Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
24.5.09 08:13

ivusho - dobrej program - to znám… :wink: A ne, že bych nebyla dva roky ve vaně, ale nemohla jsem si dát svou milovanou vařící vodu a bubliny. :lol: A bylo to lepší než orgáč. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
24.5.09 10:03

jeee ivush, tys tam byla… se mas. Taky jsem tam chtela, ale Daniel byl desne protivnej, zasoplenej! a ja z toho vysilena.
A jaky to bylo? Chtela jsem videt Davida Krause live.. nevidelas? Byl dobrej?
Mischni, to si zaved 2× do tydne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
24.5.09 13:33

kris: to jsem ráda, že Leo schvaluješ :) Taky jsem tři týdny vybírala, četla názory a zkušenosti. Víc se mi líbí modrý, ale k oblečení se mi moc nehodí. Teď už jen čekám na velký UTZ a po něm začnu nakupovat. Chci koupit šátek zanošený, prý se líp váže :wink:
Tak u tebe se šátky samy od sebe shromažďují jo? :lol: Jsem zvědavá, jak to budu zvládat já… některé kousky jsou fakt nááádherné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
24.5.09 14:15

Krásnou neděli, tak která si užíváte „města uprostřed Evropy“???? U nás je dneska docela slušnej pařáček, natože slibovali déšť? Nějak se jim ta předpověd nedaří…

Chuanitko - já mám šátek oranžovej, ale já jsem na tu oranžovou malinko ujetá, takže jsem neřešila k čemu se mi bude hodit a nosila jsem Toma prakticky pořád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
24.5.09 21:20

Ahojte,no to pocasi jim opravdu nejak nevyslo.Jinak mi to neprozivame Brno uprostred Evropy.

V patek jsme byli se podivat na baracek a jak to vypada jedem znova behem tydne.Pokud ho nekdo nezarezervuje.Fota sedela zadne upravy.Akorat jedna mensi vadicka je to u silnice ale udajne ta silnice ma byt posunata.Ma sé delat kanalizace nova a zaroven ta silnice.Uz to pry je zaneseno na katastralnim urade.Tak nevime musime zjistit :roll: . Tak uvidime. Vikend jsme prozili doma pritel musel delat.No ale pristi tyden pokud se domluvime pojedem do Hradiste.Tak hezky vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
24.5.09 22:20

lacenko , kdybych měla koupit šátek k mému šatníku, koupila bych černý :lol: Jen k miminu se to asi moc nehodí :)

Město uprostřed Evropy jde letos mimo mně. Ale loni jsme jezdili na ohňostroje u našich, bydlí v Bystrci, jen jsme se vyložili do okna a koukali nad přehradu :)

kattkka: s domečkem bych ti to přála… teď bydlíte v bytě nebo u někoho z rodičů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
25.5.09 04:33

Ted bydlime v byte. Ktery je skoro nas-no musime vyplatit brachu.Takze jsme bez rodicu Ale na barak bychom chteli.Jinak jsme vymysleli dalsi variantu odkoupime tu pulku brachy a za 3roky zacnem stavet sezenem, nejakej pozemek.........................

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
25.5.09 09:08

My když bydleli v Bystrci nohoře na Teyschlové, tak stačilo vyjet výtahem do posledního patra 7 a jen s lodžije koukat no byla to paráda… Za to z Laštůvkové (o dvě zastávky šalinou níž) jsem už viděli pěkný houby, takže jsme akorát slyšeli ty děsný rány co nám budili děti :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
25.5.09 12:25

lacenka: Jé, ty jsi z Bystrce? :) Já původně taky. Naši právě bydlí na Kachlíkove a tam je výhled na přehradu úplně parádní :)
A Laštůvkova jsou navíc jen čtyřpatrové domy ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
25.5.09 12:47

Na Laštůvkove už sou z většiny nástavby -ty tym dělala naše firma :wink:
Ale sou to 4 patráky a myslím že ani z nádstaveb nifmof vidět nebude. :?
My Brnem uprostřed celkem žijeme, předloni jsem pozorovala horkovzdušné balóny z porodnice (z Bohunické porodky to bylo nádherně vidět, hlavně ty strarty v 6 ráno :roll: :lol: :lol: ) Loni byl ještě Víťas marnej, ale letos se už aktivně účastní - tak je to super. Akorát ohňostroje sou na něho fakt pozdě, tak to asi zase žádný neuvidím.
Koukám do programu.........ve čtvrtek je v Lužánkách od 8mi hod nějaká akce pro děti mš a 1.stupeň zš, a odpoledne od 18ti na Kraváku balóny......tak co vy na to??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
25.5.09 14:10

Ivuscho - tak tím bych se moc nechlubila :wink: :lol: Slyšela jsem pár maminek co si dost zoufali na nejrůznější patálie ať při stavbě nástaveb, tak pak při jejich obývání… Ale to jistě byli ty konkurenční :wink:

Už nebydlíme v bystrci rok a půl, ale hned bych se tam vrátila, ač mnoho lidí na tuto část města dost žehrá, já na ni nedám dopoustit, na Laštůvkové to bylo vážně fajn bydleníčko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
25.5.09 14:22

nazdaaar!
jdem, jdem, jdem! nic uz mu neni (az na ten rozrazenej ret po padu z motorky, stipanec u oka a vecny sopel :twisted: )
edit materskeho pluralu - blbnu!

s balonama jsem pocitala, o dopoledni nic nevim, ocekavam pokyny :lol:

chuanitko, cerny satek hodici se k miminu - nadherne vlnene rybky :wink: (ale uz k nesehnani :cry: ) nebo i cerne elipsy, cernobile indio nebo klasicky jim :wink: (taky florence nebo stribrne vlnky :lol: )
kazdopadne leo opravdu vyborna volba! :lol: (ted jsem videla nejaky na mmb z2.ruky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
25.5.09 14:28

Ahojky.
Tak zase mně upřeobědnaly na jinej den místo ve středu jdu na Obilnák ve čtvrtek na 8:10.hod prej se domluvíme co z tou TOXO a já se jí hned ptala zda už mají výsledky aprej né tak vše se dozvím v ten čtvrtekale to tak rychle uteče a ani nebudu vědět jak.
Jinak to je krásné že jste si ten pátek v tom ZOO užily.
Včera jsme jely na vílet na Macochu vyjely lanovkou a šly jsme 10,5.kilometru takže večer jsem padla za vlast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
25.5.09 14:49

Stani…ježiš to se strašně vleče (to vyšetřování TXO), musíš mít nervy jak špagáty :?
Bubis -Krause jsme viděli, musím říct že faaaakt dobrý. Zpíval samo na živo a bylo to super. Nikdy jsem ho nijak nevyhledávala - znám ho jenom z toho talkshow. Už jsme byli na odchodu, ale začal zpívat a úplně nás to přibylo k zemi. Tak jsme ještě zůstali.
Lacenko - nechtěla jsem tím říct, všichni se nastěhujte do nástaveb na Laštůvkovu, nebo kdo neuteče tomu zateče :lol: :lol: Jenom mám na tu ulici takovou slabůstku. Byl to moje první samostatné stavební povolení. Včetně kolaudace, jeeežiš je to už tak dávno. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
25.5.09 14:55

Ivusko-To teda máš prvdu už se to docela dlouho vleče je to tři tejdny a já nevím nic pořádného co bych chtěla vědět už toho mám i pokrk.
Ale doufejme že domadnem velice dobře a já se mohu jen těšit na vytoužené miminečko.

Včera jsem potkala kamrádku a říkala mně že má kamošku která byla v 16.tt a byla na ULTR a už bohužel nebilo vidět srdíčko tak mám už taky nějaké obavy a bojím se co mně řeknou za verdikt. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová