Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Petule234: Já teda vím houby, tip ti nedám, ale nedávno jsem narazila na pěkný článek, třeba ti v něčem pomůže:
http://www.ds-soft.info/mimino/view.php?…
Staninka30 : jé, díky za tip. Ten vypadá opravdu dobře a za rozumnou cenu ![]()
chuanitka : díky, tento článek už jsem četla, je dobrý. Ale ono přece jen těch kočárků je strašlivě moc a když dá někdo tip kočárku, o kterém ví, že je dobrej a vcelku levnej, je to nejlepší.
Petule234-Já ten kočárek viděla i osobně a mohu jenom doporučit je v tom i autosedačka a sporák.
Ale každej má jinej tip pro své kočárky a je pravda že jich je strašně spouty kočáru a těžko se vybírá.
Já pujdu do tohole tipu to je umn už jasné
![]()
A děkuji že se ti líbí. ![]()
Držím palečky abysis vybrala ten pravej. ![]()
Ahojte,tak nase Bara je dneska tak strasne protivna ze je to des.Uz kdyz jsme byli venku tak byla protivna.Hodne miminko se rozhodlo ze bude aspon jeden den protivne.Doufam,ze v patek bude zas hodna.Ach jo.Tak se mejte a ja si du uzit zlobivce
Petule234: Aha
Mně ti výběr kočárku přijde snad složitější než výběr auta
Ale já jsem omezená tím, že chci kočárek z druhé ruky, budu to mít jednodušší. Kdybych měla koupit novej, byla bych úplně v háji ![]()
Ahoj vespolek!
Lacenko - moc na tebe myslím. Dobře, že už to máš za sebou. Teď už jen se z toho vyhrabat…Seš moc statečná baba.
Už se těšíme s Bárou na pátek, jen doufám, že nepřeřve všechny zvířata… ![]()
acy - šťastnou cestu do Parisu a užijte si to.Ta cesta je trochu úmorná, ale stojí to za to!
Monix - škoda, že nestíháš zoovýpravu, ale sraz bude určitě mazec. Jsem zvědavá na reference. Kam jedete?
ivuscho - jasně, když nebudeš stíhat, tak si nás najdeš. Půjdeš po sluchu…Bára bude určitě „navigovat“. ![]()
Ahojky.
Tak já se bouhžel musím z hromadné výpravy za zvířátky omluvit, manžel si udělal na pátek volno a jelikož já s malou odjíždíme v pondělí na Slováč bez něj, tak si nás musí užít do zásoby ![]()
Užijte si to a my se přidáme zas třeba na nějaký písek nebo piknik nebo něco podobného.
Acy, šťastnou cestu, ať se vám to moc líbí a nesmutněte.
Monix, sraz si taky užijte, pak poreferuj jak to probíhalo!
Lacenko, drž se holka!!!!!!
A zbytek nevím
, tak zas letím.Papa
Staninka30: no on je úplně bomba, já jsem z něj fakt nadšená, hlavně tedy z té ceny a co jsem četla ty diskuze, tak asi fakt nebude špatnej. Zatím vyhrává, ale na koupi mám ještě fůůůru času, tak uvidím, jak to dopadne
chuanitka: máš pravddu, z těch kočárků už mi jde hlava kolem, to vybírání auta je fakt hračka
Kupovat kočárek z druhé ruky, no nevím, nevím, asi bych tomu moc nevěřila. Ale jiné je, když budeš mít kočárek od nějakých známých
Holky, za 2,5 hoďky uvidím moji fazolku na UTZ, snad půjde slyšet srdíčko, nemůžu se dočkat ![]()
Petule 234: Já bych taky raději nový, ale prostě mi nic jiného nezbývá
Dodělali jsme v baráku ústřední topení a koupelnu, takže zásoby jsme utratili. Do toho mi v práci kvůli krizi snížili plat a zkrátili pracovní dobu, takže s platem jsem na polovině
No a do toho neplánovaně miminko
Říkám si, že na MMB, třeba tady: http://www.mimibazar.cz/foto.php?… se dají koupit kočárky po jednom dítěti, ve slušném stavu. Taky s sebou vezmu chlapa (na technickou prověrku
a sestru, ta odvozila dvě děti, tak to zná) a osobně ho obhlídneme. No a taky chci prďolínu nosit v šátku. Když se jí to bude líbit, tak nebudu odkázaná jen na kočárek.
Ale ten, co doporučuje Staninka, vypadá moc pěkně ![]()
Držím palce na kontrolu ![]()
Ahojky.
Tak zachvílu pojedu směr Obilnák a dozvědět se výsledky snad to bude vše OK já se mohu jnom těšit z těhu.
Mám tam bít na 13:00.hod.
chuanitka píše:
Staninka30: Držím palce i na nohou…
Moc děkuji.
![]()
A taky za pochvalu kočárku že se tobě i ostatním velice líbí.
kattkka píše:
taky drzim palce
Děkuji. ![]()
tak já se jdu umýt a jdu na vlak.
Páček.
Napíši až večer.
Nebo některá pak jukněte na Listopad určitě to tam holky některá z nich napíše.
Pá.