Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1962
24.11.09 08:17

lacenka: tak ještě, že to tak dopadlo.Zlomenina by byla horší. A jak se kluci těší na sestřičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
24.11.09 09:13

No kluci se určitě těší :wink:
Jen to zatím Honzík maskuje průpovídkama tipu že je ségra pěknej vopruz a tak… Je to miláček, ale stejně si myslím že na ni nedá dopustit. A už teď se těším :zed: jak před ním budu kojit :oops: :lol: Je hodně zvědavej a bude to horňák jak vyšitej, takže mě ten hrudník pořád rengenuje a má pomalu větší přehled o změnách v této oblasti jak tatínek :lol: :lol:
A jak u vás? čekáte tedy v červnu? To jsou moc prima miminka, a to počasí :andel: Je to paráda mít mimi na léto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
24.11.09 10:16

lacenka:jj, čekáme v červnu. To nám říká každej, že červen je skvělý měsíc k narození miminka. A pro nás taky, už jen to, že jsme se v červnu stěhovali do Tišnova,za rok zase v červnu jsme se brali, no a za rok zas ve stejným měsíci se nám narodí mimi. No není to super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
25.11.09 07:28

Zdravim nove prichozi. :mavam: .
Vcera jsem to byli podepsat uver dneska jeste smlouvu.Pristi tyden by si meli prevest penize.Kdybychom to meli vyrizovat sami tak to snama sekne :lol: no se mnou ani tak ne ale snasim tatinkem jo protoze ten urady nemusi. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
25.11.09 12:00

Lacenko, to jsi me teda pobavila :lol: Honzik je dobry ero :wink: Ale treba se z nej casem stane i dolnak, co vis :lol:

Katko, jo jo urady, no hlavne ze se to vyviji :wink:

Bubis, no nemoc jeste ani tak za nama neni, Tomik porad chrchle, dnes jsme byli na odberu, ani necekl, zato naplast ho pak rozplakala :-? Dnes jsme dobrali antibiotika. Ven chodime na kratky prochajdy, co nejsou teploty, ale porad to neni ono. Danielek taky podlehl, snad uz je to u vas lepsi, je to opruz pro vsechny byt doma. Jinak Kometa vcera byla velka traga, manza prisel vytocenej na maximum, pry strasna obrana a uz to nevidi, baraz je pry jasna :-( No uvidime, pulka zapasu je za nama, ted to proste uz musi tlacit, jinak je baraz fakt jista.. Jo a rousku jsi myslela pred praseci chripkou? Zrovna dneska jsem v Bilym dome koukala na letacek s ochranou. No rouska cece nestaci. Nesmis si rukama sahat na pusu atd, porad se umyvat..noo nevim. Doufam, ze se nam to vyhne, nikde moc netrajdame..A stejne by me zajimalo, pokud budu mit teplotu a trochu kaslat, to mi doktorka vezme automaticky krev, nebo jak to pozna, ze to je chripka praseci? Vzdyt ty priznaky ma kazdy jiny?? Nevite nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
30.11.09 22:48

Dobry vecer holky,
tak doufam, ze ta neucast tady neznamena naky churaveni..tfuj tfuj, bacily pryc :!:
Daniel uz je zdravej, nebylo to nastesti nic vaznyho, jen kratka viroza. No abych to zase nezakrikla.. nak si zacina drbat nosik (tak zacina u nej ryma..no snad ne-e)
Alenko, s tou rouskou jsem myslela proti normalni chripce.. ja si myslim, ze by to bylo dobry. Proste na cestu v mhd ji vytahnout. Co ja nekdy vidim lidi jaky maji navyky… :poblion: v nejlepsim pripade prsknou do ruky a hned se zase chytnou tycky..atd. Jinak co se tyka praseci, jak bude jedinej pripad v Brne, nikam nejdu.. (me diky inteligentum za moznosti nakupu pres net :mrgreen: )
Jo a Ali co Tomik a chozeni uz uz? Co jsi naposledy psala tak uz zdolaval schody, takze uz prvni krucky za sebou? Ja mam takovej pocit, ze bude mit brzo narozky..abych to neprosvihla. Bohuzel ted se mi tady u nikoho neobjevuje metrik.. :pocitac: A uz teda definitivne zdravej? Doufam, ze uz jo, taky vas to trapilo pekne dlouho..
A co novyho u zbytku? halo halo? Krisulko, jak bojujes? Za chvilu zapoctak.. mnamka.. :dance:
Ivush, kde ty jsi? Makas dnem i noci..? Hele Vitek chodi na Fignerku do jesli(smim li vedet)? Chci tam nacpat Daniela. Jste spokojeni?
Evelinko..Monix..mishni.. napiste co noveho.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
1.12.09 13:07

Ahoj Bubis, no je tady straasny mrtvo. :think: Super, ze jste uz zdravi!! :dance: Narozeniny mel Tomik v pa :wink: Oslavil to ve velkym, jako obvykle, spousta darku a ja jsem jen litala kolem hostu…ale joo uzil si to. Jinak na rehabce jsme byli zrovna dnes. Chuzi jsme meli zakazanou, psala jsem to i sem. Byla jsem z toho zdrbla a vsichni ostatni taky, ale vydrzeli jsme!! A dnes mame konecne povoleno, doma ma nosit pevnou obuv, aby ho to vic nutilo stat. Ale je to straaasnej lenoch, tak to bude zase nervu ho presvedcit, ze na nozkach je to lepsi nez na kolenach. Zdravej uz je, zitra jdem po 3 tydnech plavat, ale kasle porad. Pry to bude dlouho trvat, nez se kasle uplne zbavi, ale infekcni neni. Jo a praseci chripka je v Brne uz davno. Jen tady na ni zatim nikdo neumrel,tak to neni v mediich. Ale uz jsem slysela, ze je to hodne nafoukly, ze na beznou chripku zemre daleko vic lidi nez na tu praseci.
Krisikovic team jsem potkala v pondeli, vypadali spokojene a Krisik bude asi malir, mel namalovanej krasnej obrazek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
1.12.09 13:38

Ahoj holky,

po dlouhe dobe zdravim :mavam: :oops:

Koukam, ze snad nejvic prispiva Bubis, asi je ta skola leharo :mrgreen:

Alenko, tak moc gratulujume k povoleni chodit :potlesk: :palec: A nemoci, at s eod Vas drzi uz dal :wink:

Jejda, koukam, ze tu bylo par oslavencum 8-o

Krisiku (Tobe uz jsem mozna prala), Dany. Tomiku, vse neeeej :kytka: :huban: At jste zdravi a rodicum delate jen radost :-D

Jinak u nas nejake novinky jsou, muzete kouknout na metrik :wink: Zadarilo se a ani nevime skoro jak :nevim:

A minuly tyden jsme potkala Martanku,tak Vas urcite zdravi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
1.12.09 14:07

Evelinko, no neke..?!Teeda tak to moc gratuluju, super.. :palec: No skola leharo..ehmm… :think: je to vesely :mrgreen: Dalsi studium si mozna zprijemnim dalsim potomkem.. (se budu opicit) :lol:
Alenko, jeejda, ja to vedela, ze to prosvihnu..! Nechapu proc se mi tu neobjevuji metriky. Takze ted i kdyz se zpozdenim: Tomiku, vsechno nejlepsi k narozeninam, at ses hlavne zdravej a stastnej a supky dupky na nozky, uz se tesime az te uvidime capkat. :palec: :kytka:
Joo? takze praseci chripka uz je v Brne? Tak to zitra kupuju rousku. Uz jsem dneska videla behem cesty do skoly 5 lidi s rouskama. Jo je to na jednu stranu asi prehnany, jasny, ze na chripku normalni lidi taky umiraj, ale prece jen s normalni chripkou jsme se uz setkali, ale kdo vi, co udela H1N1 zrovna s tim nasim organismem-no hlavne to nedonest domu detem. :(
Nic, tak ja se jdu ucit..zapoctak se blizi! :-(
Mejte se hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
1.12.09 16:56

Ahojky.Děvčata.
Tak se dívám že už je tu další maminka Didi81 moc ti gratuluji k těhu. :kytka: :-D .
Takže už se nám to tu rozrustá o miminka brzo přibude další.
V červnu jsem se i já narodila a je to moc pěknej měsíc. :wink: :lol: .

Jinak Šimunek je hodné miminko prozatím ale jen dvě noci byl vzhuru a nějak nemohl spinuškat tak snad se to bude zlepšovat a bude spát takhle dál jak dnes v noci. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
1.12.09 19:19

Ahojte, tak mě už nějaká viroza dostihla :roll: a to sedím doma, jezdím jen do Brna na gyndu :twisted: , zítra jdu k mudře, ať mi dá něco na vykašlávání

Všem oslavencům všechno nejlepší :kytka: :huban:

Benda začal hlásit „kaki kaki“, sice až po, ale i tak je to krok vpřed :mrgreen: a dnes dorazil balík s hračkama k Vánocům, tak teď se jen udržet a nedat mu to dřív :oops: :roll: U nás teď vede telefonování, zrušil mi už 2 mobily, takže jsem mu koupila 2 dětský, ať má s čím volat a taky konečně enduro, snad ho využije :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
1.12.09 19:55

Jee, toto ozilo :dance:

Zebrus, mobil dostal Tomik ted na narozky, je to parada, kdyz volam ja, tak misto poslouchani - ja cu, mu vrazim ten jeho a je klid…zatim. Gratuluju k hlaseni kaki kaki, to u nas bylo taky a preslo to..boooze :-( A hracky nekam schovej, at nemusis myslet na tu jeho radost..

Staninko, to je parada, ze je Simunek tak hodne miminko, jen tak dal :wink:

Evelino, dekuji a gratuluji k novemu metriku :palec: :dance: :kytka: Tak tfuj tfuj, at se vas drzi zdravi.

Bubis, Tomik dekuje..teto :wink: Dalsi prirustek? A to uz jde prace v plnem proudu, nebo nejdriv dostudujes :think: To jsou veci :wink: No s chuzi doufam, ze to pujde, Tom je strasne liny dite, tak na nej musime vymyslet habadury :-? A jak jde Danielkovi nocnikovani? Hlavne mi nerikej, ze jste uz bez plin nebo me trefi!

Jinak jsem dneska ochutnala uzasnou medovinu. Na Zelnaku pod nazvem - ted mi to vypadlo, no je to kousek od podia, maji to tam slovaci a kluci me vylozene odchytli, vnutili mi vzorek a ja si pak koupila dalsi. Je to opravdu EXTRA trida, lahodna, jemna.. Stoji za to ochutnat, vyhrala nejake ceny ve Francii. Tutez maji i na Svobodaku kousek od Mamlasu. Opravdu doporucuji a uvazuju o koupi cele lahve..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.12.09 23:02

Ahojte
Evelinko:gratuluji k budoucimu prirustku.A at vse probiha bez problemu a hlavne at ej prcek zdravy.
Vsem kdo meli-maji narozeniny gratuluji.Bohuzel nevidim metriky.
Mala uz se se mnou dneska prochazela po byte drzela se me za ruku a sla chytla se me sama.Obcas uz i sama ale to je od neceho k necemu tak tri krucky.
Jinak mi kramari kde muze a ze zatim muze.
Jinak cekame na smlouvu az nam ji vrati mi poslem penize.
Akorat mam obavu s jedne veci : ze budem mit na pude mysi.My jsme sice koupili byt ale mame tam pudu ma vstup s predsine tak mam stach aby se nam tam nenastehovali.Sice tam nic moc nebude ale i tak.A nez zacnem resit co dal s pudou tak to potvrva dalsich x let.
Barca me problem s usinanim a s tatinkovym chrapanim :-D obcas.Tak obcas s malou skoncim v obyvaku protoze ho nechci budit ma to hodne v praci a jeste nejake bokem.Ale nekdy se spi dobrovolne tatinek v obyvaku.Zacla byt strasnej mazel ale u kohokoliv dneska u nas byla navsteva tak i s nema se mazlila a predvadela se co umi.Ale zacinam s ni byt pekne utahana.ZAcinam na te materske blbnou asi si budu muset do skoly ale chci si dodelat maturitu.Takze holky na potreti :-) :oops: :oops: :think: .Skola kam jsem chodila zacla nabizet i dalkove tak uvidim.
Mejte se zatim vsici hezky uz jsem se vypovidala :lol: vlastne asi ne ale necham prostor jinem.Jo slohovky jsou moje misto na tri stranky tak na pet. :-D Az na ty hrubky :oops: .To jsem se rozepsala co? 8-o 8-o
Jo a jinak kte chripce tak u pritele ma na ni podezreni kolegyne.No a pokud by se to potvrdilo tak ji nejspis prodelal taky a Barca taky.Kolegyne uz je 14dni doma a delali ji testy jenomze on asi pred necelym mesicem mel totiz chripku ale teda fakt sila to byla me to prislo jak angina teploty mel ale tak okolo 37,7. I Barca nahromade nastesti bez vysokych teplo az na jeden vecer 39 trnula jsem hruzou a volala tatkove pritelkyni :oops:.Tak jsem dostala pokyny a kdyby neco tak byla schopna i dojed maji to par zastavek nastesti nebyl potreba ani zabal srazil panadol ale i tak prvomatka.Ale treba si stim organismus poradi lepe u deti a navic jsme meli po ockovani proti pneumokokovi.
Co ten sraz?Asi nic co v obdobi chripky.
To jsem Vam fakt napsala slohovku :lol: :lol: kdyztak na to hledim :lol: .Tak s mejte a pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
2.12.09 13:56

Staninka30: díky moc!!!Ať je Šimůnek stále tak hodný a pěkně ti v noci spinká
Evelína: gratuluji k mimískovi!!! Kdy se ti to narodí, v červnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
2.12.09 14:17

Evelíno :kytka: :kytka: vítej spolutěhulko :mavam: tak tfuj tfuj tfuj ať to dobře dopadne a je vás brzy o jednoho víc :wink:

Teda jo tady se to pěkně rozjelo, na předvánoční srazík to asi nevypadá co? No já bych teda stejěn nedorazila bo mám pomalu zákaz vycházek kvůli chřipce, manžel to nějak moc prožívá… ale je fakt že i já mám o maličkou strach, trochu se bojím že už to tak bude navždy, že prostě bude ta o kterou se budem prostě pořád bát a strachovat…

Stani nezapomněla jsem na tebe jdu ti poslat SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová