Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
tak koukam, ze muzejni viken se vyvedl ![]()
My byli vcera na Zelnaku, podivat se na kejklire a na Stare radnici a docela fajn. Snad se nekdy dostaneme i do nejakeho muzea ![]()
Bubis, to Vam preju, ze jste nasli, co jste hledali
Tak at tam jste spokojeni!!! Jinak s tou terasou je to u nas fakt blby, pokud bycho ji zastresili, tak by nebylo v obyvaku moc svetla, uz tak je ten pokoj, docela tmavej
A terasa by potrebovala taky poradnou rekonstrukci, ze statickeho hlediska neni zrovna idealni, takze nepouzitelnost zatim zustava ![]()
Lacenko, myslim na Tebe…
Zdravim,tak mi teda muzejni noc letos opet vynechali.Byli jsme na oslave a dom jsme dosli az v 9vecer.Zitra jdem okouknout jeden barak.Ale pisu schvalne okouknout protoze je mi jasne ze tam urcite zas bude nejakej zdrhel a nedodelavky apod.Vsak to znate kdyz se hleda bydleni.Tak si uzejte krasny vecer a zitrejsi krasne pocasi.A doufame ze jse v patek ucastnime zoo.Doufam z toho duvdu ze jdem na ockovani ve ctvrtek.
ahoj holky,tak my muzejni noc jako vzdy vynechali a mjeli juchat na oslavy. Celkem se to vydarilo, kupodivu jsem se neprezrala, jen dnes me nejak boli zaludek z rannich kolacku
Tak si dam kaficko a uvidim ![]()
Bubis, na Tomika vazne necekjte, to byste se nacekali
On se stavi, ale spatne, takze to zakazujem, at si nezkracuje achilovky a nevytvori si navyk. Rikala mi fyziot.ze tam mela 8letyho chlapecka, co stale chodil po spickach!!! Noo akvarko je ohromny, ale uz dosluhuje.Na podzim mu odpiskame zivot a rybicky pujdou do sveta. Mame tam hlavne kanciky, ruzny druhy, perlovky a jednu mega obludu nevim presne to jmeno, ale to druhy je gibiceps. Je tom je to asi 30cm, ma pres 10 let a porad roste
Kazdopadne akvarko budeme rusit a uvidime, zda bude nejaky dalsi, protoze na jeho misto planujeme patrovou postel a nevim, zda je realny spat nad akvarkem. Kazdopadne jsou v planu tlamovci. Tvoje chlouba je moc hezka. Tak vy budete na Sokolske!! To je od nas kousicek ![]()
Ivusho, proc jsi to pocasi v OV zase nenechala
Si delas zbytecne nepratele. Kdyby aspon zaprselo, ale to dusno ![]()
Lacenko, myslim na Tebe!!!!
Pa pa ja jdu na to kafe…
Ahojky.
Tak víkend jsme měly taky dobrej až na tu sobotu chtěly jsme jít ve 14:00.hod opíkat maso na zahradu ale furt nějak poprchávalo ale nakonec jsme šli kolem pul paté hod.
A udělalo se moc pěkně tak jsme si to tam nachvílu užily a hlavně děti byli štastní že se něco děje.
Lacenko-Holka moc se drž moc na tebe myslím.
![]()
Vím že to bude potom velice těžké ale kluci tě podrží a budeš zase velice štastná. ![]()
Tak a KONEC!!!!, to je naposledy co jsem převážela počasí. Plnej kufr toho byl a ještě dostanu vynadáno
![]()
Jsem si vůbec neuvědomile, že je muzejní noc. Mně mrzí, že sme nebyli doma - asi bych udlachnila potomka aby spal hodně po obědě a večer bysme vyrazili. Mám pro muzejku zvláštní slabost - si pamatuju jak jsem s nohama jak báně a břichem jak velryba šplhala na Špilas - abych se mohla podívat do kaple kde jsme se před rokem brali. Málem jsem to nepřežila (moc lidí, dusno) a týden nato jsem porodila Vítka. Stejně ho pořád podezřívám, že to tak uspěchal, aby se nám narodil na první výročí svatby.
a přestože to vzal ven o měsíc dřív, nestihl to. Brali jsme se 20.5. a rodila jsem 30.5.
Ach jo, copak asi Lacenka
snad to bude bez bolesti - na těle i dušičce. ![]()
taky moc na lacenku myslim… ![]()
u nas vikend paradni, v podyji bylo krasne, zmokli jsme jak mysi a mlady pan je ted nachlazeny jako cune
ale bylo to vyborny (rekla matka krkavcice
)
Krisulko a kde jste byli v Podyji? ?My tam byli loni na dovci.
Baby, nevite, co na zaludek?? Jsem uz zdeptla. Od rana me boli jak cert, tak poctive piji hermankovy caj, kdyz to v poledne preslo, tak jsem zdlabla nejaky zakusky z oslav
Potrestana jsem byla zahy dostatecne. Ted nemam odvahu na nic. Obed jsem si dala, ale hned me to zas rozbolelo.. Manzel me strasi s vredy, ma sve bohate zkusenosti ![]()
alenko, na zaludek fernet ![]()
byli jsme v lechovicich a odtud vylety po np (v 1. zone, ale psssst
)
Alenka: Na žaludek mátový čaj, ověřeno na vlastní osobě
Ale bohužel hlavně dieta ![]()
ivusha: Obávám se, že bez bolesti na dušičce se to u lacenky neobejde
Mám ještě mladší těhotenství než ona a vůbec si podobnou situaci neumím představit. Ještě že má kluky a manžela, snad jí aspoň trošku pomůžou překonat tu prázdnotu… ale musí to být hrozné a slovy nevyjádřitelné ![]()
Ivuš my se brali 21.5…vy kterej rok??
lacenko: myslím na tebe…
Acy - brali jsme se 2006. ![]()
S tou Lacenkou.........vyšel mi špatně Down v triplech, byla jsem na odběru plodovky a byla jsem rozhodnutá jít na přerušení když to vyjde špatně. Teďka nad tím nějak víc přemýšlím, a samotnou mně překvapuje, že jsem prostě ani neváhala (ani malinko
)
Blablabla.......raději jsem to smazala. ![]()
Ahojky !
Ivush - ještě že jsi to nesmazala - já mám úplně přesně stejné pocity jako ty ! Taky jsem byla na plodovce (kvůli věku - výsledky triplů jsem měla úplně v pořádku) a taky jsem byla rozhodnutá ukončit to (bez rozmýšlení), kdyby nebylo něco v pořádku. Ale to jsem ještě nevěděla co to vlastně miminko je. Za tu chvíli, kdy se ke mě malá přitulí bych položila vlastní život. Dnes bych už asi tak jednoznačná nebyla…
Lacenko - myslím na tebe, musíš být moc statečná…
Ahoj baby!
lacenko - i já na tebe myslím…
drž se.
ivus,Monix - jojo, pod to se taky podepíšu. I když já už jedno dítě měla. Ale když mi Vlašín řekl, že je to nakonec zdravá holčička, tak jsem se mu tam rozeřvala…
A na pátek hlásí teplo teplíčko…
Zdravim,tak uz jsme zpatky tak jsme dopadli spatne.Opet velke zklamani.At zijou fotoaparaty a upravy fotek.Baracek nebyl tak hezky.Ach jo.Asi mame velke pozadavky.
Lacenko,drzim palce.
Hezky vecer