Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky !
Lacenko - taky moc gratuluju k šikovnému boxerkovi/ce a stále držím palečky !
Ivusho - to mi ani neříkej !!! Já úplně zapomněla že jsem se tam taky chtěla podívat. Příště na 100% se tam musím jít podívat.
Srazík byl moc prima a hrozně ráda jsem vás všechny viděla a hlavně děti, které snad rostou před očima (holky čím je krmíte???
)
ahoj, my nakonec od čtvrtka do soboty rybařili.
marry: mám tu 8ks plínek do vody z babylove řady nad 12kg.
Ahojte, tak mi jak jsme se vraceli ze sraziku tak mala nakonec usla na pul hodky.
.Mimochodem slusne vychovana rozloucila se s Krisulkou a Krisikem coz bylo na zastavce trolejbusu u Udolni a nez jsme dojeli na Mendlak tak spala. ![]()
A zacla byt strasne ukecana.Na tramvajove zastavce se chtela bavit s nejakym chlapeckem v kocarku no ten moc ukecanej nebyl nic mene nasi Bare to nevadilo asi si snim chtela domluvit rande.
![]()
Nazdarek nejak nestiham…ale nepujde nekdo dneska odpo na Kravec na koupak?
máme sraz VUT po 10ti letech
, manžel zrovna odváží Vítka k babičce a v 15 to začneme roztáčet na Šelepce......hurááááá.....to mně bude zítra blbě ![]()
ráno už jsme byli na exkurzi školy, noo celkem sme čučeli
, za nás byl počítač na kolejích jeden na patře u nějakého zámožného studenta a ve škole počítače pouze při vyučování rýsovacích programů. Teďka není pro semé kabely kam šlápnout
![]()
Vedro je tam pekelné............šla bych se očváchnout, ale pařbu si ujít nenechám.
Nakonec jsem ukecala babi a dedu, tak pujdeme v rodinnem kruhu.. Ivush uzij si mecheche… ![]()
Zdravim vas holky,
Dlooouho jsem tu nebyla…a vidim prisla jsem o sraz.U nas probihalo veelke zarizovani a nakonec to dopadlo dobre a probihalo veelke stehovani. Takze uz dva dny bydlime ve svem…sice tu kempujem,jeste tu nemame kuchyn,ale je to super:) Taky jsme bez inetu,ale ten snad bude co nevidet.
Alenko,super,ze malej obchazi a dalsi naka zmena?Uz jsem na Tomika zvedava,na sikulu:)
Lacenko,drzime palce at vse probiha v naprostem poradku!
Krisulko,co skola?Budes to mit dalkove?Ja uz jsem tam byla,uspesne zapsana,predmety zaregistrovany a uz to zacne.. Zacinam z toho blbe spat ![]()
Ivushko,jaka byla parba?Mas na zadech opici?:) Ja byla pred tydnem tri dny pryc a nosila jsem si ji cele tri dny:D
Ostatni zdravim,musim vas docist.
Pristi tyden Tyrsak?
Bubis&Danielson
Alenko - tys to vyhmátla s počasím, my se asi už nevykoupem… ![]()
Bubis - bydleníčko v krabicích, musí být žůžo
. A že nemáš linku????.....NEVADÍ ......aspoň nemusíš vařit ![]()
sraz se nám vyvedl, s opičkou nekamarádím.......vždycky je mi pak strašně špatně, tak raději piju s mírou - to ovšem neznamená že su nějakej trapnej abstinent!!!!
Akorát sem musela jet předčasně (asi ve 2 ráno) dom, bo mi bylo děsně blbě, v 5 se doplazil muž a taky nebyl nějak v kondici.........no a od oběda máme oba teplotu
. Takže jeden ležíme v ložnici, jeden na gauči a Vítek má samovýchovu. V předvečet sem si lupla 3 paraleny, abych byla schopna uložit dítě a uvidíme co bude v noci.
Tyršák beru…kdy?
Ahoj,
tata krmi Toma, tak mam asi 5minut ![]()
Bubis, teda takze to nakonec klaplo
A ja tvoji odmlku tiopvala spis na Ameriku…tak to je super
Mno a dalsi pokroky u nas nejsou, jen se vic rozkecava, tak rika mamii, mamo, mamimamimamima ![]()
Ivush, tak to sis uzila celkem dobre do 2 hod8O Bych byla dalsich nekolik dnu nepouzitelna. my ted byly akorat s kamaradkou a s chlapama na veci ve Vytopne - skvele doporucuji vsem milovnikum vlacku a prisli jsme v 23hod, pravda, mela jsem migrenu, ale dalsi den jsem mela kocovinu a to jsem mela jen male pivo…sem to dopracovala.
Na koupak bude treba jeste hezky!
Jinak u nas doma taky veselo, tak nejak neplanovane - jak jinak nam prasklo akvarko (300l), nastesti jsem sla rano zalivat muskaty, tak jsem to zjistila celkem brzy. I tak vyteklo pomerne dost vody, sousedi byli nastesti usetreni. Kazdopadne musime vymenit podlahu, porad doufam, ze se jeste nejaky lamely stahnou.. No a cekam na pojistovaka, kolik nam jako zacaluji. Vtip je ale v tom, ze za 14 dnu jsme to akvarko chteli komplet zrusit.. No do toho mel ted Tomik v noci temer 40°C, rval a rval, tak jsem to videla na zanet str.ucha.. Rano jsme jeli na pohotovost, hlasili to jako uraz, protoze vecer Tomik stihl spadnout z vany, kdovi jak, kdyz tatinek nedaval pozor… Takze jsme si uzili i RTG, ale vsechno v cajku a pry to bude nejaka viroza..kdovi, co na tom koupaku lapl.. Dnes uz je celkem OK.. Tak se nenudime.
mám ANGÍNŮŮŮŮŮ.......
do prdele jedlové, a to jsem ji neměla asi 2O let. No tak nic, včera jsem byla na pohotovosti protože sem nemohla polykat a teplotu sem měla takovou - že sem nevěděla jestli bdím či spím. Po 3 dávkách ATB už sem schopná se doplazit k PC (kam taky jinam, že?
)
Vítek je u babi, vrátí nám ho až zítra - naštěstí......
Dejte vědět s tím Tyršákem, jestli mi bude aspoň trošku dobře tak dojdu.
Ivush
smarjaaa ty chces jit s anginou ven?? Mezi lid
Cece, neblazni… Bud hezky doma, pod dekou, u pc a odpocivej.. Ja s Tyrsakem nevim, Tomik je porad takovej divnej, strasne hodnej a malinko uknouranej, ted spi uz temer 4 hod a vubec mu navid, ze tu tukam, tak nevim, jestli mu prece neco neni.. Vydrzi bez kecu v kocarku..no neni to proste on..ale dejte vedet, pro me je idealni Ct..
no jestli mi babi zítra vrátí drakouše - myslíš že mně nechá ležet??? stejně budu muset ven, angína neangína. u ničeho nevydrží - souhrn, lega, knížek, autíček a pohádek má tak na dopoledne. A kde je do večera??? A jakmile se nudí je řevřevřev. A taky než být s bacilama v bytě........
Asi si sednu tady u nás na hříšti někam stranou - abych na nikoho nefuněla a Vítek mohl do sytosti lítat a hulákat.
Ahojte,tak mi Tyrsak klidne jo.
Ivko: vylez to.
Jinak nase Bara se zacla bat vysavace,myslim ze uz jsem to psala.No nic mene ted uz se boji i vypleho.Jak vysavace tak nastavce.Strasne place.Takze budu muset vysavat az bude u dedy.Protoze fakt to nemelo chybu plakala a uplne se u toho jak kdyby trepala tak nevim co mam delat.Odsavacku na vysavac nepouzivam tak nevim proc to.
zdar baby!
ivusho, teda do prdele! jak se to takhle v lete chytne? ![]()
ja tyrsak tenhle tyden nedavam ![]()
no a trochu vas zas pobavim
pamatujete, jak sem evelina davala odkaz na ten sokol na svratecke? v pondeli tam byl zapis… evelino, bylas tam? - ja totiz jo
a to bylo neco - babyboom na vlastni kuzi
zapis pro ty, co uz tam chodili, mel byt 17-18, pro nove 18 a dal. prijela jsem 17.55, lidi jak nas.atych, sileny chaos, podarilo se mi vecpat dovnitr - tam masa pachticich se funicich a poticich matek, kopa protivnych opocenych rvoucich deti - no des! organizace nulanula nic, kdyz jsem se po pul! hodine probojovala ke stolku (a to spousta tech, co tam byli prede mnou, cekalo stale VENKU a vubec netusilo, co se deje…), pani mi rekla, ze do tehle skupiny (1,5 - 2,5 roku) uz misto neni a na seznam nahradniku jsem se psala asi na 15. misto
jen si na to vzpomenu zurim
toz tak, doufam, ze se vejdem na tu kounicku ![]()
ivusho, od kdy to prosim te zacina?
zbytek jen zdravim, nereaguju, budi se mi jedno ze dvou hlidanych deti ![]()
Hola už sem vertikalizovaná!!!!
Kris my jdeme prgoš v pátek 11.9. - píšu ti SZ
Teda to sem zvědavá jak to bude na Kouničce???? Ale volala mi zoufalá kámoška, že nemůže sehnat kroužek v Keny - taky prý chodí jenom stálí „zákazníci“