Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
964
22.3.09 08:29

Ahojky baby ukvákaný ! Člověk se tu chvilku neochomejtne a už nestačí číst.
Mischni - mobil mám stále na dosah a čekám ! Válej se a užívej volna - šichta brzy začne :) :)
Ivusho - tak to tedy ségře gratuluju a tak rychlej porod jsem už dlouho nezaznamenala - aspoň při dnešním baby - boomu tam moc nebrzdila provoz - bere to zodpovědně :) :)
Bubis - držím palečky s tím odstavováním
Evelíno - mě taky ke štěstí stačí volný večer a dobrá véča…
Krisulko - víš že už ani nejsem schopná přijít na to, kdy jsem naposled rozjezd použila - odhaduji že tak někdy v 90. letech (minulého století :) :) :) )
Alenko - ať tě ty zubíky přestanou trápit :)

Na srazík dorazíme a těšíme se !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
22.3.09 15:56

Přeji vám pěknou neděly.
Kočenky moc vám děkuji snad to bude toho 7.4.vidět už srdíčko.
Možná ji řeknu už toho 26.3.aby mně ho udělala abych měla už jistotu že bije trochu se bojím že je mně nějak divně furt mně bolí břicho. Mischni-To to letí a zachvílu už budeš mít Barušku v náruči.
A kde budeš rodit jáí bych teď tu porodnici změnila ráda bych šla do Bohunic než na Obilnák už jsem tam rodila pba kluky tak chci změnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
22.3.09 19:51

ahoj holky,
prvni jarni vikend za nama a jako nikde.. ale aspon trochu slunicka bylo 8)
Alenko, achjoooo …takovej usmudlanej gool. :(
Monix, tak dik za info o veletrhu, nakonec jsem tam nesla.. chtela jsem jit v sobotu a to by tam bylo urcite jeste vic lidi.
Krisulko, prsa trochu boli ale nejak to zvladam.. neni to nejhorsi. Neodstavila jsem ho najednou.. uz nakou dobu jsem kojila jen rano/vecer, potom jen rano, pak ob rano a jak uz mlika docela hodne ubylo, tak jsem skoncila uplne. Rozhodla jsem se skocnovat ve chvili, kdy me malej jeden krasny den zacal delat sceny pres den. Tahal me za triko a byl fakt protivnej. To jsem si rekla a dost, nemuzu to nechat dojit tak daleko, protoze pak by to bylo jeste horsi.. Daniel je ted dosti uvztekanej, takze by to s nim bylo pozdeji urcite strasny! Nemohla jsem riskovat .. uz ted se mi vzteka kvuli vsemu co mu nejde nebo co nemuze.. No doufam, ze to je jen obdobi a ne jeho povaha :roll: Musim ale rict, ze to vzal dobre.. je v pohode. Obcas rano kdyz si ho dam k sobe, tak si vzpomene, ale hned ho zabavim, takze good.. no a vecer dostane kasi do flasky a je spokojenej :)
Takze uz uspesne odstaven. Ale mam pocit, ze to hur nesu ja. Je to fakt silny pouto (teda aspon pro me bylo).. nekdy je mi to lito a rikam si, ze jsem mela jeste kojit a jestli jsem neudelala chybu a jeste treba nekojila.. no mam takovy ambivalentni pocity z toho..chjoo, snad to brzo prejde. 16 mesicu kojeni je dost ne?
Tak jsme si s manzelem poprve po dvouletech vyrazili na drink.. vratili jsme se ve dve rano a dneska jsme cely den uplne grogy.. :lol: , ale bylo to bezvadny.. jako za „mlada“ :lol: A jeste jsme tu meli babicku, ktera s Danielkem vstavala, no proste beezva, zase zamilovaniiii :srdce:
Monix, jaky golfky sis vybrala? Ja vubec nevim… libi se mi Jane Energy.. :arrow: nemate nekdo zkusenost?
Mischni uuuuz? :)
Krisulko, to sis tu noc teda prodlouzila.. nakonec jsi sla pesky? :lol: Ja uz jsem rozjezdem nejela ani nepamatuju.. radeji chodim pesky (jesteze mam tu moznost)
K tomu srazu, urco bysme dorazili, ale mame stale stejny problem: malej chodi porad dopo spavat, fakt to jeste nedava. Takze v kolik byste prisli? protoze my bychom museli 10:30 nejpozdeji domu. To vy se teprve schazite co?
Jinak hezkej vecer preju.. jdem se koukat na Vymenu manzelek, z upoutavek to vypada dramaticky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
23.3.09 08:54

Dobré ranko dámy!

Hlásím se stále 2in1, i když momentálně nas… do běla. Chcete taky? TAk si počtěte:
http://sip.denik.cz/…0090323.html#…
Už je mi jasný, proč se na tu sociálku nemůžu dovolat. Chudák ženský na přepážkách. :roll: :roll: Doteď mi z mateřské nepřišla ani koruna a blíží se doba, kdy se půjdeme pást…Rozpočet máme díky hypotéce poněkud napnutý, takže rezervy minimální a jakýkoli výpadek v příjmech je tristní.

Jinak včera večer jsem měla dvě takový nadějný kontrakce, ale dál jsem to zaspala…

Počasí hnus fialovej - fučí tady jak na Sněžce. Sníh teda zatím nepadá, ale ani to časem nevylučuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
23.3.09 10:30

Ahojky !

Mischni - to je dobře, že jsi se ozvala, už jsem chtěla psát sms co s tebou je :) A ty finance - plně chápu tvé nas…í, v takové situaci bych řádila jak černá ruka (ale s tím břichem to jde docela těžko, že ?)

Kočenky - ve čtvrtek nedorazíme - náš pejsek jde na odstraňování zubního kamene, bude po narkóze a tak chci být raději doma.
Počasí katastrofa, v tom větru se ani nedá jít ven…:( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
23.3.09 10:40

Ahoj holky, dnes jen kratce, neb mi Tomik uz 1× vypnul pc a chci to dopsat. Ve ctvrtek muzeme, jen to dopo jsem na tom asi jako Bubis, Tomik chodi v 11 spat, takze by mi vic vyhovovalo odpo. V 13hod je vyspaty, pak jidlo, kakanda a muzeme vyrazit. No ale uvidime, jak bude kdo pro. No ale kazdopadne to bude pro nas zajimavy, nikoho nezname, tak snad se nepridame k nekomu uplne jinemu :D
Pa pa

jo..Bubis, gol byl usmudlanek :cry: bylo par slzicek, snad se Zabransky necha presvedcit na koupi extraligy, sportovni cestou by to sice bylo hezci, ale to by tady ti kvalitni hraci taky nemuseli zustat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
23.3.09 10:42

Ale neeee, ted mi doslo, ze ve Ct mame dopo rahebku :cry: , tak muzeme jen odpo. Tak se rozhodnete, ja hlasuji za odpo :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
23.3.09 18:28

Ahojte

Jen na skok, musím jít uvařit mlíko. Ve čtvrtek budu v Brně, ale ráno už jsem domluvená s bývalýma spolužačkama. Ale ještě nevím v kolik a kde, tak bysme to za váma možná na chvilku stihli. Ale Beník trochu kašle, tak jen pokud přestane, abysme vás nenakazili (i když doktorka na něm v pátek nic nenašla, ani teplotu už nemá :nevim: )

Jo, Bubis, Jané Energy jsem si nedávno koupila a jsem spokojená :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
24.3.09 14:49

Ahoj ženský!

Jak vidno, stále jsem za kindervejce a ještě dlouho nejspíš budu. Následuje hlášení z dnešní Ko v porodnici:

Namísto běžných 10-ti minut jsme do porodnice jeli hodinu, jelikož D1 zrovna stála, tak jsme to obkroužili kolem půlky Brna…
Monitor bylo třeba pro „velký úspěch“ opakovat, protože madam zatímco cestou se snažila „vystoupit“, se patrně tak unavila, že pak chrněla. Takže půlhodinová procházka buď v aprílovém počasí nebo po špitále a obložená bageta jako úplatek( naštěstí je po mamince a na jídlo slyší…) a druhem monitor byl ukázkouvej. Nicméně má věčně tvrdá děloha byla mimořádně zrelaxovaná, takže kontrakce 00 prd.
Pak jsem šla za doktorem, co vypadal jak loňskej maturant, ale byl příjemnej. Důkladně mi prohrábl podvozek, udělal utz a objednal na další Ko na příští úterý. :? Prý je to všechno OK, ale s porodem o moc dřív, než v termínu prý nemám počítat…Takže průtoky v pohodě, plodovky tak akorát, dítko čilé, placenta ok, prostupná furt na prst, CS (pozor změna) - 6 a teď vrchol dnešní KO - odhadovaná váha - 3850g! :lol: :lol: Prostě Droběna, no… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
24.3.09 17:33

Ahojky děvčata.
tak dnes nám dělají baráček na pozemku zítra vám sem hodím nějaké fotečky ale pokud se tam vubec dostanu.
Jsem na to velice zvědavá jak to vypadá. Mischni-tak to teda musel bít provás dlouhej den i v nemocnici že jste tam tak dlouho byli hlavní je že je vše uplně OK a malá se má čile k světu a to teda nebude žádnej drobeček já si myslela že budeš mít váhově tak 3100g a ona má už tolik hlavně zdravíčko aby bylo.
A kde že to budeš rodit zda pujdeš do Bohunic tak mně to musíš vše povikládat chtěla bych tam jít taky z mimískem.
Jinak zatím nic nového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
24.3.09 17:40

Stani - no, jak už jsem psala. Pokud to stihnu a moje dr. taky, tak pojedu za ní do Boskovic - to víš, protekce je protekce, hlavně, když jde o zdraví. No a pokud to bude fofr, tak Bohunice. Ale je otázka, jestli se vejdu. Dnes jsem se ptala PA, kolik tak mají porodů denně. Tak prý někdy 4, někdy 12 a maximum je 17 za den! Na 5 porodních sálů. Asi rodily ve dvojicích. :lol:
Nechávám to koňovi… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
24.3.09 17:56

Mischni, no vidis, jaka jsi ukazkova tehule, vse je v poradku a Bara nejspis ceka az se otepli, kdo by do takovyho pocasi lezl :roll: :wink:
Jinak s tou materskou je to fakt blby :? Segra taky jeste nic nedostala, ale ona si jeste a i nikam nevolala :roll: Kolikatyho ti prosimte mela prijit prvni materska???

Holky, pokud byste to presunuly na odpoledne, tak nedojdu, ale jestli to vetsine bude vyhovovat, tak na me neberte ohledy :wink: Zvlaste pokud muze Bubis a Alenka odpo a dlouho nebo vubec na srazu nebyly, tak se srazte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
24.3.09 18:08

Evelin - když vezmu v potaz jejich 30-ti denní lhůtu, tak měli čas do 16.3…
Trochu jsem si zastěžovala. NA webu radili se ozvat, tak jsem napsala mail na ministerstvo, brněnskou socku a pražské ústředí( tam na to vyhradily dokonce jednu pracovnici - asi za trest.\ Dovolat se nikam nedá - asi vyvěsili telefony - no nedivím se jim. A ve svém stavu nikam nejedu.
A aby bylo jasno, neočekávám žádné velké úspěchy či odezvy, jen jsem si ulevila… :lol: :lol:
Nejlepší je, že socka vydala prohlášení k tomu článku, že jde o ojedinělé případy - no, nás je v diskuzi dost, co nemáme ani vindru. To mě se.e nejvíc.Já když pošlu o den později - penále. Oni jsou prostě nepostižitelní… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
24.3.09 21:10

Mischni , to by mě taky pěkně nas… s těma penězma :evil: A neboj Bára není zase tak veliká, Beník měl 3900 :lol: a před ním se tam narodila holčička a měla myslím 4200, a paní byla potom vysmátá :wink:

Staninko , a kde stavíte? Taky o tom sníme :)

Teď jsem si obarvila hlavu na „kakao“ a vypadá to tak všelijak :roll: :lol: , už bych ty pokusy asi měla vzdát a jít k profesionálovi :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
25.3.09 06:38

Dobré ranko dámy!

Tak já mám posledních pár dní, kdy se můžu vyspat a jsem denně od 6.00 vzhůru. Asi trénuju na letní čas, protože normálně vstávám v 7. :roll: :lol:

A mám novinku: Buď trochu špiním po tom včerejším prohríbnutí( což mi přijde jako reakce docela pozdě) nebo se mě pouští špunt( myšlena hlenová zátka), což by týden před TP nebylo od věci…Uvidím, jak to bude pokračovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová