Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
Alenko, diky za reference. Na netu asi jeste nemaji vubec zadne stranky, ze? Ani nevim, kde to presne hledat ![]()
Jinak Stepan uz vi, ze je mimi v brise, ale hleda ho i u taty
Osobne jsem tedy cekala spis dalsiho kluka, u Stepana jsme si vysnila holku a pak jsem to musela rozdychavat
Ted jsem rada, ze sily nad budou vyrovnane ![]()
Bohuzel porad zapasime s nejakou virozou. Minuly tyden Stepan prodelal patou nemoc a o vikendu jsme oba dostali kasel a ja i rymu. Zatim se na srazikovani necitime ![]()
zdar baby!
zebri, mala je krasna ![]()
alenko, jeli jsme dnes spolu salinou
- jen my uplne vepredu a vy vzadu; mavali jsme na vas, ale byli jste s tomikem zabrani do hovoru ![]()
a kams hlasila tomika do skolky?
evelino, hele, proc nereknes, ze shanis satek?
neco malo bych ti mohla ukazat a klidne i pujcit!
chuanitko, co seminka? prezivaji v hydrogelu?
a jasne, klidne se pripoj! - jen teda venku, to bude jeste chvili v tehle sibiri trvat ![]()
ivusho, kamaradka ted psala, ze ji vzali cervencovou holcicku do skolky! tak vas taky musi!
katko, hod nejakou fotku chodici barunky! to je mazec! takove skvrne to naposledy bylo ![]()
jinak my stale dolecujem (ted uz hlavne me), takze za nas sraz nejdriv pristi tyden ![]()
no, a jeste se vrazim foto z minisankovaciho srazu ![]()
Příspěvek upraven 03.03.10 v 14:12
Krisulko, Ty vis vsechno
Ale vzpomnela jsem si na Tebe, ze bych s Tebou aspon nazivo zhodnotila potrebnou delku satku
Btw. jake mas doma skvosty? ![]()
no delka taky podle zvoleneho satku - u nekterych staci na vse 4,2m, u nekterych 4,6m…
vatanai, indio (bavlna, len, vlna), didymos zakar i pruhy, hoppediz, kati girasol, storch leo
![]()
Tak to jsem s tou delkou tam, kde jem byla
Se 14 dennim Stepanem jsem mela na pujceni Girasol 4,2 m a byl nam fakt natesno (vazala jsem KsK), tak z toho usuzuji, ze pro me spise delka 4,6 m. Ale, zatim me nadchlo Dolcino, Zara a Indio. Ty prvni by mely byt urcite tenci nez Girasol ![]()
Tvuj vycet Indii me nadchl, pokud na me budes mit nekdy cas, tak moc rada zkouknu
![]()