Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte,my uz jsme tez zpatky.A teda holky jak si muzete zamenit chlapecka od Krisulky za holcicku.
Takovy krasny a jasny kluk.Barunka opet zacla vykladat .Hezky vikend
Nooo joo,
to budu mit na taliri este za rok, az ho poznam osobne, tak ho nezamenim, to je jasny…
Jsem zvedava, zda muj Tomik trumfne Barunku, neb je to nejhodnejsi dite
No tak priste. Ja jdu taky balit, ale ke tchyni na oslavu
Se prezerem, pac v nedeli mame dalsi oslavu…uuaaaa ![]()
Alco,neboj nebudes to mit na taliri teda aspon ja ti to uz nereknu.
.Ty je neznas tak to ja nevim.No a stim hodnym ditetem nevim.Ale aby nam to nevratili treba v puberte
.Tak se krasne najez a hezky vikend
Týnko: já mám vybitej telefon a nabíječku u našich, takže si ho bral on do práce. Mám na ten můj internet banking. Říkal mi něco že mě někdo psal, ale teda neříkal že odpovídal! ![]()
Užij si víkend a vy otatní samozdřejmě taky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
Hlásím se pořád 2v1. Nastupuju do bohunic v pondělí na 13hod. Tohle bude nejdelší víkend v mým životě, tak hodně plkejte ať je aspoň co číst. Teda jestli celý víkend po těch sedativách neprospím…
Ahoj Lacenko,to ti verim s tim vikendem a znam tak trochu s vlastni zkusenosti.(zamlkle tehotenstvi 9tyden).Zjistili v pondeli a navycisteni jsem sla az dalsi pondeli.Drz se a zkus odpocivat (Asi to moc nejde ale zkus)
Kattko mám antidepresiva… Myslím že se konečně po třech dnech vyspím a třeba zítra i něco sním. Už dva dny v sobě nic neudržím…
lacenko - no nejlepší by bylo usnout a probudit se až potom. Nebo se probudit a zjistit, že to byl jenom blbej sen…
Drž se, holka. Co se dá na to napsat…Já nechápu, proč to neudělají hned, to čekání je strašný. Já jsem čekala tři dny jen na revizi a bylo to šílený.V pondělí na vás budu myslet.
Taky jsem nepochopila proc to nechcou udelat hned.Jinak ja na revizí cekala tyden.Takze taky des bes ale uz se opakuji.Jinak jsem to predtim nejak blbe precetla
.V pondeli taky na tebe myslim
Ahoj babušky ![]()
Hnus sem si spolehlivě dovezla do Ostravy, na mně je spoleh… ![]()
Lacenko - to je dobře, že tě vybavili „pomocníkama“ na přežití víkendu. Třeba to celé zaspíš a probudíš se až v pondělí odpoledne.
Mischni - taky miluju tyhle pomocníky dnešních hospodyněk
TECHNICE ZDAR!!!!
ivusho No teda nevim nevim s tim odvozem… tady leje jak z konve
a to jsme chteli jit na poulicni kejklire… Asi skoncime v technickym muzeu
sucho a teplo tam aspon bude ![]()
Ba ne, ivuscha splnila slib, jen těm mrakům trvalo dýl, než odtáhly… ![]()
Jojo, ivusho promin ![]()
My nakonec skoncili na muzejni noci v tech.muzeu a Taja se dokonce „proletel“ balonem
Vratili jsme se domu teda az v pul jedenacte, ale decka si to maximalne uzily. Predtim jsme jeste pobihali po Zelnaku (Taja zkousel chuzi po provaze a hrebikach) a koukali na ty divadla a pisnicky (Jen pockej zajici je momentalne muj favorit
)
Peknou nedeli vsem.
ahoj holky,
Lacenko, ted jsem si docetla co te potkalo.. moc me to mrzi .. budem na vas taky myslet!!!
Vidim, ze jste taky nekteri byli vcera ve viru velkomesta.. ze Evelinko:)
Bylo to fajn. Danielek mel nejvetsi radost z Caroline.. byl uplne unesej z toho houkani a parovani. Konecne videl masinku. Porad si o ni cteme v knizkach a ted uz si ji mohl i prohlidnout ve skutecnosti. Takovy akce jsou vazne bezva pro deti a jeste lepsi pro vetsi deti. Doriang, muzu se zeptat, kolik stal ten let balonem? To musel byt Taja nadsenej co? Bych byla i ja ![]()
Ivushko, tak onehdy jsme jeli kolem squashe v I. a jsem si rikala, ten zlutej barak vypada good, kdo tam asi tak bude bydlet. No a uz to vim
To budete mit supr. No Vitek se teda ma, predem zaopatrenej a jeste tak krasnym bytem.
Evelinko, budem se stehovat na Sokolskou, takze jeste bliz k uplnymu centru..supr! Hledali jsme a nakonec jsme nasli, ale byla to drina, uz jsme to malem vzdali a sli do Zidenic
Jinak s tou vasi terasou, to je fakt skoda.. ale i tak bych to tam brala. Asi dan za uplny stred, hold holubi jsou sousedi. A to tu terasu mate do dvora? To by sel udelat nakej pristresek ne?Nebo pamatkari by meli problem?
Alenko, to je supr, ze uz se malej stavi. Daniel stal ze zacatku taky jaksi na spickach, pak vnitrni strane chodidel..ted uz ma jen jednu nozku nakou vachrlatou.. no hele s tim chozenim to neni jeste zadna hitparada
Jak jsem nadsene psala, ze dela par kroku, tak to byl asi taky zrovna nadsenej a nebojacnej. Ted uz se najednou zacal asi bat, tak vsechen nabytek to jisti a pusti se max. na tri kroky. A furt vyzaduje ruku, coz mame zakazany, takze je tu porad krik. Ceka s tim opravdovym chozenim na Tomika
Teda taky mate poradny akvarko
My v tom velkym mame parmicky denisonovy (nase chlouba) a pak hejnovy tetry white fin, klasika neonky(ty jsou krasny v houfu), ancistruse, pancernicky a labea. Co mate vy? S akvaristikou jsem zacla ja, je to lepsi nez telka, ale ta prace
Takze cisteni pomalu prenechavam manzelovi, ikdyz se brani co muze
No a jeste mame dve maly, kde mame zivorodky. No nechci videt to stehovani!!! V novym byte jsem chtela mit jeste vetsi akva, ale to bych musela ozelet asi kuchynskou linku, aby jsme na to meli penize ![]()
http://rybicky.net/…/2383/11.jpg to je moje chlouba.. ted uz je teda akva vic zarostlejsi a bez skalar. ![]()
hezkej den ![]()
Bubis: To prave bylo zadarmo, psala jsem „letel“ v tech uvozovkach, pac oni meli ten balon ukotvenej, drzelo to asi 5 lidi na lanech a vzdycky nalozili plnej kos deti a vylitli s nima nahoru (ale jako vysoko, neslo poznat, ktera z tech spendlikovych hlavicek co mava je zrovna to tvoje ditko
), chvilu je tam nechali, okoukli ty letadla vystaveny shora, a pak se zas spustili dolu. No, ale zazitek z toho mel fakt mega, dneska dokonce povidal, ze to bylo stejne dobry jako ty vlacky, co tam taky jezdily (a to je co rict, pac z naseho chlapecka bude jednou nadrazak - ve 2 letech jsme v 10:00 dosli na hlavni nadrazi a odchazeli se silenym revem, ze jeste chvilku cca v 16:00, a celou dobu sedel, ani nedutal a cumel na vlacky, jsem behem toho roku precetla nejvic knizek
a doted ho to drzi, u jakejchkoli vlaku vydrzi neomezene dlouhou dobu ). Me docela mrzelo, ze do toho balonu nebrali i dospelaky, pac bych taky sla i s Anezkou ![]()
A Caroline jsme vcera nestihli, ale ma ji slibenou o prazdninach.