Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
chuanitka píše:
Staninka30: Nojo, ale jsou domky na prodej? Já bydlím kousek od Střelic a u nás znám dva krásné, opuštěné domky, které jejich majitelé nechají chátrat. Neví, co s nimi a na opravy peníze nemají, prodat nechtějíBlansko neznám, ale na mapě to vypadá,že Češkovice jsou jen malý kousíček od Blanska, vypadá to fajn, venku z města a do města kousek
Taky si myslím že to není až tak daleko od Blanska.
Z Blanska města je to 3 a pul kilometeru tak si myslím že to není až tak strašmá vzdálenost.
Tak to je velice blbé když to nechcou prodat a nechají to schátrat není to škoda. ![]()
chuanitka píše:
kattkka: Tý jo a to za tři miliony nic slušného není???![]()
![]()
Já kupovala barák čtyři roky nazpátek a za to bych bydlela v hradu.
My ze vším všudy i z pozemkem to máme 45.milionu. ![]()
Samostatnej barák 5+1.nám stál za 35.milionu ![]()
mischni píše:
Staninko - nesekla ses s desetinnou čárkou?
To je možné.Že jsem se sekla.
350 0000 za barák.
A pozemek 450 0000
Omlouvám se za to že jsem se sekla.
Oni jsou v te chatove oblasti oni nejsou primo u panoramy.Jak velkej ze mate pozemek.To bude malinkej v te lokalite ze??Nebo jste ho koupili uz drive??
A pak ze v Bk neni prace.
.Kdyz jsi napsala tu cenu toho baraku......Mas doma aspon reditele co ![]()
ahojky,
tady se probiraji reality ve velky vidim
Uf, my uz to mame za sebou..
Jo a jak jste tady psali o tech fotografiich nemovitosti-bytu, baraku, tak s tim mame taky spoustu zkusenosti. Kdyz je ten barak nebo byt novej, tak se neda nic zkazit, ale fotky starych bytu.. to je teda nekdy ouvej. Casto to vazne nevypada, jak ve skutecnosti.. No preju vam, co hledate, at najdete.
Alenko, jeee tak to je skoda, ze uz rusite.. to ja bych oplakala, ty ryby. K nekterym uz mam vazne vztah..
A vy chcete prodavat to akvarko nebo si ho nechate nekdy napozdejc? Jooo tak ta vase velka ryba bude urcite krunyrovec dlouhoploutvy.. jsme meli taky takovou potvoru, trochu jinej druh a po trech mesicich jsme ho darovali.. chudaci obdarovani
Ten nam tam s prominutim jen s..l a nic z toho!Jen furt cistit a cistit! Nevim jakou mate zkusenost vy
Jinak vas plan tlamovci, to je volba
Akvarka s tlamovcama jsou naaadhery. Ono to trochu vypada jak morsky..hmm… Presne takovy a bych chtela mit jednou v obyvaku aspon pres pul steny
..no to uz jsou spis prispevky do akvaristickyho fora ze?! ![]()
Ad to cviceni.. taky dodrzujem vsechny rady. To je to nejlepsi, co muzem delat. Vsak oni nam to jednou vrati..
(myslim, v dobrym) Ali a kde vy bydlite, ze jsi psala, ze blizko od Sokolske? Nechodite obcas do Tyrsaku? Treba jsme se uz nekdy potkaly ![]()
Na zaludek radim tez Fernet
A uz je lip?
Ja jsem konecne malyho zvykla na rezim spat po obede..hura. Sice jsem obed posunula na pul dvanactou az dvanactou, ale aspon uz neobedva o pul druhe, ve dve.. Snad nam to vydrzi.. Stejne to nechapu.. Rano vstava o pul sedme v sedm a v deset uz by chtel spat a pak od jedne vydrzi az do sedmi a muzu ho drndat jak chcu a uz neusne. Pritom by mel byt po noci vyspanej?
No to je jedno, hlavni je, ze ted spi po obede a ja mam volno a nemusim ted uz nic varit.
Takze see ya, jdu si dat nohy nahoru, kafe a pucovy rez .. ![]()
kattkka píše:
Oni jsou v te chatove oblasti oni nejsou primo u panoramy.Jak velkej ze mate pozemek.To bude malinkej v te lokalite ze??Nebo jste ho koupili uz drive??
Nevím zda jsi tam šla okolo tech baráčku je tam jeden barák normální bytovka tak hned vedle toho je.Ten náš.
Pozek máme malinkej 564m2.
Ono se to říká že tu není práce je to tak.
Ale my prodaly 3.byty dva v Brně a v Blansku ten náš co jsme v něm bydlely.
A Jirka si musel vzít ještě dvě hypotéky aby jsme to nějak zvládly dát do kupy ty peníze.
kattkka píše:
Aha.....takze zadnej reditel
Nene ředitele bohužel nemám Jirka dělá v lese. ![]()
Staninka30 píše:To je možné.Že jsem se sekla.
350 0000 za barák.
A pozemek 450 0000
Stani, teď je to zase hrozně málo
Ale my ti rozumíme ![]()
Bubis: a byt nebo dům? My koupili baráček, láskyplně mu říkám zbořeninka
Ale byl to třetí, na který jsme se jeli dívat, asi jsme měli štěstí ![]()
S tím punčákem pěkně provokuješ, něco sladkého bych si dala… ale mám v pátým metru nahoře 7 kg
a doktor mě pěkně sprdnul
A stejně kantýna v práci už je zavřená, tak to budu muset rozchodit ![]()
Chuanitko,treti?Tak to jste dobri my uz byli na spouste ale asi chceme moc za malo penez.o vcerejska to byli 2mil.Ted uz stoho mame tri.Ale mi kdyby nam spadlo neco do oka.Takze akutni to neni.
chuanitka píše:Staninka30 píše:Stani, teď je to zase hrozně máloTo je možné.Že jsem se sekla.
350 0000 za barák.
A pozemek 450 0000Ale my ti rozumíme
To se stává když tomu připočteš nulu tak už to bude OK.
Možná.
Já vím že si to nějak přeberete. ![]()
chuanitka píše:
Bubis: a byt nebo dům? My koupili baráček, láskyplně mu říkám zbořeninkaAle byl to třetí, na který jsme se jeli dívat, asi jsme měli štěstí
S tím punčákem pěkně provokuješ, něco sladkého bych si dala… ale mám v pátým metru nahoře 7 kga doktor mě pěkně sprdnul
A stejně kantýna v práci už je zavřená, tak to budu muset rozchodit
Mám kamarádku taky koupily zbořeninku a nějak si musí poradit co stím provedou.
jsou mladí a nějak to uděláte a vymyslíte.
![]()