Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
19.5.09 17:08

Hlasime ucast :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
19.5.09 17:50

Ahoj opět po dlouhé době.

Moc myslím na Lacenku, je mi líto, co Vás potkalo. Posíláme spousty sil, snad tě tvoje velká rodinka podrží!!!

Alenko, střevní virozy teď řádí, u nás proběhla minulý týden, opravdu paráda. Malá se dodneška nevrátila s jídlem do normálu, ale aspoň už sm tam něco uzobne. Byly to nervy :cry:

Zoo je tento pátek? Jestli ano, tak to my bysme se možná přidaly. Ještě neslibuju, v pondělí odjíždíme na Slováč a nemám nic zařízeno… Ale dám vědět :wink:

Acy, Paříž si moc moc užijte, je jasné, že se ti bude stýskat po malé, já bych to asi ještě nedala a brala bych ji sebou :oops:

Všechny zdravíme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
19.5.09 18:50

Pátek 10.00 není zrovna to pravý ořechový........máme 9-9.50 sokol. Musím tam jít protože sokol končí na konci května a nemám vychozený všechny lekce. Takže bych tam byla tak 10.20hod
Leda myslím že Krisulka chodí ještě někdy ve čtvrtek........co Kris?? že bych šla s tebou? Jak sou tam velký děti?
Ale nebojte nic, já si vás někde chytnu po trase.
Takže za mně v pátek ZOO ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8601
19.5.09 20:06

Ahoj, nezlobte se, že vám sem lezu, ale mám na vás Brňačky dotaz. Neznáte nějakou dobrou cukrárnu nebo třeba i paní, co dělá dětské dorty? Normálně u nás peče babička, ale letos bych ráda nechala napéct třeba berušku nebo něco pěkného :-).
Díky Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
19.5.09 20:13

Ahoj Terez. Já beru dorty už léta tady:http://www.dorty-brno.cz/…e-dorty.html
Jsme s nima moc spokojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8601
19.5.09 20:16

jé, ahoj :D , jsem nečekala, že dostanu tak rychlou odpověď tak rychle a ještě od známé duše :D . Díky moc, juknu na to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
19.5.09 20:30

Janinecka dala k nam do Zari 09 zpravu od Lacenky:

Zdravím,
posílám zprávu od Lacenky:

Je to za mnou na vlastní oči jsem mimika viděla a byl krásnej…VVV opravdu byla… porod nádhernej a rychlej… Narkóza v pohodě zatim se cítím jak vítěz!

tak zatim asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
19.5.09 20:46

Ahoj Terezko, já nechávám dělat dorty v krpoli naproti semilassa - cukrárna Pusinka. Dělali nám svatební i k 1 narozeninám. Mají tam katalog z fotek jimi upečených dortů, nebo se můžeš přímo konkrétně domluvit. Dělají je přímo tam a pokud si nevíš rady paní ochotně poradí nebo přiběhne někdo přímo z výrobny. Pokud si vybereš patrový, udělají klidně každé patro úplně jiné (ořechový čoko nebo piškot korpus, marmeláda krém jako pojivo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
19.5.09 21:45

amazonko: jedeme autobusem a bude to 16 hodin..to jí bude líp u našich. V létě jedeme na Krétu a děsím se dvou hodin v letadle a autobuse!! Natož tak 16 hodin..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
20.5.09 08:22

Nazdarek holky,

zatim dobra zprava, zaludek se drzi, snad to vydrzi, mame dnes plavco.

Terezko, my nechavali delat dort tady http://ondrova.webpark.cz/

Acynko, uzij si Pariz, ted je tam nejaka vystava k vyroci „Ajfelofky“

Lacenka to snad zvladla dobre, dle toho co pise, ale asi to bude chtit stejne trochu casu. Je dobre, ze se presvedcila, ze udelala opravdu spravnou vec. Drzim pesti, at je ted uz jen lip!!

Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
20.5.09 10:40

Ahojky !

Tak my tu ZOO nedáme - musím k doktorovi a pak se budeme balit - jedeme na první sraz miminek z naší diskuse Červňátka 2008 - tož tak to jsem zvědavá :)

Lacenko - myslím na tebe, opatruj se !
Acy - krásnou Paříž ! (byť těch 16h. v autobuse nezávidím - ale pak to bude supeeer)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
20.5.09 13:20

Ahoj holky, všem přeji krásný den. Už pomalu brouzdám na netu a koukám na kočárky :D Vím, že je brzo, ale nemohu odolat. Potřebovala bych radu od maminek, které již děti mají. když se koukám do jiných diskuzí ohledně kočárků, tak většina vybírá kočárky drahé - kolem 20000 kč. Hledám kočárek - nejlépe kombinace (korba, sporťák, popř. autosedačka) tak do 15000 kč, ale spolehlivý, lehoučky… Můžete dát pár tipů??? Moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
20.5.09 13:39

Ahojky. Lacenko-Ty jsi holka tak strašně šikovná a že to zvládáš uplně pefektně.
Přeji ti uspěšné uzdravení jak po psichycké strance jsi šikulka drž se. Doriang-Moc děkujem že jsi to sem napsala už jsem byla hodně nervozní z toho že žádná odpověd nepřijde.

Je mně tu strašně do breku co se stalo. :cry: .

Petule234-neboj nejsi jediná co na to už kokala dříve.
Já mám vybranej kočárek za 10000 je to trojkombinace ve předu menší kolečka a vzadu normálně velké.
Je to značka Dorjan-Denny Sport a za tu cenu si myslím že je dobrej.
Koukni na internet nebo je tu taky dizkuze na čtyřkolky a je tam o něm hodně napsaného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
20.5.09 14:09

Holky tak ahóój a užijte si ZOO!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
20.5.09 14:16

acy, ahooooj! uzijte si to!

my v patek v 10 u zoo :wink:

ivusho, ve ctvrtek je to 17-17.45, deti tak jak vitas, ale my uz nejdem - 10 vstupu vybrano :(

lacenko, furt na tebe myslim, kocko! jsi statecna, obdivuju te! drz se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová