Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Šmarjáááá - my to prošvihli…tak tedy dodatečně:
Víťo - všechno NEJ k narozeninám a ať to na tom kole sviští jako po másle
To kolo je super nápad - ani jsem netušila, že něco takového existuje ![]()
I JÁ PŘEJU VÍŤASOVI VŠE NEJ DO DALŠÍCH LET A BÁRA POSÍLÁ USLINTANOU PUSU.
http://www.sirmi.ic.cz/hudba/33.gif
Ahojte! Zdárně jsme přežily dovolenou na Slovensku a jsm zpět. Jdu si k vám pro radu. Nemáte někdo v merku nějaké dětské hřiště nbo pískoviště poblíž Štýřic? Já tu znám akorát Lužánky a Šelepku nebo baby kavárny, ale nic kloudného poblíž mě nenapadá.
I od nás letí opožděná gratulace dvouletému Vítkovi!
Valíme ven, doma s to nedá ![]()
zdar zeny, mam pro vas par kulturnich tipu na zitrek ![]()
jeste nevim, jak to logisticky provedeme my, tak kdybyste nekdo nekam sel, let me know! ![]()
.Je tos mela napsat driv ja bych naseho chlapa vyhnala do prace
. Vzal si neplanovanou dovolenou.
. Jo jinak nase hodne dite zaclo pistet kdyz neco chce hlavne kdyz se pretoci a nemuze nazpet.No jo zjistila ze nejake nadavani na to nereagujem.Ale napisteni to je jina
.to se neda vydrzet takze vzdycky docili toho ceho chce. Vcera jsme byli u doktorky a tam taky zacla ale tam to bylo radosti jeste se smala.A to i pri odberu krve.
.A uz jsme zacli papat zeleninku mela dvakrat mrkev.Priznavam se su hrozna dala jsem ji sklenicky.
Kupodivu ji to ocividne chutnalo.Vcera si vyzadala skoro celou
A dneska celou.Ja vim ze se to nema ale vysvetlete diteti ze ne kdyz tak pekne otvira pusu ze ji to nedate.
.Ale je na ni uzasnej pohled citi se u toho strasne dulezite. jinak preji hezky vecer
Noooo, protože sem starej rejpal - tak si myslím, že nostalgie MHD je v sobotu. Vím to proto, že se na ni v sobotu chystáme a ještě budou jezdit taky parní vlaky mezi Krpolem a HLnádrem.
Zítra dopo mám zase kolo, takže kamkoli dojedu až tak 10.30.
Bambiriáda je co? ![]()
Jo ještě tady mám tip na emiminí obědové rande. Byla jsem s kámoškou ve středu s dětma (jak jinak) na obědě v Auře na Štefánikové a BOMBA!!! Velikej koutek, na WC přebalovák, vynikající jídlo, absolutně nekuřácké. Jo a obsluha absolutně tolerantní k Víťasovu pokřikování a lítání po restauraci - když mi náhodou zdrhl z koutku… ![]()
V Auře jsme byli v sobotu, můžu potvrdit, bylo to tam super ![]()
Kattko, díky, chodím kolem a neviděla jsem ho.Dnes jsme byly okouknout, aspoň už vím kam chodit ![]()
je to na renneske to hriste drevene.Hele a nesla jsi nahodou kolem posty nekdy dopoledne?Ja totiz zahlidla nejakou pani s kocarkem Tako Sportster a podle fotky vypadala podobne.A proc si pamatuji protoze mela kocarek co mame i my
.Chodi jich strasne malo.
no jo, fakt ![]()
tak odvolavam. co jsem odvolal a slibuji… znate to…
dopravni nostalgie v sobotu, ale zitra vpodvecir den otevrenych dveri na vystavisti ![]()
bambiriada kukaj tutaj ![]()
Katttko nene, my máme Quinny Speedi a šla jsem včera s kočárem a se psem
taky bys nás určitě nepřehlídla
Hřiště jsme si jen prošly, malá se pohoupala a chytala holuby a šly jsme domů protože začínalo pršet. A na fotku u nicku nekoukej, už nejsem blondýna , měla bych ji změnit ![]()
No jo ta pani totiz byla blondyna.:-)No my pujdem odpoledne asi i s tatikem ven.Jinak moje mala svica to hriste uplne zboznuje.Jeste jako detsko si pamatuji dobre hriste bylo v Bohunicich na Tatranu.Tam byla strasne velka skluzavka ale to az pro starsi lanovka atd.
tak my budeme cca do 12 na kravaku, odpoledne ve meste a vecer na vystavisti ![]()
vyrazime, pekny den! ![]()
Ahojky.
Tak na pondělý jsem se obědnala na tu Genetiku a pak mně čeká odber plodové vody nebo pupečníku tak nevím na co mám jít ale u toho pupečníku je větší riziko potratu ale za to má lepší výsledky.
Než plodovka.
Jian kuž se to blíží a docela se bojím ale zvládnu to prostě musím. ![]()