Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kattkka píše:
Chuanitko,treti?Tak to jste dobri my uz byli na spouste ale asi chceme moc za malo penez.o vcerejska to byli 2mil.Ted uz stoho mame tri.Ale mi kdyby nam spadlo neco do oka.Takze akutni to neni.
Třeba na něco narazíte a pojedete se tam juknout jak to vypadá.
držím palečky ve vybírání baráčku.
kattkka píše:
Chuanitko,treti?Tak to jste dobri my uz byli na spouste ale asi chceme moc za malo penez.o vcerejska to byli 2mil.Ted uz stoho mame tri.Ale mi kdyby nam spadlo neco do oka.Takze akutni to neni.
Asi jsme měli štěstí nebo co
Je to pár let zpátky, to se ještě nenosily triky s úpravami fotek v realitkách
Teda 3 miliony mi přijdou jako pěkná suma. Je fajn, že vás nic netlačí ke koupi. Však časem na něco natrefíte ![]()
Kattkko: ještě abys z toho nebyla špatná, že my vybrali hned - ten domek byl ve špatném stavu, počítali jsme s tím, že koupíme horší a přestavíme ho. Takže šlo hlavně o lokalitu a pozemek, ne až tak o dům ![]()
Staninko - nula sem, nula tam, hlavně, že si rozumíme,ne?
![]()
Vyhlašuju druhé kolo hromadné výpravy za zvířátky: VYHOVUJE PÁTEK 10.30 NA BRÁNĚ ZOO? ![]()
My momentalne kdyz barak tak po rekonstrukci.protoze my bychom neco financovali bytem mame s brachem kazdej pulku.Takze je to jednodussi.no uvidime.Jak dopadnem.Zaroven se omlouvam v patek do zoo nejdem-jedu kuknout na dalsi barak.A mame tam byt ve ctyri.
Nebo jinak myslite ze stihnem dojed do Bk do tri??My bychom sli taky kdyz to stihnem ale asi ne co.
mischni píše:
Staninko - nula sem, nula tam, hlavně, že si rozumíme,ne?![]()
Vyhlašuju druhé kolo hromadné výpravy za zvířátky: VYHOVUJE PÁTEK 10.30 NA BRÁNĚ ZOO?
Taky si myslím že si všeci rozumíme. ![]()
A nešlo by to o něco dříve jinak bych se ráda přidala.
O tu hodinu by mně to více vyhovovalo ale musím tak o pul jedné vás opustit že musím jed dříve domu kvuly Markovi on dorazí ze školy domu a tu nikdo nebude.
jen doufejme že nebude pršet.
kattkka píše:
Nebo jinak myslite ze stihnem dojed do Bk do tri??My bychom sli taky kdyz to stihnem ale asi ne co.
A kam na jaké misto se jede podívat. ![]()
Já si myslím kdyby to bylo dříve tak bys to mohla stihbnout.
Do BK vpohodě.
Za mě bych ráda aspoň 10h, ale přizpůsobím se většině, pokud chce ještě někdo dřív. Snad se od nás vymotám včas… ![]()
Tak návrhy sem, ať se usnesem.
mischni píše:
Za mě bych ráda aspoň 10h, ale přizpůsobím se většině, pokud chce ještě někdo dřív. Snad se od nás vymotám včas…Tak návrhy sem, ať se usnesem.
V těch 10:00.hod taky bude vyhovovat ale kde si dáme srazík až tam před vchodem do ZOO já pojedu z Blanska v 9:00.hod na nádraží jsem v pul destáte hod a tam budu taky tak v těch 10.hod.
Ahoj baby ukecany
,
sem tu chvili nebyla a neuveritelnyho cteni!! Tak lip mi ani moc neni, vcera navecer se zaludek uklidnil, tak jsem honem domluvila cviceni jumping, no a dnes rano opet
chudak dite, vzdycky to musi videt
hlava me tresti od toho nocniho deste..No zaludek uz je celkem v klidu, ale jsem slaba..tak mozna nejaka strevni viroza, boze muj. Takze jsem dopo zas cviceni rusila
Zitra se musim dat dokupy, ve CT mame s holkama akci APALUCHA
, jeden na par dnu s detma do Lednice, to bude rodeo ![]()
Add bydleni, kdyz to tak posloucham, tak jsem rada, ze mame bydleni vyreseny. Nasla jsem si chlapa s bytem a nikdo me odtud nedostane. baracek jsem si uzila v detstvi dost, mimochodem okr. BK
Nedovedla bych si predstavit baracek mimo les, v tomto smeru je BK 100% Ale ted uz bych stejne nechtela baracek, je tam moooc prace, na to mi byt staci. Ja vim, muzu deti pustit na zahradu, nebo delat na zahrade party atd.. No i tak, byt mi maximalne vyhovuje. Mame taky super sousedy.
Bubis, no akvarko je uz ve strysnym stavu. Je delany z lamina a jak ty ryby cakaj, tak se desky rozsklebily, odpadava pozadi, co manzel delal ze sutru no a hlavne az tam prijde postel, tak se to tam nevleze. Mimo to je to jeste ze staryho obyvaku v orechu, my tam mame ted brizu, krapet se to nehodi. V planu je mensi 200l, ale to porad resime, zda je to realny mit pod nasi posteli, spat nad vodou mozna odporuje nejakymparametrum o bydleni. Musime se poradit a kdyztak bude novy akvarko v detskym pokojiku. Akorat tam bude muset byt 1/2 vody, protoze az Tomik zacne skakat, tak bude ze sladkovod.morske
Na tlamovce se uz tesim, budou tam lavovy sutry, bily pisek hmmm Ten gibous je nas milacek, takze i kdyz jsou z nej metrovy h…tak zustava
My bydlime na Udolni, kousek u Obilnaku. Do Tyrsaku nechodime, byla jsem tam asi 2× a sedela tam mladez s travou..az zacne Tomik behat, to bude jiny, vymetem kdeco
Ale potkat jsme se mohly kdekoliv, treba v tech Luzankach ![]()
No my stale obedvame kolem 14hod, dnes v 15hod, ale spinka taky jen 1×, casem to upravim, jen nevim, jak s nim v zavesu uvarim ![]()
A co bricho po operaci OK? A jak to delas s nosenim Daniska?
No pa pa, ja zkusim dat neco do zaludku a treba mi bude i dobre ![]()
kattkka píše:
do Lazanek jenom.taky v 10bych to videla.
Tam je to pěkné ale nešla bych tam bydlet je tam tah na Vyškov
.
Ale je tam hodně na prodej baráku to je jasné ten muj chlap mně říká kde jsou volné baráky.
Držím palečky abyste si vybraly.
Mně to taky vyhovuje v těch 10.hod.
jak i spoj je parádní.
Pojedete autem se tam podívat.
no ja pojedu do BK vlakem a pote bud s pritelem autem nebo brachou.Pac bracha bude mit nase auto.Ale pritel nevi jak na tom bude v praci ale asi nez aby nas vezl Bracha tak pojede on
. Ale my jsme to vymysleli tak ze kdyz se nam neco bude libit tak pojedu ja a pak by vzdycky dojel.At zbytecne nejezdi s prace brzo.Protoze prohlidky o vikendu moc realitek delat nechce.