Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte,tak ctu ze zde resite chodniky.Se prijeste podivat k nam do Popůvek tady je to fakt hruza
.Co si neudelame to nemame.
.Kdyz jsem byla naposled v Brne tak to slo ale je pravda ze jsem byla tak kde jsme bydleli tam to bylo v poho.
Ahojky, my jsme v neděli vůbec nemohli nastartovat auto. V sobotu jsme nikam nejeli a za ten jeden den se nám vybila autobaterie. Ještě, že máme doma autonabíječku, sice malou ale aspoň trošku jsme to nabili a auto s tím rozjeli.
Lacenko, jsem se tě chtěla zeptat, kam chodíš s dětmi k obvoďákovi? Prý v Tišnově je lékařská péče nic moc.
No DIdi tak to máš svatou pravdu
V tišnově jsou doktorky tři a všechny 5minut před a nebo 20minut po důchodě… Hrůza, chodili jsem s klukama v Brně, ale v létě jsme sje přehlásila do Louček a teď vydím že ani to nebyl dobrý nápad bo se tam v tom sněhu nemůžem dostat… Takže si ty tři krásky napíšu na lísteček hodím do klobouku a jednu náhodně vylosuju a kluky přeregistruju do Tišnova i s malou.
Ne fakt nevím
Pediatr je moje noční můra, málokterý je schopen mě uspokojit, u v ětšiny si připadám že si děti léčím sama nebo co? Kde ordinují ti ukázkový doktoři s časopisů pro maminky? ![]()
Tak to si mě teda moc nepotěšila. Nejdřív jsem chtěla do Brna, ale pak jsem si říkala, že ze začátku budeme asi k doktorce chodit docela často a s tím cestováním nevím. Tak jsem si říkala, že třeba o nějakým dobrým budeš vědět, tak nic.
A jak se jinak máš? Už se ti to začíná krátit, co?
Ahojte holky můžu se k vám občas přidat?
Kattkkoo všimla jsem si že bydlíš v Popůvkách..můžu se zeptat kde?Já tam jednu dobu bydlela s bývalým přítelem a pár lidí tam znám ![]()
Ahoj,pridat se muzes urcite.My bydlime na byte jsou to ty novostavby u Vintrovny kousek u rybnika.Bydlime tam necelej mesic. ![]()
KAtko jo tak to vím kde to je.Játeda když tam bydlela tak tam bylopouze pole po kterým sme si skracovali cestu,rybník Vintrovna,ale jinak já bydlela přímo u rybníka,kousek od hospůdky tak cca 100 metrů ![]()
Tak to jsi mela fakt kousek do hospudky.
.No hodne se zde zmenilo.Ale je tu krasne.
No co já,ale bývalej tam byl víc jak doma
Jo to vím,že se to tam hodně změnilo.Nedávno sme tama projížděli ![]()