svobodak chodim rada, ale bez kocarku, nevim, zda jsem popisovala dramo pri rozsvecovani stromu, nikdy vice, jsem rada, ze jsme to ve zdravi prezili, malem nas uslapali a Toma zlili medovinou :twisted: Ovsem ted jsem fakt dost na stiru s casem, vanoce za dverma a ja nemam pulku darku.Tak jak to jde,predavam Toma a valim na nakupy. No a ted honem zdobit pernicky na vecer uz mam testo na rozinkove cukrovi…zadny flakani :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
8.12.09 13:14

Zdravím, žiju, nestíhám! :mavam:
Bára začala lozit jak fretka a nejvíc ji zajímají elektrický šňůry a pes, což je obojí životu nebezpečno, takže jak praví klasik: Furt ve střehu… :roll: :lol:
A se spaním furt stejně na pytel.
Všechny zdravím a předvánoční slet beru! Kromě pondělí a čtvrtka odpoledne snad můžeme.
Těším se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
8.12.09 14:07

ahoj do Brna, tak Mikuláš nakonec dopadl dobře malá tapetka

http://img5.rajce.idnes.cz/…ent_0010.JPG
http://img5.rajce.idnes.cz/…ent_0020.JPG
http://img5.rajce.idnes.cz/…ent_0030.JPG
 http://img5.rajce.idnes.cz/…ent_0050.JPG

Kluci byli jak vyměnění,ale už je to zas pustilo :lol:
Koncert na Pelicově vypadá moc dobře :think: nadhodím tátovi,ale kamarády bych viděla po takové dlouhé době ráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
8.12.09 14:51

Zdravim ve spolek :-D

Lacenko, kluci teda nevypadali moc vystrasene :lol:

Krisulko, takze budes mivat studijni odpoledne v baby kavarnach? :-D No vidis a jsou sfoukle dve mouchy jednou ranou :wink:

Holky, my se ted ucime chodit po centru taky bez kocaru, ale nekdy je to na palici :roll: Vcera se sekl u Sparkysu, ze se chce nest a tahla jsem rvouci dite pres namesti az k nam na Behounskou :-x

A na koncert dorazte, muzeme si udelat sraz tam :lol: Ja jsem si teda radsi zajistila hlidani, pac by to Stepan nevydrzel a ja bych z toho nic nemela :roll:

Jinak Krisulko, my jsme na namesti docela casto, takze se klidne muzem srazit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
8.12.09 19:02

Ahoj :mavam:

Já jsem se letos zažrala do pečení, ale průběžně to ubývá, takže budu asi péct až do Vánoc, aby bylo taky něco na Štědrej den :mrgreen:

Já se do Brna chystám už dlouho, ale pořád se mě drží kašel a rýma. Ale už to snad bude dobrý. Pokud neonemocníme znovu, tak budeme v kavárně na Husové 18.12, ségra tam má mini párty pro staršího syna, ale mají zamluvený jen stůl, ne celou kavárnu. Snad budem zdraví :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
10.12.09 13:28

Ahoooj holky !

Tak jsem tady dlouho nebyla…a koukám - pečete, učíte se, sháníte dárky…super, vánoce za dveřma !
Ani jsem nestihla všechno dočíst.
U nás máme antibiotika…byla viróza, a teď se přidala nějaká infekce. A to mám intenzivně nacvičovat školičku, kam by Katy měla po Novém roce začít chodit. No budeme mít co dělat.
Srazík bych brala, ale zatím nemůžeme - přece jen ji nechci nikam moc tahat.
Všichni se opatrujte a moc zdravím !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
10.12.09 18:57

Lacenko - fotky krásný :)

město - docela tam chodím často, ale těch lidí :(

dárky - já pořád nic nemám … chtěla sem ted o víkendu, jenže opravdu nesnáším narvané krámy, tak to nechám na příští týden, však času dost ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
12.12.09 23:04

HUUU SU TUUUU......
Evelíně převeliké gratulace k „překvapeníčku“ :-D ať jde vše tak jak má.
Katce blahopřeju k získání bytu.
Acy, nějak si nemůžu pomoct, ale 30km je pro mně nepřekonatelně daleko. promiň že to tak píšu.
Na koncert nepřijdem - nějak tuším, že o Víťovo sólo asi nebude zájem :roll: :lol:
Bubis, ano chodíme na Fignerku a spokojenost. Moc příjemná vedoucí jeslí. Samozřejmě tam je jedna osoba - říkáme jí doma Slepičková (kdo sleduje v pondělí Vyprávěj, tak je v obraze) - ale její připomínky beru s nadhledem.
Omlouvám se, že tu skoro nejsem - ale v práci nemám čas ani na kafe a tenhle týden jsme se konečně přestěhovali do nového - HURÁ, tak je to docela hektické. Ke všemu jsme bydleli 2 měsíce u tchýně, chyba v organizaci, bez připojení a v novém připojení teprve řeším. Teďka sem u ségry v OV tak jdu honem kouknout na vás.
Všem kdo jsou nachcíp tak přeju brzské uzdravení.
Napadlo mně,že bysme si mohli dát sraz někde v solné jeskyni - v rámci boje proti nemocem. Pokud bude sraz, kdekoli, určitě dorazíme...... :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
13.12.09 16:23

Jé, se srazem v solničce bych souhlasila :palec: , docela se teď mezi lidi bojím, ale holt pro dárky jsme museli :roll: . Já už jsem docela zdravá (drželo se mě to asi 3 týdny :twisted: ), ale Benda začal kašlat a teplotovat, tak čekám, co z toho bude :roll:
Cukroví mám 6 druhů pečenýho a ještě chci dělat 3 nepečený, letos mě to chytlo 8-) :lol:
V mrazáku už máme krůtu na Vánoce, tak jsem na ni zvědavá, ještě jsem ji nepekla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
14.12.09 09:37

Zebro: tak krutu mame na mrazaku uz taky no presneji 1,5 kruty.My ale bravame schovu cerstvou.A pak ji mame tak na pul roku.Ale my o svatcich jsme vzdycky sli k jedne babicce a druhy svatek jsme byli sami doma.Letos asi ne.Jsem se rozhodla ze nikam nejedu a budem doma takze prijede pritelova sestra s klukama.
Nechcete jit dneska nekdo na Husovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová