Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18651
21.5.09 11:41

Staninko, držím pěstičky až mi modrají palce ať jsem si to vybrala i za tebe…

Zdravím Brňandy, zítra do ZOO nezapomeňte opalovák ať si nespálíte frňáčky…

Jak je? Fyzicky jsem naprosto v pohodě a psychicky „bohužel“ taky… HOlky byl to zážitek, který nikomu nikdy nepřeji, ale já měla tu drzost a odvahu si miminko po porodu pohladit, prohlídnout a sama mu rozdělala nožičky abych na vlastní oči viděla, že se 8 doktorů nespletlo. Nespletlo, takže jsme udělali to nejtěžší, ale nejsprávnější rozhodnutí v našem životě a ušetřili ho neskutečnému trápení, ponížení a bolesti která by ho čekala… Zatím to vypadá, že jsem se s tím smířila a dokážu na drobečka s láskou, ale bez zbytečných emocí vzpomínat.
Teď si asi říkáte, že musím brát hooodně silná antidepresiva tohle napsat co???? :wink: Ne neberu nic, asi jsem holt taková „divná“ povaha, co toho na svých bedrech unese opravdu hodně a kvůli svojí živé a zdravé rodině jsem ochotna obětovat opravdu všechno!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
21.5.09 12:10

Staninko - držím co můžu!!!

lacenko - ale jo, já to snad chápu. Když se člověk přesvědčí na vlastní oči, že by byla prďolka tak nemocná, tak se s tím asi líp vyrovnává. A to, že ses na ni koukla taky chápu, udělala bych to samý - je potřeba se rozloučit. Já jsem se takhle šla rozloučit s mým milovaným dědou. Prostě jsem ho ještě potřebovala vidět a poděkovat za všechno. Tak se drž i nadále a když to přijde, tak si pobreč…
A těšíme se zase někdy na písku… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
21.5.09 12:24

lacenka: Máš můj hluboký obdiv, s jakým vnitřním klidem a vyrovnaností jsi to zvládla a zvládáš. Určitě ten pohled na miminko byl důležitý a pomohl ti se s ním rozloučit a srovnat se. Naprosto to chápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
21.5.09 12:42

Lacenko!!! Máš můj obdiv, seš neuvěřitlně silná ženská! Drž se, s láskou vzpomínejte, dej tomu volný průchod a čas. Moc vám přeju aby vás to jako rodinku jen posílilo!

Staninko, tobě moc držíme palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
21.5.09 14:05

zdar baby!
lacenko, to je vyborny, ze to tak beres! moc na tebe myslim! doufam, ze se brzo uvidime na nejakem srazu!

mischni, ja takhle nemela odvahu jit se rozloucit s mym dedeckem a strasne me to mrzi :(
tesim se na urvanou baru :lol: :lol:

staninko, cekame na radostne zpravy :wink:

chuanitko, ja mela (vlastne porad mam) taky second hand kocar - hrozny tank, ale ucel splnil… a k. nosim hodne hodne v satku, cca od 10 mesicu v kocaru jen spi po obede zaparkovan na zahrade :lol: mas uz vybrany satek?

petule, tak co fazole? doufam, ze ji srdicko mlatilo jak zvon!

amazonko, kam na slovensko jedete?

monix, a kam jedete nakonec vy? snad jste vybrali lip, nez my :roll: :lol:

kattkko, tak jak ockovani?

alenko, se ted prodavaji permice na kometu, mas uz? 8)

zbytek sveta zdraviiiim! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
21.5.09 14:12

Ahoj,
Krisulko: My jdeme na konec az v utery.Takze zitra zoo stihnem a jeste jedem kuknout na baracek.

Ale dneska odpoledne nebo spis za chvili jdem na kycle.
Cekam az se mala vyspinka uz mi spi hodinu a to dokonce v postylce. :) .cemuz se divim. Asi vy co ji za chvili ceka a tak si mysli ze nikam nepujdem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
21.5.09 18:15

Ahojky.
Tak jsem spět z Brna doma.
Musela jsem ještě z chlapem na barák něco vyřídit z kachličkama chtěl to ponás ten pán co to vše bude dělat ty obklady a tak.
A než jsem došla domu chvílu si odpočinula a pak si počítač zapnula.

Lacenko-Jsi strašně statečná :lol: :wink: a musím před tebopu smeknout klobouk ktrej buhužel nemám ale i tak ti musím poděkovat co jsi za těch pár dnu musela prožít za velké trauma ale už to máš vše za sebou teď tě drží jen a jen tvoje rodinka a uvidíš jednou se dočkáš mimíska zdravého moc ti to přeji a taky aby to byla vysněná Lidužka moc ti jí přeji.

Když jsem dnes náhodou četla co mně vyšlo za výsledky tak hned mně do očí vjely slzy neštěstí ale už je to snad maličko za mnou.
Tak dr.mně dnes trochu uklidnila už nemluvila o žádnem ukončení těhu jen prozatím.
Dnes mně barly znovu krev a si jim ta přdešlá nestačila na tu TOXO A tak jsem se jí ptala na rovinu zda je vše jak by mělo a ona řáíkala že je to na velice dobré cestě a myslí si že mimíska donosím až do konce příští týden ve středu se vše dozvím najisto.
Ale bohužel tam nebude moje dr.
Bude mít zástup že má dovolenou.
A celé své těhu budu už chodit tam do poradny brala mněš krev i na Tripl test takže výsledky by mněly bít taky doufejme pořádku.
A taky uděla KO dost mně to od ní bolelo a taky tram měla jednu porodní asistentku že se na i ta podívala a od ní nevím že ve mně byla.
A taky jak mně vzala tu krev tak mně nechtěla vubec téct krev tak jí dala hlouběji a to už tak strašně zabolelo a hned tekla.
Tak to je asi vše.
Jen doufejme že to vše dopadne dobře :wink:

Jinak se vám musím omluvit že zítra mně to toho něco vlezlo takže nemohu se vubec přidat do toho ZOO svámy. :wink:
Doufejme že to nebude poslední srazík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
21.5.09 18:19

Stani - no vidíš, nemaluj zatím čerta na stěnu…dobře to dopadne.

holky, ted jsem zkoukla počasí na zítřek.Jestli bude zase pršet, tak se picnu a už nebudu nic organizovat… :lol: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
21.5.09 18:21
krisulka píše:chuanitko, ja mela (vlastne porad mam) taky second hand kocar - hrozny tank, ale ucel splnil… a k. nosim hodne hodne v satku, cca od 10 mesicu v kocaru jen spi po obede zaparkovan na zahrade :lol: mas uz vybrany satek?

Kris, jsem ráda, že nejsem (nebudu) jediná :wink: Na přehlídku kočárků s ním nepotřebuju a stačí mi, že je čistý, zachovalý a účelný. A stojím si za tím, že se dají sehnat pěkné kousky po jednom miminu :)

Šátek vybraný mám, Storchenwiege Leo béžový 4,1 nebo 4,6 m, podle toho, co bude na MMB k mání. Hodně ho holky chválí jako univerzální už od malého mimina. Modrý se mi teda líbí mnohem víc, ale ten by se mi hodil leda tak k bílému tričku, ten béžový k hodně věcem :)

Ty si vystačíš s jedním nebo máš doma sbírku? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
21.5.09 18:21

No me pred chvili volala babicka a ty taky rikala ze maji byt bourky. :( Ale nechtela jsem to psat prvni. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
21.5.09 18:29

Chuanitko:Ja mam taky kocar s druhe ruky a to po moji 6lete sestre.Ale uz jsem si objednala sportak.My totiz hodne kocarkujem.Ale mi to tak meli v umyslu od pocatku ze pak casem poridime sportak..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
21.5.09 18:30

Stani: Zrovna jsem se chtěla divit, co s tebou je a ty píšeš :) Tak už jsou lepší zprávy, co? Ale pořád to asi není podle představ, já bych se zbláznila… Člověk se celé těhotenství stejně jen bojí. Já byla tak ráda, když vyšel I. screening, pak jsem se bála na triple testy a teď se bojím na screening ve II.trimestru, jdu příští týden. A když je mimčo venku, tak se člověk zase bojí :lol:

Petule: Co srdíčko? Už jsme nedočkavé :)

kattkka: Co kyčle? Musela jsem se smát, když jsi psala, jak malá spí a čeká, že se nikam nejde :lol:

mischni: Teda jak ty to vybíráš :D Ale vážně, myslím, že vám to zítra vyjde, možná chytnete nějakou přeháňku, ale snad nebude kosa jako minulý týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
21.5.09 18:33

kattkka: Jj, se sporťákem ještě uvidím, možná taky půjdem do nového. Ty máš tak malou sestru? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
21.5.09 18:38

Kycle uplne v poradku uz ani nemam davat baleni na noc.No presneji sestra bude mit v zari 7 :lol: No totiz neni poprve ona to delava i kdyz mame jit k doktorce v tom druhem pripade spi v kocarku. :lol: Me totiz fakt obcas prinde ze tusi co se bude dit a zkousi.Po ceste tam mi usla jeste v kocarku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
21.5.09 18:41

Lacenko, to jsem ráda, že z toho máš sama dobrý pocit. To je moc dobře. Obdivuju tě, že ses dokázala kouknout, já bych tak silná nebyla :cry: Měla bych strašný strach, že se mi ta vzpomínka bude vracet.

Kočár z druhé ruky je v pohodě - kupovala jsem jeté golfky a dobrý.
Počasí.......kluci co jezdí závody na horských kolech mi poradili adresu http://www.medard-online.cz/index.php když kliknete na srážky a pak si to naposouváte šipkou - tak to funguje docela spolehlivě.
Takže zítra bude zase ráno breefing u počítačů? Už se těším.......Sakra já jdu do toho Sokola. Tak jsem na příjmu jenom do 8.30 a pak asi zavolám Krisulce jestli mám prohrnout kolony až do Bystrce.
Promiň Mischni, obrátila bych se na tebe jako organizátora, ale nemám kontakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová