Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1938
14.1.10 13:08

Teggo, tak tos me pobavila :wink: Kamoska byla v zari v Bohunicich, poslali ji domu s tim, ze nerodi, to stejny v prosinci druha kamoska, ta se nastvala a jeli na Obilnak. Obe dve poslala MUDr.Dvorakova :huban: Bohunicich se proste jen poslickuje…

Mischni, teda si vylozene uzivas :roll: Aspon, ze Ty jsi do tho jeste nelehla..

Bubis, tos me trochu uklidnila, moje vize v lete bez plin, to budu rada :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
14.1.10 13:17

Ahojky !

Zdravím všechny nováčky na diskusi - ať se vám tady líbí ! :-)

Ad Bohunice - rodila jsem tam a naprostá spokojenost. Na porodním se o mě starali špičkově, pak jsem byla na nadstandartu - všechno o co jsem požádala jsem dostala, nicméně bylo vidět, že sestřičky toho mají opravdu hodně a tak nemají moc času na nějakou tu individuální péči. Jako prvorodička bych potřebovala víc poradit - ale asi jak viděli maminku ke čtyřicítce, tak je asi moc nenapadlo, že to je moje první a mysleli si, že jsem zkušená matka. No - ale zvládla jsem to. Stejný názor na Bohunice má i má sestra, která tam rodila o 2 roky dříve - taky naprostá spokojenost. Ale jak píše Lacenka - VŽDYCKY je to jen a jen o lidech na které narazíš. I ve špičovém zařízení můžeš narazit na pitomce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.1.10 13:20

Tak to já bohužel nevím, jak se ta doktorka jmenovala…jen jsem slyšela, jak si předtím povídá se sestrou, že jsou plní…kdyby mi o narovinu řekli a poslali mě jinak, tak v poho…ale takhle jsem byla fakt v šoku…no je to za náma, ale do Bohunic už nikdy, tím netvrdím, že jsou tam všichni špatní, jen moje špatná zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
14.1.10 13:21

Ahojky,
tak já už jsem taky přemýšlela o tom, kde bych rodila. A nejspíš to bude u Milosrdných. Je to taková malá rodinější nemocnice a už tam dvě mé kamarádky rodily a byly spokojeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
14.1.10 13:29

:mavam: v novem roce

juu, tady je najednou tehuli 8-o tak ahoj a klidnych celych 9 mesicu!

a ja opet prichazim s nabidkou kvalitniho… vyziti :lol: decka, pojdte zitra sankovat na kravak! coooo???
nabizim k pujceni 1 sane a 1 boby! a klidne vas pak zvu k nam na obed, kdyz uz jste kdekdo prespolni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
14.1.10 15:21

Ahojky,no já to mám do porodnice jen přes silnic,takže proto si říkám,že je to nejlepší varianta.Včera jsem tam volala,chtěla jsem vědět pár věcí,tak mi sestřička ochotně odpověděla na všechno,co jsem chtěla vědět.V sobotu se tam půjdeme s manželem podívat jak to tam vypadá,je tam ve 14 hod.ta informativní schůzka.Já jsem taky četla hodně diskusí o Bohunicích,ale všude máš pro a proti.Je pravda,jak tady píšou některé maminy,že hodně záleží na tom koho chytneš na službě,když tam bude nějaká protivka sestra,tak ti to pěkně znepříjemní,tomu věřím.Ale doufám,že těch ochotnějších je víc.Ono to bude v tu chvíli asi jedno,hlavně že se o tebe postarají a miminko bude na světě.Myslím,že na tom porodním je to ok,spíš asi na tom šestinedělí,ale já bych se nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
14.1.10 19:47

Jee Krisulko, tomu rikam kvalitni nabidka :palec: jenze ja jsem objednana na 10hod k MUDre az kamsi v Julcu, tak me to moc mrzi, nestihame. Kdybys to vytasila dneska, tak jsme sli, sme nic nemeli. Hele a kvalita snehu je OK? My tam byli jeste za mekkeho prasanku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
14.1.10 20:21

zatr satr… my se prostě nikam nevyhrabem a to doslova, nemůžem vyjet z garáže bo je na cestě stále 25cm zledovatělého sněhu a nejdsou lidi co by to odházeli… Už týden jsme nevytáhli paty z domu, už ani to sáňkování na zahradě kluky nenaláká :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
15.1.10 11:08

Ahoj holky,chvíli jsem tu nebyla.Chci se připojit k diskusi na téma porodnice.Já rodila dvě děti u Milosrdných.U dcery(to už teda bylo v roce 1994)jsem byla moc spokojená,se vším.A u syna 2006,už to bylo horší.Upřednostňují přiroz.porody,tudiž dlouho čekají na císaře.Já čekala v bolestech 2 dny.Pak už to bylo lepší.V červnu budu rodit po třetí,a i přes všechno půjdu zase k Milsrdným.Je to tam takové rodinné :dance:
Bohunice jsou prý jak továrna na děti.Vím z doslechu.Švagrová tam rodila loni dvojčátka,a byla hodně nespokojená :cry:

Ale asi záleží na tom,kdo jaký čeká přístup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
15.1.10 13:28

do pr…
teďka sem se náhodou připojila ve veselé kavárně (sem tu sama jak můra) tak sáňkovačku sem prošvihla - to mně fakt mrzí.
Zdravím všechny nové, snad vám bude u nás chutnat :kytka:
trošku sem se tady ztratila......a nemám nit, asi si budu muset vzít tužku a poznámkový blok a pročíst posledních 50 stran.
Co takhle příští úterý? Venku nebo uvnitř?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
15.1.10 14:04

ivi prý posledních 50stran :wink: :mrgreen: :mrgreen: hehe (10.6.09) zas tak velkej výpadek nemáš ne :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
15.1.10 15:47

Jé, příští úterý jsem zrovna v Brně (jdeme v poledne na kožní), tak jestli se bude něco dít, tak se rádi připojíme :palec: Ale nic šílenýho prosím, já ještě nechci rodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
15.1.10 20:52

Ahojte,tak sankovani jsme tez prosvihli.Net nemam stale zapojeny takza je to spatne.Ale jinak uyivame te pohody zde. :lol: bara uz obcas jde uz i venku ale ted jak je vsude zmrzle tak moc nechodi jde se ji fakt spatne tak se zase mejte hezky a uz se tesime az vas tu uvidim. :lol.Nemame jeste dodelanou kuchyn tak se mejte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
16.1.10 11:28

Ahoj holky,

tak sankovani jsme teda taky nedali. Ja to potrebuju aspon 2 dny dopredu 8-)

Chtela jsem se zeptat, zda nemate nekdo zkusenosti s cvicenim pro tehule v Devitce nebo v Centru pro rodinu na Josefske??? Minule jsem se na to vyprdla, ale ted bych rada, potrebuju se nekde protahnout… Nebo kdybyste vedela jeste o necem primo v centru???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
16.1.10 15:39

Já jsem chodila cvičit do cenapu, najdi si stránky na netu, je to za Hybeškou, jak jsou lázně na kopěčné, na ulici si přesně nevzpomenu. Je to tam zadara, ale docela nával.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová