Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1938
11.7.09 18:16

Ivush presne takhle jsem si to myslela, ze budes uklizet kvartyr :D A s tou metaxou opatrne, at se nedivas mlhave i zitra na chlapy :lol: Taak a k tomu kempovani, co mate za stan, co mate za spacaky a co mate za matracky? :lol: My jsme taky trempici, ale s Tomikem planujeme pod stan az za rok. Vzhledem k tomu, ze jsem zmrzlik, tak mame zimni spacaky. No a stan, to jsem dlouho hledala a koupili jsme letos mega rodinnej stan od Hannahu Hall. Tak snad se osvedci.

Mno a k tomu tatinkovi, i u nas je to podobny, ale nastesti se kluci celkem uziji, ted jsou nekde na Kravcu. Takze u nas neni vzacnosti prebalovani, sice ta obratnost maminky je trochu jina, ale hlavne ze to ve finale vypada stejne :wink:

A pro po, v kterem kempu to vlastne jsou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
11.7.09 18:31

Brďo Alenko............
sou www.camp-bitov.cz , spacáky máme už min 8let - sou do -10, stan takovou tu „terénní vlnu“ značku highpeek (nebo tak nějak) vypadá asi takto
http://img.123shop.cz/…250/bird.jpg /> a samonafukovací karimatky od Husky tl. 5cm tyto :
 http://www.trip-sport.cz/…48697f59.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
11.7.09 21:16

zdareec,
tak my jsme vytahli z mrazaku pro zmenu bily vinko. 8) Dnes jsme cely den makali na chate, mladej se navzduchoval a tak vysilil, ze lehl a chrni jak jak parez.. Takze si tu muzem udelat kino, mame naky good film.
Ivush, hey ti tak zavidiiim.. ale jaktoze nekde neparite s babama nebo jste byly beztak vcera ze? 8)
Alenko, s tou cokyndou v akva… hey tak to musela byt spoust.. Nastesti u nas se to stat nemuze, akva mame tak vysoko, ze nikdo starsi 8let tam nedosahne a v tom veku snad uz nebude ladovat ryby cokoladou :lol:
Delas livance na speku?? 8O hmm.. tak to bych u nas neuspela.. my ani nevime, jak spek vypada :lol: nee, ale u nas to fakt nikdo neji. A je to fakt dobry? Livance na speku a na sladko..zajimavy To reknu moji mamce, ta pouziva spek snad do vseho.
Btw. Doporucuju novej film od W.Allena Vicky Christina Barcelova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
11.7.09 21:19

Zdravim,
Tak mi byli u mamky denska na baraku.A bylo to dobre.Barca opet ve svym zivlu no bylo kolem ni spousta lidi. :lol: .Ja su dneska nejak blbe vyspana a bolelela me pulku dne hlava.
No pritel asi opet v srpnu odleti podle poslednich zprav.
Zitra mam odpoledni hlidani dedecka a babicku :) .
Preju dobrou noc a krasne pochutnani nad metaxou.A dodatecne vinem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
11.7.09 22:01

Vy na těch akvárkách nemáte poklop? Teda sem úplnej amatér :lol:
Pařby s babama se nekonaly, jedna má doma týden dvojčata, druhá 3měsíční mimi, třetí je v Pardubicích a čtvrté přijela na víkend nějaká kámoška. Ale my už stejně na nějaké paření asi nejsme.............holt starší ročníky :? :wink:
Katko - kam pořád ten tvůj přítel jezdí? Kde pracuje? Něco sezónního?
Bubis - spí jako pařez - to je hezké.........

Tak na zdraví................ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
12.7.09 01:51

Ivi,on vyjede takhle jednou za cas.Nebo je to spis poprve za pet let co jsme spolu tak na tak dlouho.Jinak obcas vyjel sice lec pouze max.na 5dni.Dela vyvojoveho konstruktera navrhuje turbiny na elektrarny ale vzhledem k tomu ze zakazka se uz uvadi do provozu a chteli aby tam jel tak jel.Melo to uz byt spustene ale bohuzel se nekde neco zvrtlo takze pojede znova.A spousteni bude v srpnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
12.7.09 08:46

Nazdarek,

Kattko, myslim, ze vcera bylo spis neco ve vzduchu, me bolela hlava cely den, tak nejak divne..

Bubis, oni meli akvarko taky vysoko, ale zidle stacila..bylo to strasny, musela se to vycistit komplet, vsechny voda, rostlinky preprat pisek, ryby do kybliku…no dovedes si to predstavit 8O Jinak ten spek, ja jsem taky neznala, az jsem kdysi poprve delala svickovou av kucharce stalo, prospikovat. V masne jsem pak cucela, jak to asi vypada, no a seznameni bylo hned. A livance delala na speku babicka a vim, ze to bylo proste uzasny. Ono to totiz neni citit, ale je to proste dobry. Asi jako kdyz treba do knedliku nedas sul a pritom ji tam das jen spetku. Jako mamcin pritel ty livance jedl s marmeladou a zakusoval k tomu zbytek toho speku, tak to se me obracel zaludek :roll:

Ivush, to vis, ze je tam poklop, ale segra ma polozeny sklo a neni uplne vsude a cokoladka je placata. ta se tam krasne vlezla :D Hele a ty samonafukovacky, opravdu se vam samy nafouknou, nebo je dofukujete? My jsme totiz nejaky dostali a musim je pusou dofouknout, aby byly tvrdy. Ted premyslim, jakou koupim Tomikovi, tak shanim info. A Vitek ma detsky spacak nebo dospely? Divala jsem se na detsky od Hannahu, ale neznam nikoho, kdo ho otestoval..

Pa pa my dnes valime do lanoveho centra, beztak tam necham zdravi, nevim proc to delam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
12.7.09 11:42

Tak holky nase Bara si vypistela hlas nebo je nachlazena.Ma hlas jak nejaky mutujici :lol: pubertak.Takovej proste nakraplej.No blbe se to popisuje.Ale teplotu nema nic jineho.Ale pred chvili usla jak spalek.tak uvidim.No a kdyztak zitra pujdem k doktorce.Akorat nevim jestli ji mam dat dedovi na ven nebo at sou sni radsi zalezli.No uvidim jak se jeste probudi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
12.7.09 12:17

Alenko - samonafukovačky sou super, ale opravdu nejsou úplně nafouknuté natvrdo. Proto jsem koupila ty nejtlusčí jaké se dělají - a spí se na nich opravdu luxusně. Spacák pro V zatím nemáme, stejně je v létě takové vedro že se jím max přikrýváme. A dětský bych nekupovala, já jsem to vymyslela tak, že koupím dospělácký a v půlce ho přeškrtím nějakým špagátem, aby se mi do něj nepropadl.
Koukala jsem na fotky..........máte lilovou britku? A to krásné hřiště pro děti je kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
12.7.09 13:13

Ahoj holky,
tak jsme doma. Je nám strašná kosa, přes den tam bylo 40 a v noci tak 25, takže sem ze včerejška na dnešek spala poprve v životě ve fuskách. :lol: :lol:
Z toho vedra mám i opar a cestou zpět byli takové turbulence že sem seděla a snažila se nepodělat strachem :lol: .
Bylo to tam ale parádní!!!!!!!!!

ivusch: to musela být parádička takové volno!
bubis: máme dva pejsky a Amelka je miluje..chodíme často na procházky, já vedu toho většího čoklíka, Amelka má na vodítku menšího a nese se jak hovénko na lopatě. To víš- má funkci! Jinak naši pséci jsou hodní, tak je kdyžtak někdy vezmu např. do Lužánek. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
12.7.09 16:21

Zdravim,tak Bara je s dedem venku.Ja mam den blbec teda pardon.Kdyz jsem varila obed tak jsem spalila cibulku no a ted jsem si k obedu varila brambory a krom toho ze jsem je presolila tak mi vyvrela voda a zacli se pripalovat.Toto se mi jeste nikdy nestalo. :evil: .Tak jsu nastvana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
13.7.09 10:57

Ahoj holky,

Acynko, vitej zpet!! myslim, ze ponozky brzy odlozis, protoze se blizi docasne tropy :roll:

Ivush, to hriste je Mraveniste pres prehradou hned u silnice. Deti do 2 let zdarma, je to tam fajn, ale pry na Dobraku je taky podobne hriste, zatim jsem tam nebyla, jen Bubis muze poreferovat. Tou Lilovou britkou myslis tu kocku? Ne ne ta neni nase, jen jsme ji byly nakrmit. Co to je za druh netusim, prilezitostne se poptam. No a s tim spacakem, ja jsem krapatko postizena z byvaleho zamestnani, kdy jsem se kolem vyroby spacaku motala, takze chci detsky spacak. Beru to podle sebe, vetsinou kosim, tak chci aby mel i Tomik pododly a nemusel vytapet sirku dospeleho spacaku. Ale vim, ze spousta rodicu to resi presne jako ty. No treba budu litovat a vzpominat na tebe :roll: A dikyza referenci ke karimatkam, koupime teda tlustosku.

Holky nemate nekdo rodinny pas? Nam prisly kuponky na slevy, ale daji se uplatnit jen s kartickou CP, tak pokud byste nekdo mel o neco zajem, reknete. My to absolutne nevyuzijeme, snad az pristi rok, kdy bude Tomajs starsi. Ale zavcas, protoze je Topmik uspesne likviduje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
13.7.09 13:23

ahoj kecky!
nedocitam, vsude bordel a lednice prazdna :evil:
jsme zpet doma :( v cr teda uz od patku, ale pres vikend jsme jeste skocili na vysocinu :D

co nejaky sraz tento tyden? piknik v luzankach? :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
13.7.09 13:33

Ahoj,tak ten piknik neni spatnej napad.nic mene nas tatik ma volno tento tyden.tak mi uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
13.7.09 13:54

ode dneška jsem dvou matka celý den, tak že byste měli tu čest poznat i staršího raubíře? No hoďte termín, zvážíme účast :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová