Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jeeeee, dodatečně všechno nej Danielkovi!!!
Jak pořád sedíš Bubis nad lejstrama, tak tě tu není vidět a úplně mě to vypadlo z hlavy!! A jaká byla oslava, dort, dárky… ![]()
Ali,Danielek dekuje za prani
Tak jsem to vcera zakrikla a Daniel dostal taky horecky.. celou noc byl jako v ohni a furt neco povidal. Tak presne takovy prubeh nemoci jak popisujes mel ted 2× za sebou Daniel. Nejdriv horecky, pak to ustoupi, zacne kasel a dalsi horecky a skoncime na antibiotikach.. to je fakt obdobi.. a ted jeste strasi porad s ou epidemii
Cece ty mas vazne prehled co se tyka naseho hokeje
Takze Komete veris, jak je videt .. no tak snad se trochu pochlapi. Jo ale to ze jsou v extralize to si zaplatili?
Jezisi Bubis, to je strasny!!!
Co to ty deti chytaji za bacila
Doufam, ze to Danielka prejde a nedostane treti antib. To je mazec!!
Hokej - ja a prehled
Nemam vubec zadnej!! Manzel vi absolutne vsechno, ja jsem asi 10km za nim. To mu reknu hrace, tak mi rekne, kde hral, co hraje, proste vsechno… Ja se v tom jen tak placam.. Jo extraligu Zabranskej koupil od Znojma. No ja porad doufam,ze se Kometa vzpamatuje, je jeste hodne zapasu, byla by skoda spadnout zas do 1.ligy, podruhy uz by to Zabranskej nekoupil - pokud by vubec byla takova sance a hlavne, kdovi, jak by to vsechno dopadlo. Radej ani nemyslet.
ja na toho danielka myslela! fakt ze jo! ![]()
dane, opozdena teta ti preje vse neeeej
![]()
ahoj baby!
potkala jsem dnes mahuli - pamatujete, pametnice?
tak ma uz 2. mimi - magdalenku ![]()
marodi, uzdravte se! je to hruza! u nas jsem odpadla jen ja ![]()
Bubis, také se přidáváme ke gratulantům!!!! A jak tak koukám tak přejem hlavně zdravíčko
To je švanda, že má Mahule Magdalénku samo vím, ale kdybych ji potkala ve městě tak ji 100% nepoznám, asi jsem ji nikdy neviděla
Magdička je jedno z „našich“ „zářících“ miminek a oni už budou mít pomalu 3 měsíce
![]()
Ahojte,zdravim.
Dodatecne preji k narozeninam melemu od Bubis.
A mam dobrou zpravu mame schvalenej uver
.Tak ted muzeme konecne klidne spat.Zitra jedu ke kamaradce se podivat na mimco ma malou starou dva mesice.Tak si pujdu pochovat mimco ktere neni aktivni jak nase Bara. ![]()
neprihlasena kattkka
Ahojky !
Bubis - s velkým zpožděním velikou pusinu a všechno nejlepší malému oslavenci!!! Hlavně, aby Danielek brzy uzdravil ![]()
Ahoj holky, jak se dari?
U nas Tom jeste dobira antibiotika a kasle, ale zda se mi, ze je to lepsi.
Chci se zeptat, u Salosu bude Mikulasska besidka, nevite nekdo jak to probiha? ![]()
Katko, gratuluji k uveru, jsou to boje s uradama ![]()
Marodi, at jste brzy zdravi!!! ![]()
Alenko,to mas pravdu ale nastesti nam to vyrizuje nejaka jejich poradkyne takze mi nikam nelitame az na to ze se jde zitra podepsat ten uver.Ale domluvili nam nizsi urok budeme splacet o necele 200kcmene
.
Jinak Bara uz si umi skoro sama stoupnout staci ji hracka na zemi
a v zapalu hry s dedem se v sobotu zapomela a udelala par kroku sama utikla za tatinkem
.Asi si myslela ze ji deda drzi a on ne.Ja ji nechavam at se uci sama takze obchazi nabytek ale ruce ji nenabizim.
Ale trochu si zvykla spat v nasi postely spi tam tak obden.Ale me spis prijde ze ji vadi sprusle u postylky jak si tama prostrci nohy a pak se o ne boucha tak resime jestli nekoupit postel ale mam strach ze stama bude padat slezt uz sni umi ale v noci mam strach s padu a navic mi prijde ze je jeste brzo.Dneska u doktorky merila 78cm a ma 10,500g.
.
Holky nechcete nekdo zkusit Bongo pokud uz jste tam sdeckama nebyli? http://www.bongobrno.cz/cenik
Jakej koliv den nez zacneme stehovat?Kdo se prida?Hodila jsem sem odkaz.Nebo aspon pojdte do nejake kavarny.
didi81 píše:
Najde se tu nějaká budoucí mamina z Brna a okolí?
Didi - vyšpiónila jsem si, že jsi z Tišnova, tak tvoji podmínku splňuji na 100% ![]()
lacenka: Tak to je super!!! A kde přesně bydlíš? Vidím, že máš termín v březnu, už se ti to pomalinku blíží, co?
Já mám termín až o 3 měsíce později než ty.
Bydlíme v Borači, takže do Tišnova co by kamenem dohodila zbytek došel pěšky, dnes jsme tam trávili celé dopoledne bo jsem musela s mladým na chirurgii, neb ho Jenda o víkenu zhodil ze skluzavky a bylo podezření na zlomenou nohu, ale m á to snad jen na ražený ![]()
Ahojky po vikendu,
Danielek mooc dekuje za gratulace.. ![]()
Tak my se taky dolecujem.. nakonec Daniel skoncil na antibiotikach. chjo. Uz se tesim az to dobere, protoze je chudak uz pres tyden zavrenej doma.. (no spis chudak ja, uz je z toho zpruzenej, takze desne upistenej, protivnej..)
Jo a jak se pripravujete na chripku? Jsem premyslela, ze ted jak jezdim denne rano do skoly v preplnenych mhdprostredcich, tak si asi poridim rousku..
Kdyz onemocnim ja, tak Daniel stopro taky.. Stejne si myslim, ze rousky jsou dobrej napad a nechapu, proc uz to u nas neni bezne pouzivany. V Cine je to normalka ![]()
Kattkko, teeda, mala je fakt sikulka.. za chvilu uz fakt bude behat.
Jinak gratuluju k uveru.. je bezva, ze jste ho tak rychle vyridili a muzete bydlet. To my jsme cekali snad pul roku.. strasny obdobi ![]()
Alenko, hip hip huraaa Kometa vyhrala
Tak koukam, ze prekonani nemoci mate za sebou, hura vyrazit ven ne?! Ikdyz ted to teda neni venku zadna hitparada.
Lacenko, teda tfuj tfuj, jesteze zadny zlomeniny neprobehly..