Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ivus, Monix, Mischni: taky tak
Teď čekám první, ale kdyby bylo něco v nepořádku…záleží co samozřejmě, no však víte.
kattkka: Sháníte dům? A kde? S těmi úpravami fotek nechápu, proč to realitky dělají
Přece je jasné, že klient to chce vidět i v reálu a akorát je potom naštvaný, tak jako ty ![]()
Ahojky děvčátka.
Tak nemáte nějaké zpprávy o Lacence.
To mně včera na břišních tancích normálně křuplo v zádech to je trašná bolest ani jsem v noci nemohla spát.
A dnes je to stejné doufejme že to brzo přejde.
Je to strašná bolest. ![]()
Stani - myslim, ze az bude po vsem ozve se Farske, ma na ni mobil, psala pres ni uz do Zari 09. Taky na ni dneska myslim, aby to mela rychle za sebou.
doriang píše:
Stani - myslim, ze az bude po vsem ozve se Farske, ma na ni mobil, psala pres ni uz do Zari 09. Taky na ni dneska myslim, aby to mela rychle za sebou.
taky na ní moc myslím už od včerejška tak pak napiš jak to dopadlo nebo juknu kvám zda tio nebude vadit. ![]()
kattkka píše:
Shanime okoli Blanska.
A co zháníte okolo Blanska zda se mohu zeptat.
Mohu třeba nějak poradit jsem od Tud. ![]()
Staninka30 píše:doriang píše:taky na ní moc myslím už od včerejška tak pak napiš jak to dopadlo nebo juknu kvám zda tio nebude vadit.
Klidne koukni, ja to zkopiruju i sem jak se objevi nove zpravy. ![]()
doriang píše:Staninka30 píše:Klidne koukni, ja to zkopiruju i sem jak se objevi nove zpravy.doriang píše:taky na ní moc myslím už od včerejška tak pak napiš jak to dopadlo nebo juknu kvám zda tio nebude vadit.
JJ klidně to sem pak zkopíruj jsi zlato moc děkujem.
![]()
chuanitka píše:
Staninka30: kattkka shání domeček v okolí Blanska
Tak to je krásné tu jich je podle mého docela hodně ale musí se hodně koukat kde a v jakém okolí.
Mému chlapovi se trašně líbí na Oburce je to asi 4.Kilometry od Blanska.
Protože my budem bydlet na Češkovicích na Zahradním městě.
Jako ze bychom primo shaneli tak to ani ne.Spise kdyz se na fotkach objevi neco lakaveho.Jinak to nehrotime.A nechavame tomu volnej prubeh.Stani,a vy bydlite na baraku???Hele na Oburku nejdu to by knam mela blizko moje mamka
Oni jsou na ceskovicich.
Jinak zahradni mesto je na nas trochu drazsi.My uz zvedli strop na 3mil ale to je maximum.O 2mil.vice nevyhrabem ![]()
Staninka30: Nojo, ale jsou domky na prodej? Já bydlím kousek od Střelic a u nás znám dva krásné, opuštěné domky, které jejich majitelé nechají chátrat. Neví, co s nimi a na opravy peníze nemají, prodat nechtějí ![]()
Blansko neznám, ale na mapě to vypadá,že Češkovice jsou jen malý kousíček od Blanska, vypadá to fajn, venku z města a do města kousek ![]()
kattkka: Tý jo a to za tři miliony nic slušného není???
![]()
Já kupovala barák čtyři roky nazpátek a za to bych bydlela v hradu.
kattkka píše:
Jako ze bychom primo shaneli tak to ani ne.Spise kdyz se na fotkach objevi neco lakaveho.Jinak to nehrotime.A nechavame tomu volnej prubeh.Stani,a vy bydlite na baraku???Hele na Oburku nejdu to by knam mela blizko moje mamkaOni jsou na ceskovicich.
Ano stavíme baráček na Češkovicích od Hassu Ferktigbau a myslím si že je to dobrá šance od nich si ho udělat je to montovaná dřevostavba.
A jak se tvoji rodiče jmenují.
To je krásné že tam máš rodiče.
To se ti ani nedivím že nechceš bydlet v jejich blískosti.
zatím na baráku nebydlíme ale na konci června snad už budem tam. ![]()