Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1938
16.9.09 12:42

Ahoj baby,

ja v posledni dobe nejak nestiham, dopoledne mame narvany aktivitama a odpo pokud to jde, predavam tatinkovi. Do toho mi volali z krve a straaasne pry potrebuji moji krev,no coz asi fakt potrebuji, protoze maji v me karte velkymi pismeny napsano NEVOLAT, protoze mam tenounke zily a muzu chodit max 1× rocne. No a co ted, ze? Hlidani fakt nevim, jak vyresit..Mohli by tam taky zridit detsky koutek.. Takze Zebro zatim se nikam na pisek nechystame, ale jak zacnou pliskanice, tak se to tu rozjede a vsichni budou chtit chodit do kavaren :-) Jo a zimni obleceni uz taky probiram, na aukru se zatepleny oblecky vzdycky vysplhaji do zavratnych vysek, tak nevim, zda se stihnem zasobit nez zacne mrznout.

Zdravim Petuli, ja ti s tim moc neporadim :nevim:

Lacenko, ty jsi vsem teda na:,–(ila brouka..

Kattkko, teda 8O ty mas ale VELIKOU sikulku :potlesk: u nas se nesedelo ani v roce!!

Monix, my mame chodit v Po, ale ted jsme nesli, nevis jak to je zda je treba se nejak omlouvat? A co anginos? Uz je lip??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
16.9.09 20:18

Ahoj holky !

Zebro - někam bych vyrazila - ale přiznám na rovinu, že v následujících 2 týdnech trochu nestíháme. Pak snad bude líp :)
Alenko - děkuji za optání - ATB ještě dobírám, ale jsem už úplně fit. Jestli je potřeba se omlovuvat ze cvíča, tak fakt nevím - my tam jdeme zítra poprvé.
Petule - já chodila na předporodní kurs do LATY. Nicméně zpětně hodnoceno - přínos zas až tak moc velký nebyl, spíš to bylo pro mé čisté svědomí (a jakýsi záchytný bod), že jsem aspoň něco o daném tématu slyšela. Ale že bych si při porodu vybavila dýchání nebo něco podobného opravdu nehrozilo.

Taky sháním nějaké zimní oblečení, na podzim jsme celkem zásobení. Botky (podzimní) jsem byli kupovat teď v pondělí. Koukám hlavně na MMB, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
16.9.09 20:31

Ahoj babušky…
Koukám, že kroužky už frčí.......my už taky chodíme :wink:
Peťule - předporodní kurz ti neporadím (já jsem v době jeho konání už měla Víťu v náručí :lol: ), ale myslím, že by stačil nějaký opravdu superrychlý. Pokud chceš do Bohunic tak bych se zkusila doptat tam - aspoň víš do čeho deš. Co bych ale rozhodně nevynechávala je kurz kojení - mně teda dal opravdu hodně, byla sem ve Větrníku. To co sem si pamatovala od tamtud ti stejně v porodnici nikdo nepoví - protože na nějaké velké povídání tam nemají čas. Ohmatáš si kojící kloboučky, různé typy odsávaček, naživo uvidíš kojící polohy. Dozvíš se co dělat při zánětu......no prostě bylo to vyčerpávající. :D
Lacenko - upřímná soustrast se přeje jenom v jednom případě, zbytek si můžu jenom domýšlet................ :(
Monix - taková angínka je supr ne? :lol: Ach ty dnešní vymoženosti - myslím antibiotika, dřív by ti nezbývalo než se modlit :roll:
Byla sem včera neplánovaně v Tyršáku - nikde ni hoha, myslím vaše - jinak tam bylo dětí dost.
Dneska sem potkala Lucku s Amelkou - no ostuda, poznala sem jako první Amelku a až pak sem koukala, kdože tlačí kočár :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
16.9.09 21:11

Já jsem teď vyhrála oteplovačky na MMA, tak máme alspoň něco :lol: , ještě koupím bundu 8)

Srazík můžeme udělat později, jak budete někdo moct, tak zavelte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
16.9.09 22:21

zdar!

ja teda ted taky dost nestiham :(
ale jak psala alenka, az prijdou pliskanice, bude vse jinac :wink:
ali, potkala jsem dnes manzela s tomikem na kravaku - sem se na ne furt usmivala, tak aby si nemyslel, ze ho ta zenska balila - to jsem byla jaaa :lol: :lol:

dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
16.9.09 22:30

AHoj holky!

No jo, Lacenka mě odhalila… umřela mi babička( byla teda dost nemocná, takže se to čekalo) a dnes byl pohřeb. No, máme to za sebou. Teď nás čeká ještě likvidace bytu, což bude taky záhul, je to 100km od Brna…

Ale na naše kavárenské zimní poválení už se moc těším, to léto se s piknikama moc nevyvedlo.

Všechny moc zdravím, přeju úspěšné kroužení v kroužcích a PEtule - já jsem byla na kurzu ve Větrníku(jenom na porod) a líbilo s emi to.Ale já už jsem měla jeden porod za sebou, tak jsem spíš chtěla vědět, jaké pokroky udělalo české porodnictví za 15 let. A musím říct, že veliké, i když princip zůstal stejný. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
16.9.09 22:31

Nazdarek Krisulko :-) no manža se ani nezmínil, tak buď se na něj culí pořád někdo a nebo mu budu muset pořídit silnější dioptrie (jen to ne, optika žije už jen z nás). Už šel na kutě, ale optám se, jak to že to nehlásí :roll: Já dnes kluky vyhnala na vzduch a sama jsem šla do Bohunic za svou budoucí snachou :potlesk: Už jsem úplně zapomněla,jak jsou miminka malinký :srdce: Snacha se na mě dokonce usmála, přestala mi v náručí plakat, tak snad to budou dobré vztahy i později. Joo, Tomíkova budoucnost je nalajnovaná :-)

Zebrus, ja zas paradne vyhrala teplej spacak do postylky, jsme to ale holky sikovny :pankac:

Mischni, tak to je mi moc lito :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
17.9.09 20:56

Ahojte,no vidim ze je po prazdninach a zabava zacina :lol: .Je tu nejak zivo a ja nestacim reagovat.No obleceni uz jsem taky zacla shanet.
Dneska jsem byla s Barcou u doktorky na vazeni a ma 9950g a 75cm :lol: coz je o 650g vice nez pred 2mesicma.Brala ji krev a jeste ockovani proti pneumokoku.Ale strasne plakala ale ona je nejaka v posledni dobe plactiva.Vypada to na zuby uz ma docele cosi krasne bileho videt i na hore.jinak preji hezky vecer a hezky patek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
20.9.09 16:05

To je zmatený počasí, sotva jsem nakoupila zateplený kalhoty, punčocháče, mikiny a bundy, tak je zase teplo :lol:

Ve středu se budeme nudit v Brně (doma nám nepůjde proud, tak chceme vypadnout), tak kdyby se někdo taky nudil, dejte vědět 8) . Půjdem si přehlásit zdr. pojišťovnu, jinak se budeme flákat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
20.9.09 17:12

Ahojte,my se mozna hlasime na tu stredu.Ale uvidime pritel ma dovolenou. Nase Barunka si dneska stoupla.Sice v postylce ale stoupla tak ted je vsude tam kde muze stat. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
21.9.09 12:51

Předávám dál osvědčený program na víkend............ale předpokládá to přesun autem.

Muzeum historických letadel (rozuměj válečných) při letišti ve Vyškově. Je otevřené jenom o víkendu od kolika nevím, ale je do 17hod. Vstup dospělí 50,–
Poté přesun do ZOO Vyškov, vstupné 130,– 8O , doporučuju koupit za 10,– pytlík s krmením pro zvířátka. Mně to teda úplně nadchlo, pro děti SUPER!!! Žádné ukrutné šlapání, je to po rovince, zvířátka kamarádská. Nadšená sem byla v té části - jmenuje se to myslím selský dvoreček - kde sou kozy, slepice, prasátka, kravička.........všichni ochočení. Akorát Vítka se trošku báli. Taky sposta kotců s králíky. Taková přátelská ZOO kde se dají seznámit děti s domácími zvířátky.
Do Dinoparku sme nejeli- myslím, že je na to V ještě malej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
21.9.09 21:30

Nazdárek, zdravím od bábrdlinky :D

Ivush, no to zní velice zajímavě, jak Tomík dostane rozum a začne sám chodit, tak to sjedem :wink: I když jsem momentálně z letadel vytočená, protože v Ne celý den vyhlídkový lety - stráášnej rachot a já mám zrovna migrénu, dnes půl dne lítá vrtulník furt dokola, bolest hlavy pokračuje :-(

Zebro, ve St máme plno a to do konce týdne,jsme nějak vytížení..

Krisulko, manža si tě vůbec nevšiml :?

Pá pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
26.9.09 21:44

Ahojky, zdar zimnímu oblečení.........ale nějak nám to počasí „nepřeje“, taky mám novou :,-(u a sem celá žhavá ji vyzkoušet. Zatím vytahuju furt kraťasy. :lol:
Michni - babička už sedí na obláčku, a odteďka si na tebe vzpomenu pokaždé když uvidím šílenou babi v Takové normální rodince.
Lacenko - gratuluju k ukončení prvního trimestru :wink:
Monix - co jesle v Kohoutovicích?
Zebři - jak si dopadla u Dr s tím .....ehm, problémem :roll: :lol:

Vítek má za sebou první 3 dny jeslí, a v pátek už tam i spal (a spal 8O ), když sem se ptala na chování tak prej „nebrečí - zato zlobí“ :lol: :lol: Tak to je asi dobře neeee 8O :lol: Ráno jde ochotně, i si sám zazvoní na zvonek do třídy. Tak to jsem ráda, snad se to nějak výrazně nezhorší. Ty v..e, ale to vstávání??? 6.15 to jsem vstávala naposledy někdy v pravěku :?

Tak už hlásí to očekávané ochlazení............až přijde očekávám že se konečně uvidíme, a ne že to bude až bude mít Beník bráchu!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
27.9.09 09:18

ivush, jdeme na tu 18měsíční prohlídku 2.10 :wink: , tak dám pak vědět :lol:

My už jsme na zimu docela nachystaní, jen zimní boty ještě nemáme, ale počkám, až jak mu poroste noha, zatím má podzimní 8)

Jinak jsme byli ve středu i ve čtvrtek na husové v kavárně a už se to začíná pěkně plnit, ve středu tam nebylo k hnutí a to bylo venku teplo 8O , já jsem Bendu neviděla, jen slyšela pištět štěstím :lol: , líbal a objímal holčičky 8O :lol: . Ve čtvrtek jsme byli jen chvilku, byli tam starší děti a Bendu odstrkovali, na což jsem nějak neměla nervy, tak jsme raději odešli :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
27.9.09 21:55

Čau holky, teda tady je mrtvolno :|

Ivush, možná, že je lepší si zvyknout už takhle malej na školkový zařízení, starší mají pak už moc rozumu a vymýšlí.. Tak jen tak dál!! Teda vstávání vám nezávidím :? My chodíme na 9hod na cvičení a teda vstáváme nejpozději 6,45 a je to stráášný :pocitac:

Vám závidím nachystání na zimu, mám akorát jedny zateplený kalhoty. Nějak mi všechno na aukru utíká, tuhle jsme se 4 prali o jednu hadru v 10 vteřinách.. No a bundu, co jsem koupila jsem nějak neodhadla,tak to vypadá , že bude na další zimu. Chjo :? Ještě že je pořád takhle teplo.

Joo a jinak Tomík včera sám vyšel schody (2.patro), hééč :potlesk: No trvalo to asi 15min a dokonale očistil celým tělem zábradlí 100let nemyté, ale pokrok. Sám zatím nechodí, snad to do narozenin zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová