Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
24.1.10 23:29

Ahojte,tak ctu ze zde resite chodniky.Se prijeste podivat k nam do Popůvek tady je to fakt hruza :lol: .Co si neudelame to nemame. :lol: .Kdyz jsem byla naposled v Brne tak to slo ale je pravda ze jsem byla tak kde jsme bydleli tam to bylo v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
25.1.10 15:08

Ahojky, my jsme v neděli vůbec nemohli nastartovat auto. V sobotu jsme nikam nejeli a za ten jeden den se nám vybila autobaterie. Ještě, že máme doma autonabíječku, sice malou ale aspoň trošku jsme to nabili a auto s tím rozjeli.
Lacenko, jsem se tě chtěla zeptat, kam chodíš s dětmi k obvoďákovi? Prý v Tišnově je lékařská péče nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
25.1.10 15:51

No DIdi tak to máš svatou pravdu :twisted: V tišnově jsou doktorky tři a všechny 5minut před a nebo 20minut po důchodě… Hrůza, chodili jsem s klukama v Brně, ale v létě jsme sje přehlásila do Louček a teď vydím že ani to nebyl dobrý nápad bo se tam v tom sněhu nemůžem dostat… Takže si ty tři krásky napíšu na lísteček hodím do klobouku a jednu náhodně vylosuju a kluky přeregistruju do Tišnova i s malou. :wink: Ne fakt nevím :nevim: Pediatr je moje noční můra, málokterý je schopen mě uspokojit, u v ětšiny si připadám že si děti léčím sama nebo co? Kde ordinují ti ukázkový doktoři s časopisů pro maminky? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
26.1.10 08:45

Tak to si mě teda moc nepotěšila. Nejdřív jsem chtěla do Brna, ale pak jsem si říkala, že ze začátku budeme asi k doktorce chodit docela často a s tím cestováním nevím. Tak jsem si říkala, že třeba o nějakým dobrým budeš vědět, tak nic.
A jak se jinak máš? Už se ti to začíná krátit, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
27.1.10 10:01

Ahojte holky můžu se k vám občas přidat?
Kattkkoo všimla jsem si že bydlíš v Popůvkách..můžu se zeptat kde?Já tam jednu dobu bydlela s bývalým přítelem a pár lidí tam znám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasena kattkka
27.1.10 10:03

Ahoj,pridat se muzes urcite.My bydlime na byte jsou to ty novostavby u Vintrovny kousek u rybnika.Bydlime tam necelej mesic. :-)

• Citovat
  • Upravit
1477
27.1.10 10:44

KAtko jo tak to vím kde to je.Játeda když tam bydlela tak tam bylopouze pole po kterým sme si skracovali cestu,rybník Vintrovna,ale jinak já bydlela přímo u rybníka,kousek od hospůdky tak cca 100 metrů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasena kattkka
27.1.10 11:00

Tak to jsi mela fakt kousek do hospudky. :mrgreen: .No hodne se zde zmenilo.Ale je tu krasne.

• Citovat
  • Upravit
1477
27.1.10 11:34

No co já,ale bývalej tam byl víc jak doma :lol: Jo to vím,že se to tam hodně změnilo.Nedávno sme tama projížděli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
27.1.10 17:50

Hlasim rocni miry.11,400g a 83 cm. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
27.1.10 18:02

Tak to máte hezké Míry :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasena kattkka
27.1.10 18:18

dekuji.

• Citovat
  • Upravit
1477
27.1.10 20:09

Není zaco :wink:
Tady to moc nežije co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasena kattkka
27.1.10 22:17

Jak kdy nekdy je tu klid a nekdy jsme strasne ukecane.

• Citovat
  • Upravit
1477
28.1.10 09:27

Dobré ranko
tak zase padá …chjoo už by to chtělo jaro…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová