Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17925
26.3.09 16:45

Ahojík děbvčátk.
Co tu moje očička nevidí. Barunce a mamince přeji hodně štěstítka hodně radosti do života ať se má čile k světu. :wink: :D :D 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
26.3.09 16:47

A jinak Barunka je moc pěkná holčička i když o něco veliká ale i tak je to maminčino a tatínkova kočička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
26.3.09 16:52

Jeeeeeeeeee, Barunko, tak uz jsi tu s nama. :srdce:
Prejeme Ti at ses zdrava, stastna, krasna a totez tvoji mamince. MIschni velka gratulace. Barunka je krasnaa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.3.09 18:20

jeee, barunka je kraaasna!
neprihlasena krisulka (ze skoly, :-D )

• Citovat
  • Upravit
9351
26.3.09 18:35

Jé, Mischni MOC MOC MOC GRATULUJEME :dance: :-) :srdce: , Barunka je nádherná :D A tak rychlý porod závidím :wink: :-)

My jsme se srazili se spolužačkama a super, byli jsme na Purkyňce a bylo tam prázdno 8O
Snad se za váma příště dostaneme, jak bude další sraz, Beník už nekašle (i když odpoledne měl zase 38,5 - tak asi zuby :? ), teď chrní jak medvěd už přes 2 hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
27.3.09 07:18

Jeeeeeeeeeeeeeee!

Trikrat huraaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

Barunce jen to nejlepsi do zivota, at dela rodicum samou radost!!!

Mischni, gratulujeeeeeem, to byl rychloporod, vzdyt jeste rano jsi byla online 8O

Na samosrazu jsme nebyly, brzy z rana jsem koukala jak ze to vypada a kdyz se nikdo k tomu nemel, tak jsme zvolily nahradni plan.
Ale priste… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
30.3.09 18:37

Hooooj holky,
tak jak valcite s novym casem? Ja porad prepocitavam a chvilema jsem z toho uplne zmatena. Tomikovi nechavam vse po starem, i kdyz dnes si v poledne pripsal a spal skoro 4 hod!!! No kdyby mi to tak treba nahlasil, tak jsem vyzehlila tu kupu pradla, ale porad jsem cekala, ze se uz uz probudi a ono nic.. Vikend jsme si uzili u babicky, vzali jsme si pro jistotu teplejsi obleceni a misto oblikani jsme sundavali fusak z kocarku. Tomik se poprve koukal na vcelky pich pich 8) Joo uz se tesim na toto obdobi. Jen ta moje alegrie mi uz pripomina, ze se zas tak moc tesit nemam :cry:

Tak pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
30.3.09 19:45

Ahoj holky,

tak co Mischni??? nejake zpravy? Uz by mohly byt s Barunkou pomalu doma, ne? Preji jim co nejprijemnejsi zzivani se :wink:

Alenko, ja teda cas vubec neresim…Proste jsme najeli na novy cas a je to. Stepan s tim zatim problem nema :wink:

Dneska jsme mely neplanovy sraz s Bubis v Luzankach 8) :wink: Za chvili uz budou oba kluci pobihat po parku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
30.3.09 20:28

zdravime vas,
taky uz jsem zvedava jak se ma Barunka s maminkou.. :)
Zmenu casu taky neresime.. proste jsme presunuli hodinky a hotovo. Danny to taky zvlada v pohode.. Jen je zvyklej chodit spat po vecernicku, kdy uz je tma a dnes usnul az v osm.. az se setmelo. Tak doufam, ze to tak nebude pokracovat a den co den nebudeme muset cekat na tmu.. to pak bude nakonec chodit spavat az s nama. Snad ne, chvilky vecerniho odpocinku se nechci vzdat!! :D
Evelinko, no to doufam, ze uz budou za chvilku pobihat v parku.. uz mi prijde, ze na to cekam taaaak dlooouho :roll:

Co rikate na dopoledni ctvrtecni sraz na pul desatou(brzo?), kde nas bude vic nez jen Krisulka? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
30.3.09 21:44

Ahoj e-tetky!

Už jsme doma - a přesně na teprmín porodu. Jsem teda lehce dezorientovaná, bude to chtít pár dní na organizaci, ale jinak super.bára je pochopitelně úžasná a od doby, co produkuju plnotučný i hodná - doufám, že to tak zůstane.
Porod byl rychlovka, jsem se nestačila divit a personál taky. 2,5 hodin y od příjezdu…Popíšu časem.
Zkusím postupně dočíst a zapojit se.
Všechny moc zdravím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
30.3.09 22:05

Vítám Mischni a Barču doma :dance:
Sem zvědavá a doufám, že nám budeš barvitě líčit jak se sžíváte v domácím prostředí.
Změna času - taky nějak neřešíme. Ale pamatuju si, že ještě loni sem měla hlavu jak pátrací balon a furt sem přepočítávala.
Bubis - svoji večerní chvilku mám taky ráda :wink: , ale nějak se nám to změnilo. Prostě už u té televize nesedíme jenom 2, ale 3. Víťa s náma někdy sedí i půl hoďky a kouká na růžovku nebo jiný mnou scenzurovaný program. Většinou to vydrží max 30min a pak se sám hrne do postýlky (chce mi dát najevo že se dívám na samý póvl?? :lol: :lol: ) Někdy vytuhne u telky.

Ukecala sem na zítra manžela aby s náma sjel do OV - kouknout na miminko. Už se moc těším. Ségra taky - sem spolehlivý drndač uřvaného mimouše.

Jo ještě mně napadlo, když sem dneska balila věci pro ségru.....JESTLI NĚKDO CHCE BLEDĚMODROU VANIČKU PRO MIMI, vcelku obyč - ale má odtok ve spodu - tak se mi ozvěte na SZ, nebo sem, to je jedno. Daruji za odvoz. Ségra pohrdla - nebo spíš podědila taky po kámoškách. A my se budeme stěhovat tak nepotáhnu krámy s sebou.

Děcka, to je ale krááásné počasí.........Ještě chvilku a už budou srazy v Lužánkách. Já se tááááák těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
30.3.09 22:22

Mischni, vitejte doma! A preji at to Bari vydrzi co nejdyl a necha te vyspat a odpocinout si! Je kraaaasna :D 8)

ja tento tyden nemuzu, jen pro info, jinak se klidne srazte beze me :wink:

ivusho, uzij si miminko i to, ze ho budes moci vratit :lol:
U nas nastesti po some pro maleho padla a my mame klid a muzeme se nerusene divat na Ruzovku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
30.3.09 22:55

mischni, barunka kraaasna! :D spi, jez, setri se!

tento ctvrtek taky nemuzem :cry:

cas - no problema jedem podle noveho

jaro, teplo, luzanky - ANO ANO ANO!!! :lol: :lol:

dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
31.3.09 09:33

Mischni, Barunka je uzasna, vypada jako velky pohodar, preji hezke szivani a obe dobre spinkani!

Sraz - ja zatim tento tyden muzu, ale uvidime s tim dopo, odpo mi vyhovuje vic, Tomik chodi ted spat jaksi vselijak, vcera vstaval brzy, tak sel spat driv a dnes zas pozdeji… Tak uvidime, snad tam nepujdeme na pul hodinky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
31.3.09 10:40

Mischni , Barunka je krásná :D

Nás novej čas vykolejil první den, ale jinak to zvládáme, zatím spí Beník spíš podle starýho, ale on si to zase posune :lol: . Ale zrušila bych to, je to blbost pořád měnit čas :roll:

My tento týden nemůžem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová