Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
964
2.6.09 20:08

Šmarjáááá - my to prošvihli…tak tedy dodatečně:

Víťo - všechno NEJ k narozeninám a ať to na tom kole sviští jako po másle :D 

To kolo je super nápad - ani jsem netušila, že něco takového existuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
2.6.09 21:03

I JÁ PŘEJU VÍŤASOVI VŠE NEJ DO DALŠÍCH LET A BÁRA POSÍLÁ USLINTANOU PUSU.
 http://www.sirmi.ic.cz/hudba/33.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
4.6.09 09:25

Ahojte! Zdárně jsme přežily dovolenou na Slovensku a jsm zpět. Jdu si k vám pro radu. Nemáte někdo v merku nějaké dětské hřiště nbo pískoviště poblíž Štýřic? Já tu znám akorát Lužánky a Šelepku nebo baby kavárny, ale nic kloudného poblíž mě nenapadá.

I od nás letí opožděná gratulace dvouletému Vítkovi!

Valíme ven, doma s to nedá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
4.6.09 10:02

U nas za barakem. :lol: Primo ve Styricich :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
4.6.09 22:04

zdar zeny, mam pro vas par kulturnich tipu na zitrek 8)

• na kravaku bambiriada
  • na vystavisti den otevrenych dveri
  • ve meste dopravni nostalgie - prehlidka mhd
  • no a pak taky volby, ze :roll: :lol:

jeste nevim, jak to logisticky provedeme my, tak kdybyste nekdo nekam sel, let me know! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
4.6.09 22:21

.Je tos mela napsat driv ja bych naseho chlapa vyhnala do prace :lol: . Vzal si neplanovanou dovolenou. :lol: . Jo jinak nase hodne dite zaclo pistet kdyz neco chce hlavne kdyz se pretoci a nemuze nazpet.No jo zjistila ze nejake nadavani na to nereagujem.Ale napisteni to je jina :lol: .to se neda vydrzet takze vzdycky docili toho ceho chce. Vcera jsme byli u doktorky a tam taky zacla ale tam to bylo radosti jeste se smala.A to i pri odberu krve. :lol:.A uz jsme zacli papat zeleninku mela dvakrat mrkev.Priznavam se su hrozna dala jsem ji sklenicky. :oops: Kupodivu ji to ocividne chutnalo.Vcera si vyzadala skoro celou 8O A dneska celou.Ja vim ze se to nema ale vysvetlete diteti ze ne kdyz tak pekne otvira pusu ze ji to nedate. :oops: .Ale je na ni uzasnej pohled citi se u toho strasne dulezite. jinak preji hezky vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
4.6.09 22:25

Noooo, protože sem starej rejpal - tak si myslím, že nostalgie MHD je v sobotu. Vím to proto, že se na ni v sobotu chystáme a ještě budou jezdit taky parní vlaky mezi Krpolem a HLnádrem.

Zítra dopo mám zase kolo, takže kamkoli dojedu až tak 10.30.
Bambiriáda je co? 8O

Jo ještě tady mám tip na emiminí obědové rande. Byla jsem s kámoškou ve středu s dětma (jak jinak) na obědě v Auře na Štefánikové a BOMBA!!! Velikej koutek, na WC přebalovák, vynikající jídlo, absolutně nekuřácké. Jo a obsluha absolutně tolerantní k Víťasovu pokřikování a lítání po restauraci - když mi náhodou zdrhl z koutku… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
4.6.09 22:53

V Auře jsme byli v sobotu, můžu potvrdit, bylo to tam super :D

Kattko, díky, chodím kolem a neviděla jsem ho.Dnes jsme byly okouknout, aspoň už vím kam chodit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
4.6.09 23:14

je to na renneske to hriste drevene.Hele a nesla jsi nahodou kolem posty nekdy dopoledne?Ja totiz zahlidla nejakou pani s kocarkem Tako Sportster a podle fotky vypadala podobne.A proc si pamatuji protoze mela kocarek co mame i my :lol: :lol: .Chodi jich strasne malo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
4.6.09 23:33

no jo, fakt :idea:
tak odvolavam. co jsem odvolal a slibuji… znate to…

dopravni nostalgie v sobotu, ale zitra vpodvecir den otevrenych dveri na vystavisti :wink:

bambiriada kukaj tutaj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
5.6.09 01:22

Jo jinak mi to hriste mame pres zahradu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
5.6.09 08:08

Katttko nene, my máme Quinny Speedi a šla jsem včera s kočárem a se psem :lol: taky bys nás určitě nepřehlídla :wink: Hřiště jsme si jen prošly, malá se pohoupala a chytala holuby a šly jsme domů protože začínalo pršet. A na fotku u nicku nekoukej, už nejsem blondýna , měla bych ji změnit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
5.6.09 08:57

No jo ta pani totiz byla blondyna.:-)No my pujdem odpoledne asi i s tatikem ven.Jinak moje mala svica to hriste uplne zboznuje.Jeste jako detsko si pamatuji dobre hriste bylo v Bohunicich na Tatranu.Tam byla strasne velka skluzavka ale to az pro starsi lanovka atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
5.6.09 10:02

tak my budeme cca do 12 na kravaku, odpoledne ve meste a vecer na vystavisti :wink:
vyrazime, pekny den! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
5.6.09 11:49

Ahojky.

Tak na pondělý jsem se obědnala na tu Genetiku a pak mně čeká odber plodové vody nebo pupečníku tak nevím na co mám jít ale u toho pupečníku je větší riziko potratu ale za to má lepší výsledky.
Než plodovka.

Jian kuž se to blíží a docela se bojím ale zvládnu to prostě musím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová