Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
23.6.09 18:13

znam pouze jednu.tak pockame na Krisulku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
23.6.09 18:34

krisulka prave vali do divadla, hechec :lol:

tak mokra varianta: muzem na purkynku nebo sumavskou nebo husovu nebo hlinky…

zdaaar, kultuuura vola!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
23.6.09 18:44

Ja mam zato ze na Husove meli ze delaji rekonstrukci ale od do nevim. :roll: .Ja bych dala Hlinky.Ale nevim kde to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.6.09 19:37

Jé, já bych taky brala Hlinky, mám to kousek, ale nevím přesně kde to je. Jaký je to číslo?

Zebra

• Citovat
  • Upravit
9351
24.6.09 07:49

Holky, já už se zítra nedostanu na net, pojedu do Brna hned ráno. Půjdete teda někdo? A kde je sraz? Třeba ten obilňák (+ mokrá varianta Hlinky)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
24.6.09 08:13

Ja bych to tak dalala.Jinak jestli chces posilam ti SZ-telefon.Kdyby neco.Takze Obilnak a hlinky.kris jeste napise kde to je na tech hlinkach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
24.6.09 08:30

Díky Katy, taky ti pošlu číslo, kdyby něco.

Našla jsem ten mléčný bar na Hlinkách. Píšou tam - Hlinky 34, mezi BVV a Starobrnem, u Mendláku, tak snad to nějak nejdem 8O

http://www.hollandia.cz/hollgurt.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
24.6.09 08:51

ja si myslim to bude ono pokud tam majji koutek.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
24.6.09 09:15

Třeba je to ono, snad to Krisulka potvrdí…

Tady už od včerejška neprší, jen je teda zataženo. Tak třeba vyjde ten Obilňák, tam trefím 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
24.6.09 10:04

Holky,ja se omlouvam me do toho neco na poslednui chvilku vlitlo.Takze ja zitra ne.Omlouvam se strasne moc. :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
24.6.09 10:40

navacek

ahojik tak sjem sem zabrousila porve … chtela jsem se zeptat nevite nekdo o gravijoze v brne ? nasla jsem neco na netzu ale nejak me ty informace nenadchli ..jinak jsem v 15 tydnu a nejak me mirne receno hrabe z toho nic nedelani ..podnikam a prcejenom kamradky nejak nemaji cas jit si sednou na juice to radej jit nekam zaparit nebo tak takze vicemene bud pracuju a nebo travim cas se psem takze uvitam jakou koliv zmenu dekuju vsem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
24.6.09 11:35

Tak jestli nikdo jiný nejde, tak to asi padá :?: :? , tak snad příště…

Barysku, já nic neznám, jen na mé gyndě něco podobnýho pořádají, ale je to spíš asi součást kurzu. Ale nebyla jsem tam, takže nevím jaký to je
(je to v sekci psychoprofylaxe)

http://intercity.cz/sarka/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
24.6.09 11:42

Dobre dekuju 30 mazu k panu doktrovi tak se ho zeptam jestli nevi o necem naahodou pripadne poreferuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
24.6.09 12:21

Barysku, když jsem se na jaře zajímala, cvičilo se ve Studiu Maya na Vachove. Ale pak jsem někde našla, že ta holčina už gravidjogu necvičí, tak nevím. Já sama cvičit nebyla, takže to neber jako moc spolehlivou informaci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
24.6.09 12:27

dekuju zkusim se ztat musim neco zacit delat nebo me vazne hrabne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie