Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ivusho - dobrej program - to znám…
A ne, že bych nebyla dva roky ve vaně, ale nemohla jsem si dát svou milovanou vařící vodu a bubliny.
A bylo to lepší než orgáč. ![]()
jeee ivush, tys tam byla… se mas. Taky jsem tam chtela, ale Daniel byl desne protivnej, zasoplenej! a ja z toho vysilena.
A jaky to bylo? Chtela jsem videt Davida Krause live.. nevidelas? Byl dobrej?
Mischni, to si zaved 2× do tydne ![]()
kris: to jsem ráda, že Leo schvaluješ
Taky jsem tři týdny vybírala, četla názory a zkušenosti. Víc se mi líbí modrý, ale k oblečení se mi moc nehodí. Teď už jen čekám na velký UTZ a po něm začnu nakupovat. Chci koupit šátek zanošený, prý se líp váže ![]()
Tak u tebe se šátky samy od sebe shromažďují jo?
Jsem zvědavá, jak to budu zvládat já… některé kousky jsou fakt nááádherné ![]()
Krásnou neděli, tak která si užíváte „města uprostřed Evropy“???? U nás je dneska docela slušnej pařáček, natože slibovali déšť? Nějak se jim ta předpověd nedaří…
Chuanitko - já mám šátek oranžovej, ale já jsem na tu oranžovou malinko ujetá, takže jsem neřešila k čemu se mi bude hodit a nosila jsem Toma prakticky pořád…
Ahojte,no to pocasi jim opravdu nejak nevyslo.Jinak mi to neprozivame Brno uprostred Evropy.
V patek jsme byli se podivat na baracek a jak to vypada jedem znova behem tydne.Pokud ho nekdo nezarezervuje.Fota sedela zadne upravy.Akorat jedna mensi vadicka je to u silnice ale udajne ta silnice ma byt posunata.Ma sé delat kanalizace nova a zaroven ta silnice.Uz to pry je zaneseno na katastralnim urade.Tak nevime musime zjistit
. Tak uvidime. Vikend jsme prozili doma pritel musel delat.No ale pristi tyden pokud se domluvime pojedem do Hradiste.Tak hezky vecer
lacenko , kdybych měla koupit šátek k mému šatníku, koupila bych černý
Jen k miminu se to asi moc nehodí ![]()
Město uprostřed Evropy jde letos mimo mně. Ale loni jsme jezdili na ohňostroje u našich, bydlí v Bystrci, jen jsme se vyložili do okna a koukali nad přehradu ![]()
kattkka: s domečkem bych ti to přála… teď bydlíte v bytě nebo u někoho z rodičů?
Ted bydlime v byte. Ktery je skoro nas-no musime vyplatit brachu.Takze jsme bez rodicu Ale na barak bychom chteli.Jinak jsme vymysleli dalsi variantu odkoupime tu pulku brachy a za 3roky zacnem stavet sezenem, nejakej pozemek.........................
My když bydleli v Bystrci nohoře na Teyschlové, tak stačilo vyjet výtahem do posledního patra 7 a jen s lodžije koukat no byla to paráda… Za to z Laštůvkové (o dvě zastávky šalinou níž) jsem už viděli pěkný houby, takže jsme akorát slyšeli ty děsný rány co nám budili děti
![]()
lacenka: Jé, ty jsi z Bystrce?
Já původně taky. Naši právě bydlí na Kachlíkove a tam je výhled na přehradu úplně parádní ![]()
A Laštůvkova jsou navíc jen čtyřpatrové domy ne?
Na Laštůvkove už sou z většiny nástavby -ty tym dělala naše firma ![]()
Ale sou to 4 patráky a myslím že ani z nádstaveb nifmof vidět nebude. ![]()
My Brnem uprostřed celkem žijeme, předloni jsem pozorovala horkovzdušné balóny z porodnice (z Bohunické porodky to bylo nádherně vidět, hlavně ty strarty v 6 ráno
) Loni byl ještě Víťas marnej, ale letos se už aktivně účastní - tak je to super. Akorát ohňostroje sou na něho fakt pozdě, tak to asi zase žádný neuvidím.
Koukám do programu.........ve čtvrtek je v Lužánkách od 8mi hod nějaká akce pro děti mš a 1.stupeň zš, a odpoledne od 18ti na Kraváku balóny......tak co vy na to??
Ivuscho - tak tím bych se moc nechlubila
Slyšela jsem pár maminek co si dost zoufali na nejrůznější patálie ať při stavbě nástaveb, tak pak při jejich obývání… Ale to jistě byli ty konkurenční ![]()
Už nebydlíme v bystrci rok a půl, ale hned bych se tam vrátila, ač mnoho lidí na tuto část města dost žehrá, já na ni nedám dopoustit, na Laštůvkové to bylo vážně fajn bydleníčko…
nazdaaar!
jdem, jdem, jdem! nic uz mu neni (az na ten rozrazenej ret po padu z motorky, stipanec u oka a vecny sopel
)
edit materskeho pluralu - blbnu!
s balonama jsem pocitala, o dopoledni nic nevim, ocekavam pokyny ![]()
chuanitko, cerny satek hodici se k miminu - nadherne vlnene rybky
(ale uz k nesehnani
) nebo i cerne elipsy, cernobile indio nebo klasicky jim
(taky florence nebo stribrne vlnky
)
kazdopadne leo opravdu vyborna volba!
(ted jsem videla nejaky na mmb z2.ruky)
Ahojky.
Tak zase mně upřeobědnaly na jinej den místo ve středu jdu na Obilnák ve čtvrtek na 8:10.hod prej se domluvíme co z tou TOXO a já se jí hned ptala zda už mají výsledky aprej né tak vše se dozvím v ten čtvrtekale to tak rychle uteče a ani nebudu vědět jak.
Jinak to je krásné že jste si ten pátek v tom ZOO užily.
Včera jsme jely na vílet na Macochu vyjely lanovkou a šly jsme 10,5.kilometru takže večer jsem padla za vlast.
Stani…ježiš to se strašně vleče (to vyšetřování TXO), musíš mít nervy jak špagáty ![]()
Bubis -Krause jsme viděli, musím říct že faaaakt dobrý. Zpíval samo na živo a bylo to super. Nikdy jsem ho nijak nevyhledávala - znám ho jenom z toho talkshow. Už jsme byli na odchodu, ale začal zpívat a úplně nás to přibylo k zemi. Tak jsme ještě zůstali.
Lacenko - nechtěla jsem tím říct, všichni se nastěhujte do nástaveb na Laštůvkovu, nebo kdo neuteče tomu zateče
Jenom mám na tu ulici takovou slabůstku. Byl to moje první samostatné stavební povolení. Včetně kolaudace, jeeežiš je to už tak dávno. ![]()
Ivusko-To teda máš prvdu už se to docela dlouho vleče je to tři tejdny a já nevím nic pořádného co bych chtěla vědět už toho mám i pokrk.
Ale doufejme že domadnem velice dobře a já se mohu jen těšit na vytoužené miminečko.
Včera jsem potkala kamrádku a říkala mně že má kamošku která byla v 16.tt a byla na ULTR a už bohužel nebilo vidět srdíčko tak mám už taky nějaké obavy a bojím se co mně řeknou za verdikt. ![]()