Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2393
5.5.09 21:38

:lol: :lol: :lol: hahaha, pry holcicka :lol:
alenko, poslala mi ho loni jako bonus nejaka maminka k vecem z mmb, toz nevim :nevim:

jinac uz jsme prestehovani, ale vsude stale jeste bordel, chybi ulozne prostory, no dovedete si to jiste zive predstavit :roll:

stepanovi opozdene gratulka k roku :-)
vitam katku! :srdce: a jeste chuanitku :srdce:
zbyle verne duse moc moc zdravim, ale jdu uz padnout :?
 dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
5.5.09 22:07

Krisulko , fotky jsou super :)

Ostatní zdravím :D , jdu pomalu do hajan, jsem hotová - jsme teď celý dny na zahradě a budujeme 8) Dnes jsme bourali zeď, tak jsem tahala kolečka s cihlama, tak necítím ruce :roll:

ZOO 15.5 ještě nevím, dám vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
5.5.09 22:58

krisulka: Děkuju :-) Pěkné fotky! Na nich to mateřství vypadá krásně pohodově :D

Ad chlapeček - holčička: Hodlám svou holčičku nosit v tmavěmodrém šátku. To si asi užiju co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
6.5.09 08:52

F

Zatim paaaa!

Příspěvek upraven 18.08.13 v 18:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
6.5.09 09:28

Amazonko - klííd mi bydleli v pronajatém 1+1 i se dvěma dětmi a když je vůle tak se dá vejít snad všude. Krom toho v Brně je tolik atrakcí a zábavy, že není potřeba být zalezlí v mini bytě. A jestli bude na konci prázdnin hotový domeček tak je to i na velice příjemnou krátkou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
6.5.09 16:59

Ahojte,tak jak ste se meli v takovem pocasi? My dnes zavreni doma.Coz mi nesvedceni. Ale male asi jo. Jak to vypada.Sice tady neprselo ale foukal strasnej vitr pripomina mi to pocasi podzim a ne kveten. Tak hezky zbytek sychraveho dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
6.5.09 20:17

Tak my jsme i v takovém počasí byli skoro celý den na zahradě, betonovali jsme kuchyň (a já zídku) a Benda zkoumal zahradu. Sice byl oblečenej skoro jako v zimě, ale alspoň padal do měkkýho :)

Amazonko , i když je to asi malý, tak je líp, ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
6.5.09 21:25

Mam dotaz:Jak tak ctu tak vsichni bydlite na baracku.Je tady nekdo kdo bydli na byte? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
6.5.09 21:26

Mam dotaz:Jak tak ctu tak vsichni bydlite na baracku.Je tady nekdo kdo bydli na byte? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
6.5.09 21:40

Jen rychlé a věcné info od nás… Čekáme třetího kluka a bohužel je podezření že není zdravotně úplně OK (je podezření na rozštěp močové trubice..) 13.5. jsem objednaná k Vlašínovi na kontrolu (teď jsem byla u dr. Drábkové) a jestli se to potvrdí, zřejmě nás čeká těžší start do života s nezbytnou operací na začátku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
6.5.09 21:42

No tak k třetímu klukovi gratuluju :wink: a doufám, že madam Drábková byla po flámu a měla skvrny na sítnici. Dej vědět !!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
6.5.09 21:48

Katko - my bydlíme v baráku, je to takovej větší rodinný dům, 3 byty, teta, prastrejda a my. Máme svoji zahradu a garáž. Ale stěhujeme se do bytu. Máme to sice 85m2, ale jenom 2+1 a chybí nam děcák. Taky zahrada leží ladem - manžel na ni nemá čas. A máme chalupu na Vysočině. Takže v rámci zachování duševního zdraví a pohody v rodině - jdeme pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
6.5.09 21:59

Lacenka:Taky gratuluji ke tretimu klukovi.A drzim palecky at to dobre dopadne.

Ivusha:tak to se nedivim ze se stehujete :) .Taky bychom tak nevydrzeli.No my bydlime taky v byte 2+1 ale je to udelane 3+1.Takze az jednou bude druhy prcek tak mi se s loznice odstehujeme do obyvaku udelame tam mensi podium a pod podiem postel.Takze se sem krasne vlezem.Ale treba do te doby nebudem bydlet v brne ale na baraku :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
6.5.09 22:36

Ahoj babule!

Ctu, ale nestiham moc psat…

Hlavne gratuluju Lacence ke klucikovi a drzim a palce, at je vse ok! :wink:

Do Zoo nemuzu, mam zkousku! :roll: :?

Katko, zdravim :D A jinak u nas barak nehrozi, jsem primo z centra, kousek od Svobodaku. Velky byt bez zelene :wink: A koumam, ze Ty jsi taky z centra? :wink:

Mischni, rvouci kocarek si taky jeste moc dobre pamatuji! Neboj, jak se trochu zabavi, tak bude lip! Pockej tak pul az 3/4 roku :twisted: :lol: :wink:
A nas jeden z prvnich vyletu s mimcem byl taky v Lednici :D

Toz zatim, letim se ucit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
6.5.09 23:00

No vsude je to vedene jako Brno Stred-Štyrice takze od hlavaku tramvaji cislo 8 to je tak na 7minut.Druha zastavka od mesta za Rondem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová