Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nazdaar Bubis!! Doufám, že seš konečně v cajku. Ke krůčkům Danymu moc gratuluju. Však vím jakou jste k nim měli těžkou cestu. ![]()
Studentkám tfuj, tfuj ke zkouškám - za mně brrrr, už nikdy ![]()
Bubis stěhujeme se ze svého do svého. Prostě nám chybí děcák. Mysleli jsme původně, že si uděláme na baráku půdu, ale majetkové a rodinné vztahy tomu nejsou nakloněny.
Koupili jsme 3+kk v Ivanovicích naproti squashi. Máme obr terasu celou na jih. Zrovna dneska začali obkládat koupelnu
hurááá. Stěhovat bysme se měli na začátku července. Třeba se sem na Palajdu ještě na stará kolena vrátíme. A mladýmu necháme velkej. Takže bacha - mám tady jednoho mladého, nadějného s vlastním bytem!!!!!
![]()
milé maminky Brňandy a spol.
S kosmetické vady se bohužel vyklubala velmi vážná vrozená vývojová vada, která není slučitelná s důstojným životem. Naše miminko nemá vyvinutou stydkou kost, má díru v bříšku ze které mu vyhřezl obnažený moč. měchýř, který má velmi vážný rozštěp, genitál je tak poškozen, že ani nejde určit, zda je to holčička či kluk. Vada je tak zá:,–(ní, že by prcka čekalo okamžitě po narození, několik velmi vážných operací s dost nejistým výsledkem. Rozhodně celoživotní hendikep a trápení…
V pátek v 11:30 jdeme do prenatálního centra podepsat informovaný souhlas s ukončením těhotenství… Naše miminko se nenarodí
ZOO si v pátek mooc užijte jak ráda bych šla s vámi…
Laci tak to se teda zvrtlo špatným směrem, je mi to líto. Pečlivě jsem si přečetla ten dlouhý popis - nevím jestli ti to pomůže, ale já bych se rozhodla stejně. Co napsat ........ že je to život? že se to stává? že to bude časem lepší? Nic z toho ti teď asi nepomůže. Tak se drž, ještě že máš doma takovou sílu chlapů a můžeš se o ně opřít.
Ahoj Lacenko,
to me moc moc mrzi. Premyslim co napsat, abych te trochu povzbudila, ale vim, ze je to strasne tezky, smutny a neskutecne nespravedlivy. Bud statecna a tes se z tech svych dvou raubiru. Verim, ze ti dodaji silu a trochu te potesi. Jsem s tebou!!!! ![]()
Lacenko-Nevím co ti mám napsat je to sterašné co našly tvému mimísku za strašnou nemoc.
.
Uplně mně je mně z toho smutno a brečím
tu za tebe holka velice se drž a ať ti to dopadne velice dobře určitě se dočkáš nového mimíska a zdravého a vy celičká rodinka se bude k světu smát. ![]()
Lacenko - je mi to moc líto. Máš ale 2 krásné zdravé kluky a manžela a ti všichni tě určitě podrží. Vím, že tvoje rozhodnutí je těžké, ale naprosto s ním souhlasím. Jsi statečná a opravdu rozumná holka - takových si moc vážím. Nejsem přítelem života za každou cenu - a tahle by byla pro miminko příšerně vysoká. Držím ti palce !!!
Lacenko, i mně je to upřímně líto… všechny jsme doufaly, že nic takového si nepřečteme ![]()
lacenko - na to se opravdu těžko něco píše…Drž se ,holka…Je mi to moc líto.Zázraky by se měly konat častěji. ![]()
Lacenko , mě to taky moc mrzí
Drž se ![]()
A do ZOO s váma teda asi nepůjdem
, manža bude doma a nechci, aby mě vezl do Brna, jel dom a pak zase pro mě
, tak snad příště…
Holky ono je to tak nějak jedno vzhledem k stuaci, ale může jít s náma moje kamoška??
Lacenko, je mi to moc lito
Preju, at Vas tato tezka situace muze jako rodinu jeste vice stmelit a muzete se drzet navzajem!!!