Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2393
13.4.09 08:37

prejeme alespon pekne velikonocni pondeli :wink:

pocitam se ctvrtkem dopoledne v parku u selepky! k. uz turuje enduro 8)

jinak je u nas dost srumec - prevazime tuny bordelu z kopce na kopec a rikame tomu „zabydlovani“ :roll:

kometko, ze bys mela tak uvedomeleho mlosa? by mel dostat titul s tebou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
13.4.09 08:40

kometko - tak jsi vystoupila z ilegality,jo? My jsme si byly jisté, že už někde rodíš a ty zatím studuješ. Tak ať to všechno odsejpá.
Srazík je předplánovaný na čtvrtek, asi na Šumavské, ale zatím nikdo nezavelel čas, tak vyčkávám. Velitelka Krisulka je určitě někde na horách…

Jinak přeju všem mírmý výprask v rámci velikonoc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
13.4.09 09:51

Tož baby, přeji krásné velikonoce…
Já si je obzvlášť užívám, chlapy šli na pomlázku a já mám doma až nezvyklí klid. Místo vajec jsem si obarvila hlavu (doufám že ne jak vel. vajíčko) a užívám si ticha a sluníčka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
13.4.09 11:03

Zdar při pondělí - taky jsem doma sama :D
Hezké svátky a ať vás ti chlopi pořádně pomladí :wink:
Kris sem si myslela, že se stěhujete. Tak to je radostné ne? Máte štěstí že vám neprší do krabic :D
Já se konečně těším, že zkusím malovat vajíčka voskem - ne skutečně jsem se nezbláznila. Včera jsem pár vajec šupla do barvy - jenom pro náhodné koledníky, ale pro manžela každý rok vytvářím nějaký skvost (on taky plete pomlázku vlastnoručně).
Prostě nebyl čas - v sobotu jsme byli na cyklozávodech v Břeclavi „Břeclavský kanec“ - jmenuje se podle toho, že jim tam na trati nachystali pár bažinek brodů a jiných hnusů.........tak vypadali všichni jak bahnité koule. Naštěstí měli k dispozici sprchy (jinak by jel manžel v kufru), dokonce tam měli místní hasiče s cisternou na vošpricování kol z nejhoršího (bo jinka by z nás na dálnici odletovalo bahno) :lol: :lol:
A včera naši hoši sjížděli řeku z Adamova do Obřan, tak jsem dělala doprovodné vozidlo a převážela lodě a auta. K tomu jsem si od kámošky půjšila její 3letou dceru - má doma 2týdenní miminko a žádnou babičku v dosahu (manžel taky jel lodě) tak aby si trošku odfrkla a mohla si přes den lehnout.
Bylo to bezva, prostě akce jak za starých časů..........

Čtvrtek dopoledne beru, pojedeme pak na 12 na očkování, tak asi budu muset vzít Víťasovi něco na převlečení - jinak nás vykážou z čekárny. :lol:
Tak hody hody doprovody..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
13.4.09 22:42

Ahoj

My jsme teď pořád uklízeli, nějak nás to chytlo :roll: :lol:

Snad se za váma v ten čtvrtek dostaneme, dopoledne by to šlo :) , snad vás u té Šelepky najdem :oops:

No nic, raději jdu spát nebo budu ráno zase protivná :oops: , mějte se všichni pěkně a dobrou noc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
14.4.09 12:38

Caute, jen technicka, kde je Selepka prosim prosim? Asi pojedu autem tak ne ze mi napisete at sednu na trolej :P

Ivusho, to musela byt prca ten vas vikend, taky bych si dala libit.

Smankoteeee, ja proste vic nenapisu, uz tu zase cosi rve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
14.4.09 13:51

amazonko, je to kousek od te kavarn na sumavske - u mhd zastavky klusackova…
hm, vymyslim popis pro motorizovane, ale asi to necham zdatnejsim :roll: ze ja se do toho vubec poustim :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
14.4.09 14:05

http://amapy.atlas.cz/default.aspx?…
zkouška, ještě jsem mapu nevkládala :oops:
Klusáčkova i Šelepova jsou jednosměrné, takže je projedeš z ul. Kounicova. Na obou se parkuje podélně a na obou se ti určo podaří zaparkovat. Budeme někde v tom zeleném fleku mezi těmito ulicemi. Je tam restaurace s velkou zahrádkou a u ní průlezky a pískoviště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
14.4.09 16:22

SUper, děkuji oběma navigatorkam, nasla jsem, nezabloudim - li, dorazime :lol: Vypada to dobre, tak snad vyjde i pocasko at muzem vypustit zver na pastvu. Uz se fakt tesim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
14.4.09 19:18

A v kolik je teda sraz??
V 10??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
14.4.09 19:40

Ahojky !

Zcela vážně se na srazík chystáme a možná dorazí i Marťanka s Vikísem. No a domlouvali jsme se na 10h. Je to OK ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
14.4.09 19:43

Tak sraz vypada na velky slet :-) :D Stepan ale bohuzel (poprve) fakt nachlazenej :( Takze si to budete muset uzit bez nas :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
14.4.09 20:28

v 10hod u nás dobrý, budem tam. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
14.4.09 20:47

10h. je super i pro nás :) , akorát Beník dnes začal kýchat a teče mu z nosu, tak uvidím, co se z toho vyvrbí, kdyby byl nemocnej, tak raději nepůjdem :cry: Odpoledne chudák nemohl spát, protože mu teče z nosu a nemůže dýchat :( Ani v kočáře nespal a teď se pořád budí, to bude zase noc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
14.4.09 21:43

ahoj holky, no studia :-))) už mi to moc neleze podvědomě se připravuju na porod, takže si jen přenáším hromádky skript sem a tam.

zítra jdu v 7´45 na kontrolu do porodnice. tak uvidím co mi řeknou. když mě nechají (mám termín) tak záleží co tam bude za doktorku.

jinak přijdeme ve čtvrtek taky.

papa a dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová