Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
5.7.09 17:39

Ahoj

To jsou vedra, co 8)

Jen se dopředu ptám - chci jít s Bendou konečně do ZOO, asi někdy příští týden (nebo asi spíš ten následující 13-16.7 (pátek nemůžem)), pokud už teda Benda nebude soplit, ale to už snad ne. Nechcete se někdo přidat?

Benda už soplí a kašle několik dní, manža to chytl taky, já zatím odolávám :roll: , ale Benda už je lepší, tak se alspoň vyspíme

Co děláte v těch horkách? Benda se chce pořád cachtat ve vodě, ale jak je teď nachlazenej, tak nevím, jestli ho nechat celýho mokrýho pořád :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
5.7.09 18:04

Ahoj, no ja su dneska zalezla a mala je s dedem :lol: a babi venku sli se projit na prehradu.Jinak mi chodime vetsinou ven dopoledne a pak az okolo 4-5 v tech vedrech se to neda.No a navic kdyz jsme byli v Hradisti tak padla druha hodina a zacala bourka nebo aspon se zatahovat a zycla za hodku takze i proto jsme dli ven dopo a pak az okolo 5.My bychom sli mozna ale bude zalezet jestli tento tyden nebo pristi.My mame jit opet na dalsi ockovani v tydnu tak pocitam ze s malou nic nebude a bude mit reakci jak minule.Tak pak akorat upresni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
5.7.09 23:45

Děckaa, do ZOO v těhle tropech?? Vždyť ty zvířata budou chrnět, nebo budou někde schovaný........jako já :lol: :lol:
Už ste byl někdo na koupáku? Kde to letos frčí???

Jenom sem teďka četla nové diskuze - a koukám jako blázen 8O z Lacenky a Mischni sou internetem propírané osoby.......no co k tomu dodat. Taky někdy zapomínám, že je to veřejně přístupný web a může si tady přečíst kdochce cochce..... :? Už sem tu celkem dlouho a furt (teda aspoň manžel má ten pocit :lol: ) a připadám si jako mezi starýma známýma - a vůbec mi nedochází kolik „čumilů“ mi tady čte přes rameno. Ale stím asi nic neuděláme. Kdybysme to zavřely - tak by nás třeba nové Brňandy ani nenašly. :wink: A někdo přece tady na Emimi musí převzít štafetu - až za pár let budou naše děti ve škole a my v práci.

Tady je odkaz na tu diskuzi :
https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
6.7.09 14:45

Ahojky…

Ivush , presne, taky si ctu tu diskuzi a je to mazec........Nevime kolik cumilu tu je, ja radeji nikam moc neprispivam, mame s holkama uzamcenou diskuzi.......No a potom sem tam tady...... :wink:

Jinak uz jsme zaregistrovani na plavco, zaciname v zari na Polni, nakonec zvitezila moje zhnilost nekam dojizdet..... :?

Tak snad budeme do te doby naockovani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
6.7.09 21:53

Zdarec,
tak jsem to prolitla, o co vlastne jde a … mladej starej holt nema roupama co delat… Desnej borec, se nedivim, ze je sam. :-D
Holky jakej byl vikend? My byli poprve v zologicke.. jsem ji Danielkovi slibila az zacne chodit, tak uz jsi ji zaslouzil.. Nejvic jsem se tesila na opice, co na ne rekne a on je chudak zaspal a pak nas vyhnal dest. Jinak nic zajimavyho u nas… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
6.7.09 22:06

Jéé teďka koukám, že má Merssy novou fotku :wink:
Teďka jsme si udělali s taťuldou dobrou večeři. Na Zelňáku v horní části babka prodává prťavé cuketky. Tak sem je rozpůlila, potřela česnekoliváčsůl dresingem a šupla pod gril. No mňam :P
A místo následné „romantiky“ - protože mrcas spí, každý sedíme u svého komplu. :lol: :lol: No snad dojde na všechno :oops: :D
Nevíte náhodou jestli není někde akce na plíny? Kámoška je někde v prdelákově na chatě a je v plínové nouzi.
Bubis - byli jsme odpolko v Lužánkách a zase jsme jako obvykle táhli firstbike. A dneska teda ohromný úspěch 8O , jezdil dlouho (ne obvyklých 10sec) a i mu to šlo. Mám radost.
Nekupujete někdo sunar? Nějak se nám zase mění design, nebo co :evil: Už je málokde k sehnání 800g, všude sou jenom ty 600g a i obaly se nějak mění. Tak to je asi tak všechno co sem dneska chtěla. :lol: :lol:
Dobrou........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
7.7.09 11:32

Nazdarek,

tak jsem to prolitla a borec je ve svych ocich BOREC, jinak neumi nic jineho nez kopirovat a nazyvat zensky samicemi. No a taky dobre uvedomeni, ze je to opravdu velmi verejna vec, dikutovat na emimcu.

My jsme vikend ve vyhratem panelaku prezili celkem bez ujmy, Tomika vsude vsechno picha, trava nebo pisek o kamincich nemluve, no takze i v lete musi mit kalhoty.

Ivush, my bastime Bebu a o plinach nikde nevim. No a cuketky jsme si ted dovezli od babicky, ale tesime se na smazeny, to bude zranice :potlesk:

Bubis, my dnes byli ve zverimexu, to bylo radosti nad myskama :D

XMerssy, taky chodime na Polni a prave kvuli pohodlnosti s dojizdenim. Doufam, ze vymeni penovky v satnach, ke konci roku to tam dost smrdelo. A v zari budem snad chodit zas.

Zebro, ZOO si nechavame asi na pristi rok, Tomik by to prorval, jak nemuze na zem je nepricetny.

No ted zuri ze ho nechci pustit ke klavce, chjo, tak pa pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
7.7.09 12:05

Ahojky…

Ivush …jojo změna musi byt :lol:
My jsme ted na Hami, z Nutroše blindil, ale stejne musime zahustovat.. :roll:
A o plinkach vubec nevim.....Ja kupovala ve Sparu Huggiesky, ale asi 2 tydny to bude.....jedna vysla na 3.11Kč.
Mnam a cuketky bych si dala, asi zajdem na Zelnak......za chvili padime ven a stejne nemame zadny cil......

Holky, pouzivate nekdo Tesco pliny a jste spokojene?

Alenko my jdeme poprve, tak jsem zvedava, kdyz jsem nas byla registrovat libilo se mi tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.7.09 12:20

Ahojte, pleny maji byt ve stredu v akci ve sparu a to pampers sleep and play 249kc.Tesco pleny zkusili jednou a my teda nemuzem pouzivat.Bara se po nich oprudila.Ale nekdo rika ze jsou dobre.Od te doby jsme akorat na pemprskach pouzivali jsme chvilku hugies ale protikali jsme.Mimochodem kdo pouzivate pampers sleepand play kde maji ty plenky s tim natahovacim zapinanim.Unas maji porad tu starou varku akorat a ta to nema tak pouzivame active.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
7.7.09 14:37

mi chodili taky s HOnzíkem plavat na Polní a bazének fakt moc příjemnej…

Zoo bychom kliďo dali, domluvte termín a rádi se přidáme, chodíme tam často a rádi…

Ivusho - no to je jak u nás, také trávíme večery každý u svého PC a sejdem se pak až na spaní v ložnici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
7.7.09 15:06

Tesco plíny, sou super - akorát posledně se objevil Víťovi na kmínku nějakej červenej flek. Sem si myslela, že to je z těch plín, ale asi neeee.
Teďka sem objevila, DM plíny - sou úplně jak pampersy, maj i odpružený křidýlka. :lol:
Katko - ty odpružený sleep jsem naposledy koupila v Tetě naproti Semilassu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.7.09 15:39

Dik.Udajne v Jihlave je maji vsude.No Brno zapadakov :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
7.7.09 20:04

My pouzivame od zacatku Tesco plinky, ty fialovy a spokojenost. Jeden cas se v noci Tomik procuraval, tak jsem zkousela menit, ale nepomohlo nic, jen jsme rovnali pindu. No a maximalni spokojenost, jak s kvalitou, tak s cenou, takze jen doporucuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.7.09 20:10

Tak jsme dnes byli na ockovani.A Bara ma zas horecku ach jo. :( Chudera.Tak a zacina bourit.Aspon neco. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
7.7.09 20:15

Fialový tesco, jsem používali u Honzíka, ale já nedám dopustit na DM plínky, nejsou teda nejlevnější, ale s kuponkem to docela jde a pak jsem náhodou objevila v globusu nějaké jejich privátní tuším Barneys, nebo tak nějak a ty jsou teda super, za skvělou cenu dostačující kvalita…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová