Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1962
2.1.10 22:23

Ahojky, přeji Vám v novém roce hodně štěstíčka a zdravíčka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
4.1.10 21:35

Ivush - tééda, vy si „užíváte“. No, lapat cíleně nepůjdeme i když bych tě po dlouhé době moc ráda viděla (samo i Víťase, pochopitelně), ale snad se brzy někde potkáme ve zdraví :lol: Katy už snad ve středu půjde na půl dne do školičky, tak držte palce. Zatím jen trénujeme po 2 - 3 hoďkách a náš mamánek je tak půl na půl… :-(

Jinak všem přeji v novém roce hodně zdraví, štěstí a pohodičky :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
6.1.10 17:37

Holkz vrzchlosti nemame net.takze jsme prestehovani.Hura.Je to tu super uklizime.Net bude ay tak za dva az tri tydny.pak vas pozvu zatim se mejte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
6.1.10 20:09

Ahojky, je tu někdo (respektive některá :-D ) z Brna na začátku těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasena Bubis
6.1.10 21:23

Opozdene vam vsem preji hodne zdravi, stesti do noveho roku a hlavne spokojene rodicovstvi :hug:
Ja jsem zavalena knihami a novymi informacemi, ze uz mi jde z toho hlava kolem.. :roll: Dnes jsem travila odpoledne v knihovne, kde udelali bezva detskej koutek, tak jsem mela necekane volnou pulhodinku si neco cist, zatimco malej si hral. Skoda, ze priste uz to tam tak dlouho sam nevydrzi.. bohuzel, tak zadny jini mrnousove nebyli.
Kdy dame nakej srazik? Dnes jsem byla v Tyrsaku a postavia ze snehu pro decka jezka, tak kdyz tam zavitate se juknete,pokud to neroztaje ci to nekdo nezboura:)..to bylo odreagovani :-D Tak to byla jn strucna zprava od nas..a ja se jdu zase neco ucit.. nak ten cas leti..pacek
Bubis&Danielson

• Citovat
  • Upravit
neprihlasena Bubis
6.1.10 21:25

…no to se mi povedlo.. :lol: To rodicovstvi bylo posledni slovo meho prani do noveho roku a nak ta veta zmizela.. 8-o
Takze jeste jednou: Opozdene vam vsem preji hodne zdravi, stesti do noveho roku a hlavne sokojene rodicovstvi. :hug:

• Citovat
  • Upravit
neprihlasena Bubis
6.1.10 21:27

to se mi povedlo.. :lol: nejak se mi to tu blbe zobrazovalo.. ted az vidim, ze to vse bylo okey. JSem to ale Pat a Mat v jednom. Zatijal dovi

• Citovat
  • Upravit
1962
7.1.10 14:27

Ahojky Becky, sice jsem těhotná ale jsem už skoro v půlce a jsem z Brna venkova, ale do Brna dost často jezdím hlavně do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
7.1.10 20:14

Ahoj Didi, já jsem původně taky z Brna-venkova, do Brna jsem se přestěhovala.Procházím diskuze, hledám někoho spřízněného-těhotného :dance: , protože všechny kámošky okolo jsou tak trošku „proti dětem“. No uvidíme, ještě jsem to nikomu neřekla, nechci to zakřiknout…A Ty už jsi v půlce…těším se na to též!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
8.1.10 11:24

Becky, neboj ani se nenaděješ a budeš taky v půlce. Aspoň mě to tak uteklo. A v kolikátém jsi týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
8.1.10 12:13

Jsem v 8.týdnu. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
8.1.10 15:53

Ahoj holky,

zdravim v novem roce!
Cely den koukam z okna, jak se to krasne pada :-D Horsi je, ze dneska potrebujeme odvezt Stepana ke tchanovcum do Kohoutovic a nevim, jestli se tam vuebc dostanem :nevim: A tak bych rada, pac mame jit do kinaaaa 8-) :-D

Katko, gratuluji k prestehovani :palec:

Bubis, drzim pesti ve zkouskem :wink: Krisulce samo taky :-D

Monix, jak Katy zvlada ve skolce?

Ivusho, je pravda, ze lepsi mit nestovice ted nez na jare nebo v lete :wink: Ja jsem tedy nechala ockovat, tech nemoci i tak je nejak moc. Stepan pred Vanocema dostal tzv. Apec a kdybych zrovna nebyla objednana na kozni, tak o tom ani nevim :roll:

Zdravim novou tehuli :mavam: Mne to tedy utika nejak moc rychle :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
8.1.10 16:17

Ahoj holky,pro Evelínu:jsem z Kohoutovic a dá se sem vyjet.Měla jsem taky strach,ale jde to v pohodě,kupodivu.Jinak já jsem 18tt a celkem to letí.Jen abych už cítila jak se hýbe.Zatím nic nepozoruji.Snad se už brzy dočkám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
8.1.10 18:50

Tak jsme uspesne dite odvezli, ale byl to teda zahul na moje nervy a to nejvic primo v centru nez jsme se vymotali. :roll:

Ty jo, ja uz se zacinam nejak ztracet vtom, kdo je tu novy a kdo se akorat dyl neozval :oops: :-D

evko, neboj, ja jsem Stepana citila az nekdy kolem 20 tt., pak si tech stouchancu jeste uzijes :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihl.Bubis
8.1.10 23:43

Teeeda to je nadilka.. Pro deti supr, ale pro ridice a celkovy provoz mest teda peknej zahul! Evelinko, bezva, ze jste to do kohoutek zvladli. Zpatky byste malyho mohli vyzvednout se sankama misto autem :-) (trocha odlehceni)
Evelinko, jeste me rekni, jak jsi zvladala psat zaverecnou praci s malym… a jeste statnice..jsem v koncich a to nejhorsi teprve prijde :nevim: Fakt te obdivuju, ze jsi to zvladla, ja mam chut s tim seknout..chjoo. Krisulko, co ty? Jak to jde? Nemas naky rady.. :?:
Alenko, co je novyho u vas?Psala jsi, ze Vanoce probehli uspesne..tak to je bezva. Co odplinkovavani? Ja uz mam Danielka doma tyden bez plinek..uz jsem si rikala, ze to moc dobre chape, co se po nem chce, tak jsem doma plinky utla.Tak si uz dvakrat rekl,jinak zatim uspesne posazuju na zachod,vsechno stiham akorat. Tak su zvedava, jak to dopadne. Samozrejne,pokazde naslednuje odmena..(snad ji pak odbourat nebude problem :nevim:
Ivush, jak probihaji nestovice? skrabani skrabani? Kolik prcku si pro ne prislo?
Monix, kam chodis s malou do skolicky? Asi maji plno co? Chtela jsem malyho dat do jestli, ale spis bych chtela zkusit nakou tu skolicku jen na par hodin tydne.
Kattko, gratuluju k novymu bytu..at se rychle zabydlite a je vam tam fajn.. zadny spatny zony :wink:
Becky,preju at jde vse jak ma a jak rika Evelinka, za chvilku si to vrteni prcka v brisku budes uzivat denne :wink:
Holky nemame boby ani sane..mate nektera prosim typ na naky ve sleve ci ojety? (jeste jsem nemela cas to resit, tak kdybyste nahodou nektera vedela…
Jinak psani zdar .. :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová