Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18651
11.5.09 22:26

Co by si nezvládla, jasně jsme přeci holky šikovný ne? My ti v září s Dori napíšem, jakej je to šrumec okolo 3 malých dětí a tobě pak dvě přijdou jako hračka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
11.5.09 22:44

Tak snad jo :lol: Ale ono to stejně není aktuální a kdoví, kdy bude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
12.5.09 09:40

Holky, teda ja vas obdivuju se tremi detmi!!! A uz je tu rec i o cvrtym!!! No v byte 2+1 bysme se s tolika detmi asi nechytali a myslim, ze mi budou stacit dve, i kdyz jsem puvodne chtela vzdycky 3, protoze jsem ze tri a bylo to super. Ale bohuzel to u nas nejde jako u Lacenky, manzel se na me muze smat jak chce a nejde to a nejde to :cry: Tak budem radi i za ty dve.

Vitam vsechny novacky - Doriang a kamis.

Kamis, ten kralicek je tvuj nebo je to jen nejaka fotka? Samo, ze je mi jinak jasny, ze jsi to ty osobn e, ale protoze mam kralicka, tak to chci rozlousknout

Acynko, fakt moc hezky fotky, skoda ze nemam takovou kamosku, u nas to za chvili zase jisti atas, ale to je atas a ne priroda.

Lacenko, jmena jsou hezky obe, ja se taky rozhodovala mezi Michalem, Vitek me nejak nenapadl, mozna ze mame v dobe Vitku az az.. Asi bych si na tvem miste zkousela co bude hezkci dohromady s prijmenim.

Pa pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
12.5.09 10:10

Alenko: ta kamoška má fotostudio, kdybys chtěla dám ti kontakt, ale je teda z Humpolce. Jinak je ale moc ochotná a vyfotí venku.

Holky prosím: myslíte že se vyplatí all inclusive v Řecku?? Já mám ty jejich jídla strašně ráda a brala bych to i bez stravy v hotelu, ale kvůli malé přemýšlíme o all inclusive. Jen nevím jestli se to vyplatí. Kamoška mě tvrdí že už kvůli alku a nealku jo, ala já zase nejsu ten člověk kterej by si tam šel víckrát a navíc sem četla dost recenzí že to pití strašně šidí u all. Díky za jakoukoliv reakci!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
12.5.09 10:11

lacenko: moc moc držím pěsti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
12.5.09 11:04

Ahoj tety !

Acy - dej mi, prosím, kontakt na tu kamošku co fotí. Mám kamarádku v Humpolci a chystáme se tam na návštěvu a tak bych to třeba spojila s focením. Víš, chtěla jsem nechat udělat Katce nějaké profi fotky, ale žádného dobrého fotografa jsem v Brně nenašla - na to Baby Foto (či jak se to jmenuje) jsem dostala příšerné reference, takže tam určitě ne.

Vítám taky Doriang a kamis :)

Holky - já obdivuju všechny s více než 2 dětmi. V mém věku mi jedno fakt stačí, možná kdyby mi bylo o 10 let míň, tak bych to určitě viděla jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
12.5.09 15:30

Ahoj holky, ráda bych se k Vám přidala, pokud můžu. Jsem čerstvá těhulka z Brna, teprve 5 tt. Kolik Vás tu je těhulek a kolik mamimenk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
12.5.09 15:37

ahoj zensky sileny ukecany!
8O

dnes jsem mela generalku na patek - byla jsem s jednou tridou v zoo :lol:

dorian, jejda jejda, ty mi ted nedas spat :lol: snazim se vybavit deti prislusneho veku a jejich rodice, ale tapu :roll: navic tento vikend budem pryc, no tak snad pristi nedeli to rozlousknu :lol:

acy, ja na vas, holky, myslela :wink: fotky krasny! a hlavne vy jste krasni, ze jo :D

katko, hecni se na metrik a fotky :wink: jsem zvedavost sama!

zebro, bez do dvou! ben je klidas, ty jsi klidas, to krasne zvladnete :lol:

coz mi pripomina - tesim se v patek na ivushu v roli double matky :twisted: aneb fotak beru :P

petule, ahoj :srdce: statistiku nevedu, ale my se tu tak prubezne z tehuli stavame maminama a z mamin tehulema 8) tak vitaj!

vic nevim, stejne je to na me vykon 8)
ostatnim nejmenovanym velepozdrav :-)
a evelino, tfujtfuj na zkousky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
12.5.09 15:38

Ahoj Peti,
těhulky dvě a zbytek maminky, ale třeba se někdo přidá a nebo i my budeme znovu těhulky… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
12.5.09 15:40

Tak možná je tu těhulek víc..počty mě moc nejdou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
12.5.09 15:42

Tady se nam to nejak rozrusta :D
Zdravim vsechny nove prichozi :-)

Acy, moc hezky fotky!!! Presne neco takoveho bych chtela taky. Fotografku na to mam (dokonce zadar :oops: ), ale ten cas je ted problem :(
Jinak pokud chces AI v Recku, tak hodne peclive vybirej a nejlepe dej na doporuceni nekoho. My jsme byli Recku v trihvezdickovym hotelu, cena pro jednoho byla asi 20 tacu a ta strava byla fakt otresna. Nakonec jsme z AI skoro nic nevyuzili a stravovali se na vlastni naklady :roll: Segra zase ale byla v jinem hotelu za podobnou cenu moc spokojena. Ja jsem si teda rikala, ze priste uz zadny hotel ani AI a radsi si vezmu apartman a stravu si zajistime sami.

Lacenko, Straninko, drzim pesti, at je vse v poradku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
12.5.09 16:06

Péťo - vítej, těhulek je tu jistě víc jak dvě, myslím že min. 4, ale přesně to taky nevím, jinak gratuluji k čerstvému těhu, Lednový miminka jsou úžasní drobečci…

Prof. fotky, no já se nějak pořád nemůžu dokopat, stále si představuji ty naše rarachy ve fotoateliéru a zřejmě by to bylo pořádný fiasko. Rozhodně by nespolupracovali. Jsem ráda, když jednou za čas vyfotím slušnou fotku doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
12.5.09 18:31

Ahojte,Tak metrik bych rada poradte mi kde ho stahnout a jak.No a fotky kdyz jsem koukla tak bych musela stahnou ten program a to momentalne nemam kam protoze mame preplnenou pamet :oops: .Ale klidne nejakou muzu nekomu poslat na meila.Ale ted sem kukla ze to mozna pujde pres toho konika.no pujde uz jsem tam provedla registraci,ale budu muset zmensit ty fotky.Takze ktomu sednu az vecer snad.pokud nebude pritel chtit pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
12.5.09 18:47

Takže Katko, návod na metřík…
1. klikni na metřík Monix a ten tě „hodí“ na Lilypie.. (pro ukázku snad ok)
2. tam klikni na „Baby a kids birthday“
3. vlevo vyber ke kolikátému roku směřuje tvůj brouček (např:Tom ke třetímu)
4. Pak vyber jestli chceš velkej metr - FULL(monix) nebo malej MINI (mají moji kluci)
5. Zaklikni si pozadí metříku (např: velryba…)
6. step 2
7. vyber obrázek který ti půjde po metříku…
8. step 3
9. - vyplň datum narození

• Our baby is - nahraď Jménem dítěte
  • další rámeček - co do něho napíšeš tak bude nad metříkem ( kluci tam mají datum narození a míry…)
  • pak můžeš ze svého počítače vybrat fotku děťátka
    10. Create Ticker
    11. Nahoře ho uvidíš v plné kráse a pokud je OK, tak si pravým tlačítkem myši zkopíruj do schránky DRUHý rámeček zhora - celý (neb tobě nevadí že je malinko delší, jinak se da oddělat reklama, ale to až jindy…)
    12. vrať se na emimi do nastavení - rámeček na hoře nad diskuzí
    13.14 rámeček zvrchu je podpis a tak si zkopíruj uložený kód metříku
    14. nezapomeň zkontrolovat, zda máš zaškrtnutou odpověď ANO, na podpis a značky…
    Hodně štěstí.......
    Kdyby něco napiš SZ
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
12.5.09 18:53

Katuš - pěkně jsem se zapotila, než jsem tenhla svůj starý příspěvek našla. Tak snad ti pomůže. Kdybys potřebovala zmenšit fotku tak mi napiš SZ a já ti jí zmenším a pošlu zpátky.

PRO MIMINKA
http://lilypie.com/…birthday.php

(Zadáte datum narození, zaškrtene jeden z metříků, ikonku miminka,
do /Select Wording/ napíšete jméno miminka a dáte vytvořit metřík/Create Ticker./
V případě, že chcete u metříku ještě fotku, klikněte před vytvořením na /Procházet/
a v počítači načtete fotku miminka, vložíte. Kliknete na /Create Ticker/.
Vytvořený textový formát zkopírujete na svůj účet).

ULOŽENÍ

METŘÍK ZOBRAZENÝ V DISKUZI
Najedete si na libovolnou diskuzi na emiminu a nad ní je bílá řádka, kde kliknete na /Nastavení/
a tam zkopírujete do /Podpis/ metřík ve tvaru:
http://....... .png....... .png
Zatrhnete /Vždy připojit můj podpis/
a dáte ODESLAT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky