Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krisulko: mam fotky akorat tedy doma ven fotak neberu protozekombinace divoka Bara a fotak nejde dohromady. ![]()
Ahoj holky,
ta kavarna je na Kounicove 67a, je to objekt Billa, Magistrat - ridicaky, technicaky…atd.
Krisulko, jee to bylo snehu tenkrat, ted budem chodit na pampelisky
Jee skoda, ze jste v saline nesli za nama, kdy to bylo? My dnes jeli dopoledne a v poledne. Zitra pojedem zas.. Do skolky jsme se hlasili na Vsetickovu. A vy?
Ahoj baby!
Koukám, že to tu trochu ožilo - že by přicházející jaro? ![]()
My jedem zítra na Šumavu k tátovi na prase, tak jsem zvědavá, jak Bára zvládne cestu.
Dnes jsme byly s mamkou v baby kavárně na Husovce. Je to teda proti Šumavské ratejna a neudělali mi dobrý kafe, ale Bára byla z dětí nadšená, pořád vykřikovala a pletla se větším dětem pod nohy.
Takže - kdy se bude něco dít? Bych už vás ráda zase viděla a hlavně - už mám parťačku pro vaše potomky. ![]()
evelino, s radosti
vazala jsem i s girasolem, zarou, dolcinem, easycarem, tak snad trochu poradim
nekdy pristi tyden, hodilo by se ti?
coz mne pripomina, jak jsi nakonec dopadla se satkem ty, zebrus?
alenko, dopoledne - jsme jeli k rotscheinove
ms - vsetickova, bileho ![]()
zdar, mischniii ![]()
Ahoooj !
Probůh holky, nestrašte s těma školkama - už teď se v noci budím hrůzou, že příští rok dopadne podobně…
Krisulko - fotky parádní, ani se nechce věřit, že tady bylo tolik sněhu.
Mischni - užijte si prasátko (tedy ne že bych malinko nezáviděla…). Bára určitě cestu zvládne - šak je to už velká holka, ne ?
![]()
Zítra se jdeme podívat do Technického muzea - je tam výstava starých panenek (mám je moc ráda a pár jich mám - tedy ne těch originál starých…), tak jsem zvědavá, jestli to Katy se mnou vydrží ![]()
Jeee prasatko, bych si dala cernou polivku…mnam…a zemlickovy jelita, ty uz dneska snad nikdo nedela… ![]()
Krisulko, vy chodite k Rotscheinove?
Ze jsme se tam nikdy nepotkaly cece? No tak to pak pokecame, protoze jsem s ni v posledni dobe trochu nespokojena.
Monix, tak to si uzijte, Katy bude urcite taky nadsena, akorat si s nima mozna bude chtit pohrat ![]()
Alenko - pro každý případ vezmu panenku s sebou a pokud bude chtít ty vystavené, tak se jí pokusím vnutit tuhle
Jen aby mi to madam „zbaštila“
![]()
Monix
Noo tak pak nezapomen prijit s tim, jak jsi to prezila…tedy spis ty panenky tam
![]()
Krisulko, tak presne Tebe hledam
Mas vyzkousene to, co potrebuji
Pokud se z tech nemoci vyhrabem tento tyden, tak se pristi muzem sejit
Terminy klidne navrhuj Ty, my asi budem flexibilnejsi, kdyz nemusime brat ohledy na skolu ![]()
Mischni, uzij si Sumavu ![]()
Na Husove se mi libi, ale ne kdyz je to tam narvane (coz je skoro vzdycky) ![]()
Krisulko, nakonec mám půjčený Didymos od kamošky (posílala jsem ti myslím foto - takovej duhovej
), zatím jsem ho nezkoušela, snad se brzo odvážím
![]()
Na letní srazíky se těším ![]()
Tak jsme byli na těch panenkách v Technickém muzeu. Bylo to super ! Katce se to moc líbilo - ty panenky jsou tam v různých situacích (na písku, doma…), různě veliké - no nádhera. Kdo má rád panenky tak si přijde na své. Panenky jsou za sklem, ale většinou u země, takže i malé děti je krásně vidí. Katka ani odtamtud nechtěla jít a kupodivu ani žádnou panenku nechtěla do ruky. Takže spokojenost
![]()
Ahojky jen sem chtěla napsat, když píšetš o Husově, tak já nedávno objevila úplně novou krásnou kavárnu v centru Brna hned na ulici Pekařská teda hned vedle nad svatou Annou je to KOpečná, ale je to téměř Pekařská…jmenuje se ORLYCAFE, je nekuřácká, na wc je přebalovací pult, krásné a čisté prostředí…a vzadu dětský koutek, byla tam klouzačka, koberec kostky pastelky míč a paní říkala, že ještě budou přidávat…a je tam i solárium, tak já se i opálila a presso stálo 35,– Kč s oplatkou, vodou a mlíčkem, no byla sem nadšená a určo tam zase půjdu
haloooo maminky z Brna:o) muzu se pripojit prosim,prosim!!!!!! ![]()
Zebro, nezávisle na Alince musím napsat, že malá vypadla tatínkovi z oka
Je moc krásná… A podle zavinovačky koukám, že jsi rodila v Ivančicích ![]()
Krisulko, fotky jsou parádní, i když malinké. Už se těším, až bude sáňkovat i moje Markét
A semínka v hydrogelu… já ti nějak nevím
Zatím nejeví známky jara, třeba fakt chtěly hlínu. Uvidím časem ![]()
Mischni: Jak bylo na prasátku?